Vokietija, Bad Bentheim
... sritys Agavos sirupai naudojami kaip cukraus pakaitalas, kaip medaus pakaitalas (veganams) ir įvairiuose grūdų baruose kaip rišiklis. Šviesios spalvos agavos sirupas turi švelnų ir beveik neutralų skonį, todėl dažnai naudojamas subtilaus skonio patiekaluose ir gėrimuose. Agavos sirupo sveikatingumo savybės Agavos sirupas yra turtingas fruktozės, kuri turi žemą glikemijos indeksą. Tai reiškia, kad...
Jūsų tobulas produktas – mūsų užduotis Čia esate teisingoje vietoje, jei ieškote patikimo ir patyrusio partnerio, kuris tiektų atrinktus žaliavas ir priedus. KMC Deutschland Ingredients GmbH remia prekės ženklų gamintojus ir vidutinį verslą – daugiausia maisto pramonėje – taip pat per mūsų prekybos partnerius maisto amatą. Kaip pardavimo įmonė, mes bendradarbiaujame su jumis kaip klientu ir mūs...
Vokietija, Düsseldorf
...Bulvių krakmolas naudojamas kaip tirštiklis įvairiuose maisto produktuose, įskaitant sriubas, padažus ir kepinius. Jo gebėjimas sieti vandenį yra privalumas maisto gamyboje ir produktų kūrime. Bulvių krakmolas taip pat naudojamas kaip rišiklis dešrų gamyboje ir kaip stabilizatorius pieno produktuose. Bulvių krakmolas gali būti naudojamas šiuose produktuose: Tešlos produktuose, tokiuose kaip duona, makaronai, sausainiai, taip pat kituose produktuose, tokiuose kaip saldainiai, konservuoti daržovės, mėsos produktai, patogūs maisto produktai ir kaip gyvūnų pašaras.
... rišiklis pašarams. Jis gali būti naudojamas siekiant sujungti būtinus sausų pašarų racionus ir gauti be dulkių mišinį. Tai efektyviai suriša dulkes pašare ir užkerta kelią pašarų ir maistinių medžiagų praradimui dėl dulkių išsisklaidymo į orą.
Vokietija, Hamburg
... maistinių medžiagų išlieka tavo maiste. Kadangi mūsų guar pupelių miltai sudaryti iš beveik 80 procentų skaidulų, jie turi stiprų išbrinkimo poveikį – tai ne tik puiku tavo pačių keptiems bandelėms, kurios bus purios, bet ir tavo figūrai, nes patiekalai su guar pupelių miltais greičiau ir ilgiau tave pamaitins. Produkto savybės: Be glitimo, Be laktozės, Vegan Maisto ženklinimas: E412 Gamyba: Miltai gaunami iš guar augalo. Augalo vaisiai apdorojami į miltus.
Vokietija, Garstedt
... naudojama kaip rišiklis, tirštiklis ir stabilizatorius maisto technologijoje. Kūrybinėje virtuvėje xantano guma naudojama padažuose ir padažuose dėl savo savybės stabilizuoti aliejaus/acto emulsijas. Nesvarbu, ar tai majonezas, pomidorų kečupas, garstyčios ar sausų prieskonių mišiniai, beveik viskas, kas turi aliejaus, gali būti stabilizuota xantano guma. Kitos naudojimo galimybės, pavyzdžiui, konditerijoje, žinomos siekiant pagerinti šaldymo ir atšildymo stabilumą smulkiems kepiniams (tortams, pyragams, praline, ledams). Ledai turi būti kreminiai, kad atitiktų savo pavadinimą ledų kremas.
Vokietija, Niederkrüchten
...Kokybė: šaltai spaustas ekologiškas INCI pavadinimas: Linum Usitatissimum Seed Oil Kilmė: Argentina, JAV, Kanada, Rusija Naudojimas: Maisto produktai, Techniniai Ypatybės: Linų sėmenų aliejus pasižymi dideliu linolo rūgšties (Omega-3 riebalų rūgšties) kiekiu (55-70%). Linolo rūgštis priklauso esminėms riebalų rūgštims, kurios yra gyvybiškai svarbios žmogaus organizmui. Svarbiausias rišiklis ir...
Vokietija, Köln
... salotos 5 kg kibire. Žolelių padažas 5 kg. Majonezas (porcija) 120 vnt./dėžėje. Majonezas 10 kg. Majonezas 80%. Majonezas 50% 10 kg. Majonezas tūbelėje 875 ml. Mondamin Hell/ padažų rišiklis 1 kg. Grietinėlės padažas (milteliai) 1 kg. Remuladas tūbelėje 850 ml. Grietinėlės padažas 5 kg kibire. Garstyčios tūbelėje 875 ml. Garstyčių stalas 5 kg kibire. Snak padažas Tartufo Classi.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei