Vokietija, Heidelberg
...Natūralus hidrokoloidinis junginys, išgaunamas iš kelių raudonųjų dumblių rūšių, daugiausia Gelidium, Gracilaria ir Pterocladia tipų Taikymas: Ląstelių kultūra Produkto grupė: Agar Cukrus CAS Nr.: [9002-18-0] Laikymo temperatūra: 10-25°C EINECS: 232-658-1 Siuntimo sąlygos: kambario temperatūra Sinonimas: Kobe I Gum Agar-Agar Aga Išvaizda: balta iki gelsvai kreminės - smėlio spalvos milteliai MW: 110-160 kDa Formulė: (C12H18O9)n CAS Nr.:[9002-18-0] Kodas:1330 Gamintojai:GERBU...
Vokietija, Buxtehude
...Agar-Agar (E406) yra beskonis ir labai geras želė formavimo agentas, nepriklausantis nuo aplinkos.
Vokietija, Hamburg
...Raudonoji dumbliai, iš kurių gaunamas žaliava Agar Agar, turi daugybę teigiamų savybių. Tarp jų, karštame vandenyje tirpus hidrokoloidas užtikrina didelį želė stiprumą želatinimo ir tirštinimo metu. Tai leidžia pramoninėse taikymuose gauti ypač stabilias ir termoreversines želė.
Vokietija, Wörrstadt
...Lengvai „jūra“ iš geriausių Lecker’s ekologiškų želatinų iš jūros dumblių ypač tinka želė, kremų, džemų ir tortų gamybai, taip pat sūriems patiekalams, tokiems kaip aspiko želė. Tai veganiška alternatyva želatinai! Be to, jis yra be skonio, be konservantų ir visiškai augalinės kilmės. Ingredientai: Agar Agar* *= iš kontroliuojamos ekologinės gamybos Alergenai: nėra Vegetariška: Taip Veganiška: Taip...
Vokietija, Garstedt
...Jis yra kietas drėgnoje būsenoje ir trapus sausoje būsenoje. Agar-Agar milteliai yra balti iki gelsvai-baltų arba šviesiai geltonų. Gelio stiprumas gali būti standartizuotas pridedant dekstrozės, maltodekstrinų arba sacharozės. Savybės: - termoreversibilus - pH stabilus - iki 90 °C karščio stabilus - želė po atvėsinimo - vegetariškas - tinkamas veganams - tinkamas lakto-vegetariškai mitybai - be glitimo - be laktozės - košer, HALAL Taikymas: - ledai - desertų įdarai - džemas - želė - marmeladas - vaisių kokteiliai - tortų glaistas - pyragų ir kepinių įdarai - vaisių virimas...
Vokietija, Hamburg
... receptuose. Naudokite jį namuose gamintoje uogienėje, apipilkite savo pyragus ir tortus skaniu glajumi arba natūraliai sutirštinkite sriubas ir padažus. Produkto savybės: Be glitimo, Be laktozės, Vegan Maisto ženklinimas: E406 Gamyba: Agar Agar gaunamas iš raudonųjų dumblių ląstelių sienelių.
Vokietija, Hamburg
...Kietinimo agentas, kuriame svetimkūniai, pigmentinės dalys ir druskos sumažintos iki minimumo. Bacto Agar naudojamas mikrobiologinių kultūrų terpės paruošimui. Akcijos kaina JAV: 1 lb (454g)...
...Siūlome: Agar Agar Karrageenas Želatina ir kt. Glicerinas Guaro guma Karobų guma Mannitolis Pektinas Sorbitolis Tragakantas Ksantanas...
Vokietija, Bohmte
...Aukštos kokybės ir reversinė (15-20 kartų) dubliermasė, pagaminta iš agar-agar, 6 kg kibire tiesiai iš gamintojo modelių gamybai. Įdėjimo masė, gipsas ir plastiko liejimo technologija. Dublijimui modelių, skirtų viso ir dalinio protezų gamybai, taip pat modelių liejimo darbams, derinant su fosfato rišamomis įdėjimo masėmis. Po ištirpimo ir vėlesnio atvėsinimo iki apdorojimo temperatūros, kuri yra 45 ºC, nuolat apdorojama.
Vokietija, Linden
...Systec Mediaprep, medijos paruošimo įrenginiai (kultūros medijos paruošėjas ir sterilizatorius) yra 7 skirtingų dydžių (nuo 10 iki 20 litrų), sukonstruoti kaip autoklavai, skirti tik kultūros medijos gamybai, optimizuoti paruošimui, sterilizavimui ir steriliam skysčių medijų užpildymui (pvz., Agar kultūros medijos, peptonų vanduo ir buferinės tirpalo ar kitos sterilios skysčių medijos). www.systec-lab.com...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play