...Jei jau vartojate kalcio ir magnio kitokia forma, rekomenduojame
Želatiną "Gold extra".
Želatina "Gold extra" turi specialiai sukurtą kolageno hidrolizatą, kuris puikiai įsisavinamas organizmo. Kolageno hidrolizate esantys amino rūgštys yra natūralios odos, plaukų, nagų, kaulų, jungiamojo audinio ir sąnarių kremzlės sudedamosios dalys.
Rekomenduojame reguliariai vartoti mažiausiai šešis mėnesius.
Ingredientai: Kolageno hidrolizatas (90%), fruktozė
Prekės Nr.: 1787...
„Žinoma, žinoma“ - NutriPur reiškia 100% skonį ir natūralumą.
Šiandien tenka apgailestauti, kad daugelyje maisto produktų yra dažiklių, aromatų, konservantų ir dideli kiekiai cukraus. Todėl NutriPur užsibrėžė tikslą pateikti rinkai produktus, kurie yra be priedų. Tai įmanoma dėl švelnaus užšaldymo džiovinimo proceso. Vaisiai skinami saulėje sunokę ir vėliau užšaldomi. Vakume iš jų pašalinama drėg...
...Vegan HPMC, želatina ir enteriniu apvalkalu padengtos kapsulės, nuo 3 iki 000 dydžio.
Kaip pilno aptarnavimo sutartinis gamintojas maisto papildams, mes nepaliekame nei vieno pageidavimo nepatenkinto. Nesvarbu, ar tai kietos kapsulės, minkštos kapsulės, tabletės, milteliai, skysčiai ar specialios formulės, mes siūlome visą asortimentą be kompromisų. Per tyrimus apie rinkos pokyčius ir...
...Minkštų elastingų medžiagų, tokių kaip želatina, želatinos kapsulės ir kt., kietumo ir stiprumo nustatymas.
Matuoklio metodas
Matuoklis 0-2 N; arba 0-20 N...
...Lecker’s ekologiška lapų želatina puikiai tinka tortų, kremų, želė ir želė gamybai, ją labai lengva porcijuoti, be to, ji yra naudinga jūsų sveikatai.
•Želatina yra grynas, kolageninis baltymas, pagamintas iš ekologiškų kiaulės odelių.
•Ji gali prisidėti prie kaulų ir sąnarių sveikatos, stiprina plaukus, nagus ir odą.
Ingredientai: 100% kiaulės odelės*
*=iš kontroliuojamos ekologinės gamybos
Alergenai: nėra
Vegetariška: Ne
Vegan: Ne...
...Želatina yra skonio neturinčių gyvūninių baltymų mišinys. Želatina išbrinksta vandenyje ir ištirpsta, kai kaitinama iki maždaug 50 °C. Jei ji ilgą laiką kaitinama virš 80 °C, praranda savo želė formavimo savybes.
...Minkštos želatinos kapsulės gali būti gaminamos visomis įprastomis dydžiais. Želatina gaunama iš kontroliuojamų Europos įmonių.
Yra galimybė pasirinkti kiaulienos, jautienos arba žuvies želatiną. Taip pat galima aromatizuoti kapsulės apvalkalą.
... gaminti daržoves. Sėklos, spaudžiamos, suteikia labai vertingą aliejų, kuris praktiškai nesugenda. Be to, sėklos turi gebėjimą surišti vandenyje esančias daleles ir bakterijas, taip išvalydamos užterštą geriamąjį vandenį. Lapai dažniausiai malami į miltelius. Juose gausu vertingų amino rūgščių, vitaminų ir baltymų.
Kapsulių apvalkalas iš celiuliozės yra geriau toleruojamas nei želatina ir tinka vegetaraiems bei veganams.
Viename inde yra 90 kapsulių, kas sudaro atsargų maždaug 8 dienoms.
... magnio
Prekės numeris: 521
Vartojimo rekomendacija: 2 kapsulės per dieną
Ingredientai: Magnio karbonatas (78%), magnio druskos nuo maisto riebalų rūgščių, želatina (kapsulės apvalkalas), dažiklis titano dioksidas
Turinys: 100 kapsulių...
...Mūsų tekstūrizatoriai naudojami inovatyvių kramtomųjų saldainių, toffee ar kramtomųjų centrų gamybai. Jie suteikia maksimalų lankstumą naudojant želatiną ar cukrų, todėl taip pat tinka vegetariškiems ir veganiškiems produktams. Quick Mixx ir Quick Chew sukuria pritaikytas kramtomas tekstūras, atitinkančias individualius produkto reikalavimus.
... pageidavimus. Naujai sukurta 800 serija ir individualūs CS serijos produktai siūlo didžiausią pakaitimo potencialą, palyginti su želatina (iki visiško pakeitimo) arba brangiais augaliniais hidrokoloidais. Dėl daugybės atskirų stipriklių čia jų pavadinimų neminime, tačiau prašome atkreipti dėmesį į PdF lentelę. Rekomenduotiną produktą nustatysime su jumis pokalbio metu arba remdamiesi tolesniais bandymais, pavyzdžiui, mūsų pilotinėje įrangoje, kurią galime jums pasiūlyti nemokamai, įskaitant specialistų komandą, priklausomai nuo projekto.
...Karboximetilceliuliozė – skamba sudėtingai, tačiau palengvina tavo gyvenimą virtuvėje. CMC yra mūsų veganiška alternatyva želatinai. Privalumas: CMC tirpsta šaltame vandenyje ir jo nereikia virti prieš naudojant. Nesvarbu, ar tai būtų torto glazūra, naminis parfait ar ledai, iki tavo mėgstamo torto – CMC gali pakeisti želatiną beveik visose srityse.
Ir: CMC veikia kaip klijai tavo patiekalams...
...TRANSPARENTIŠKAS PIONIERIŲ DARBAI
Langhecks želatinos plėvelės
Prieš daugiau nei 125 metus švabų išradimų genijus suteikė gerai žinomam medžiagai garbę tapti pasauline naujove: želatinai. 1880 metais Johannes Langheck pirmą kartą pagamino skaidrią plėvelę iš skonio neturinčios, drėgmę sugeriančios, higieniškos ir bespalvės medžiagos. Jis sukūrė produktą, kuris idealiai pasitvirtino iki šiol, kai dar nebuvo plastikų. Mūsų liejimo mašinose su 140 metrų ilgio džiovinimo linijomis nuo to laiko želatina gaminama kaip pakuočių medžiaga ir kaip pagrindas įvairiems gaminiams.
Įmonė UD CHEMIE GmbH buvo įkurta 1984 metais Uwe L.F. Dubberke.
Ši šeimos įmonė, kurios centrinė būstinė yra Rheinhessen Wörrstadt, išsiplėtė kartu su rinkos iššūkiais, tapdama tarptautinių gamintojų kokybiškų žaliavų sutartiniu partneriu ir specializuota gamykla, gaminančia funkcionalius, kruopščiai suderintus ir specifikacijas atitinkančius skystus ir sausų mišinių sprendimus farmacijos, statyb...
...greitumas ir dar daugiau išskiria REINERT GRUPĘ. Jau daugiau nei 70 metų mūsų įmonė yra viena iš pirmaujančių Europos specialistų maisto priedų ir želatinos srityje - su išskirtinėmis žiniomis ir aukštos kokybės natūraliais žaliavomis iš geriausių auginimo vietų. Mūsų tiekimo programa apima labai efektyvius priedus, prieskonius ir prieskonių mišinius, želatiną iš savo gamybos bei želatinos pagrindu pagamintas panardinimo mases. Privalumai mūsų klientams maisto pramonėje yra patrauklesni ir saugesni produktai, tuo pačiu racionalizuojant gamybą.