Vokietija, Heidelberg
...Oregano dribsniai yra džiovinta žolelė su stipriu, aromatiniu skoniu, dažnai naudojama itališkoje, graikų ir Viduržemio jūros virtuvėje. Puikiai tinka picoms, makaronams, padažams ir marinatams.
Vengrija, Budapest
...Susmulkinta bazilika yra vietinė žolelė, kilusi iš Vidurio Rytų, plačiai naudojama Viduržemio jūros ir arabų virtuvėse. Ji žinoma dėl savo stipraus, aštraus skonio, kuris puikiai papildo pomidorų patiekalus, sriubas, vinaigretės ir marinatų. Bazilika yra būtina daugelyje sūrių ir saldžių patiekalų, pagerindama vištienos ir mėsos patiekalų skonį. Norint išlaikyti jos stiprumą, susmulkinta bazilika turėtų būti laikoma hermetiškuose induose, toli nuo šviesos ir drėgmės.
Vokietija, Bad Bentheim
...Petražolės (Petroselinum Crispum) Būtinos kiekvienam kulinarijos entuziastui: BIO petražolių milteliai iš VehGro. Petražolės kilusios iš Viduržemio jūros regiono ir turi gaivų bei šiek tiek sūroką skonį. Įdomus faktas apie šią žolelę yra tas, kad senovės graikai manė, jog petražolių augalas kilo iš Archemous, vieno iš jų herojų, kraujo. Graikams ši žolelė taip pat turėjo svarbią funkciją: norėdami vainikuoti savo nugalėtojus, petražoles pynė su lauro lapais į lauro vainiką. Šiandien petražolės yra žinomos kaip skani žolelė, pilna vitaminų ir mineralų.
Graikija, Patra
...Tymiai yra vietinė žolelė Vakarų Viduržemio jūros regione, ypač žinoma dėl savo malonaus ir šiek tiek aštraus skonio. Graikų tymiai įgijo tarptautinį pripažinimą dėl savo būdingo citrinos aromato ir didelio eterinių aliejų kiekio. Ekologiški tymiai AΔOLO auginami Erymanthos kalno papėdėje ir skinami visiškai žydėjimo etape, siekiant pasiekti optimalias kokybės savybes.
Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Origan Bio "Provence d'Antan" d'Araquelle : L'Origan yra labai populiarus Viduržemio jūros virtuvėje. Italijoje jis naudojamas picose. Jis taip pat vertinamas pomidorų padažuose, o ant grotelių puikiai pagardina ėrienos šonkaulius ir kiaulienos šonines. Naudoti be saiko. Kokybė: aukščiausios klasės : Ši ekologiška žolelė, auginama Provanso saulėje, yra kruopščiai atrenkama ir sieti kelis kartus...
...Pietų Europos ir Viduržemio jūros regionuose natūraliai auganti, su pūkuotais lapais, šalavijas yra labai vertinamas augalas. Prieinamas kaip: Žolelė, Aliejus, Hidrosolis ir Ekstraktas Tipai: Salvia Officinalis - Mažas Alfa-tujonas ir Mažas Kamparas Salvia Fruticosa - Mažas Alfa-tujonas ir Mažas Kamparas Forma: 100 % Natūralus Derlius Natūralus, Maisto ir Farmacijos Klasės Garų Distiliacijos Ekstrakcija...
Tunisas, Tunis
...Džiovintos, nuvalytos, atrinktos, sumaltos ir termiškai apdorotos mėtų lapeliai. Mėta dažnai naudojama kaip aromatinė žolelė, ypač Viduržemio jūros ir Azijos virtuvėse. Kategorijos:Maisto pramonė Prieskoniai ir aromatinės žolelės Aromatinės žolelės Neto svoris:10 g Pakuočių skaičius viename siuntinyje:20 Neto svoris viename siuntinyje:200 g Siuntinių skaičius ant paletės:156...
Graikija, Lamia
Biologinė raudonėlė Tai mėgstamiausias Graikijos ir visos Viduržemio jūros žolelė. Dėl savo išskirtinio aromato raudonėlė naudojama ir kaip kvapų erdvė, o nuo Hipokrato laikų ji buvo laikoma antiseptiku ir naudinga kvėpavimo problemoms palengvinti. Tai lapinė žolelė, kuri klesti švelniuose klimatuose, tokiuose kaip Viduržemio. Raudonėlė yra angiosperminis daugiametis augalas, priklausantis...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play