...Echinacea purpurea iš pradžių yra kilusi iš Šiaurės Amerikos, nors ši daugiametė augalų rūšis dabar auginama visame pasaulyje.
Purpurinė ežiuolė
Vaistas gaminamas iš šviežių viršūninių augalo dalių, surinktų žydėjimo metu.
Anklam Extrakt® naudoja šviežiai spaustą sultį gamybai. Tradiciškai šviežias augalų preparatas gali būti vartojamas viduje trumpalaikei peršalimo prevencijai ar gydymui. Preparatus galima naudoti išoriškai esant mažoms ar paviršinėms žaizdoms. Siūlome įvairias ekstraktų kokybes. Prašome susisiekti su mumis dėl pasiūlymo.
...Inovatyvi formulė su augaliniais ingredientais, tokiais kaip sertifikuota ekologiška alavijo sultys ir sojų lecitinas, daro jūsų drabužius maloniai patogius dėvėti.
Taip pat tinka žmonėms su jautria oda.
Pastabos apie ekologišką skalbimą:
Venkite nepakankamo mašinos užpildymo.
Dozuokite pagal nešvarumo lygį ir vandens kietumą.
Naudokite žemiausią rekomenduojamą skalbimo temperatūrą.
Sumažinkite...
...100% Ekologiškas Imbiero Šotukas: Grynas, šviežias ekologiškas imbiero sultys ir vaisinės ekologiškos obuolių sultys suteikia šiam šotui puikų poveikį ir sodrų skonį.
100% Ekologiškas Imbiero Šotukas: Šis mažas energijos gėrimas tikrai suteiks energijos jūsų dienai.
Grynas, šviežias ekologiškas imbiero sultys ir vaisinės ekologiškos obuolių sultys suteikia šiam šotui puikų poveikį ir sodrų...
... tai palengvina išspaudų išėmimą. Įsigykite sulčiaspaudę su centrifuga, pavyzdžiui, Kalorik Malina, kad gamintumėte šviežias vaisių ir daržovių sultis.
Sulčiaspaudė, citrusinių vaisių spaudėjas, lėtas sulčiaspaudėjas ar sulčių spaudėjas?
Dauguma sulčiaspaudžių veikia centrifugos principu. Vaisiai ir daržovės pirmiausia sutrinami su trintuvu. Tada sultys išgaunamos sukant ir atskiriamos nuo kietųjų augalinių medžiagų per sietą. Šios lieka kaip išspaudai sulčiaspaudėje, o sultys teka per...
... tiesiai iš šviežių granatų. Aukštos kokybės granatų koncentratas iš "Granatų rojų" yra gaunamas derliaus vietoje tik rankiniu būdu švelniu būdu tiesiai iš šviežių granatų. Šviežias granatų sultys lėtai koncentruojamos tradiciniu būdu. Ši koncentracija vyksta taip švelniai, kad išlieka svarbios augalo apsaugos medžiagos - polifenoliai.