Prancūzija, Warmeriville
Nuo 2020 metų pradžios D Stock Affaires, priklausanti France Food Company, remia pagrindinius didmeninės prekybos ir maisto pramonės veikėjus, padėdama jiems optimizuoti produktų dovanojimą asociacijoms. Esame maisto produktų didmenininkai, siūlantys platų pasaulio produktų asortimentą konkurencingomis kainomis. Mūsų internetinė pirkimų centras leidžia didmeninė prekyba vaisiais, daržovėmis, alumi...
Prancūzija, Bordeaux
... Degustacija Intensyvi raudona spalva. Raudonųjų vaisių aromatas, subtilus ir elegantiškas. Minkštas skonis, vaisių ir prieskonių aromatai. Harmoninga vynas, geros struktūros. Rekomenduojama ragauti su ėrienos troškiniu, kepta entrecôte ir, žinoma, visais sūriais. Pateikti kambario temperatūroje, 18°C. Veislės: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%) Gamintojas: Dehaut šeima, Lalande-de-Pomerol (33500) Formatai ir pakuotės: Butelis (75cl) - 6 butelių dėžė - 2021...
Vokietija, Bad Bentheim
... ledo sluoksnį. Ši drėgna Fleur de Sel rankomis surenkama mediniu šaukštu. Norint paversti drėgną Fleur de Sel mūsų sniego baltumo saulės druska, šviežiai nuimta druska džiovinama po stiklo plokštėmis ir saulės šviesoje. Taip gaunamos baltos ir labai sausos druskos druskos primena Murray River druską. Naudojimas: Išskirtinai švelnus skonis Indijos saulės druskai suteikiamas dėl kalcio ir magnio santykio.
... senovinį amato žinojimą su moderniomis technologijomis VYNO VEISLĖS Merlot Cabernet Sauvignon Cabernet Franc SKONIO PASTABOS Roumaguet Bordeaux Rouge pasižymi gražia rubino raudona spalva, maloniu raudonųjų vaisių aromatu ir šiek tiek prieskonių. Skonis yra glotnus ir apvalus, pereinantis į malonų vaisinį poskonį. MAISTO DERINIMAI Roumaguet puikiai dera su kepta jautiena, veršiena blanquette arba net raudonųjų vaisių pyragais. Patiekite tarp 16°C ir 18°C.
Suomija, Turku
...Vandenyno upėtakis turi išskirtinę rožinę/oranžinę mėsą ir didelį omega-6 kiekį, todėl jis yra idealus valgomasis žuvis. Skonis yra subtilesnis ir mažiau sūrus nei Atlanto ar ūkinis lašišas, o daugelio gurmanų nuomone, jis yra daug skanesnis. Tūris: 400g (±10%)/ 2 vnt. greitai užšaldytas...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Nuosėdų šalinimas - kasdienis fermentacijos stebėjimas - temperatūros kontrolė 16° C - perkelimas - filtravimas. Buteliavimas ir putojimo procesas mūsų urviniuose rūsiuose, su minimaliu brandinimu 12 mėnesių. Slėgis: 5–6 barai. Degustacijos pastabos: Malonus, šiek tiek amilo kvapas, gaivus ir aromatingas skonis. Smulkios ir elegantiškos burbuliukai. Pora: Vouvray puikiai tiks jūsų šventėms prie aperityvo, taip pat prie patiekalų su žuvimi ar balta mėsa Brut versijai ir prie desertų.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei