Ispanija, Pedro Muñoz
...Ekologiškas juodasis česnakas galvutėse Maišelis 2 vnt. Produktas pagamintas iš šviežio natūralaus česnako. Be priedų. Spalva: Juoda Aromatas: Vaisinis Skonis: Saldus. Su saldymedžio, džiovintų slyvų natomis. Tiesioginiam vartojimui kaip prinokusi vaisius. Gurmaniškas produktas viešbučių sektoriui, vaisių parduotuvėms, vaistažolių parduotuvėms, dietologams, maisto parduotuvėms, maisto tiekimui, mažoms ir didelėms parduotuvėms ar kitiems, kurie naudoja šviežią česnaką. Naudojamas virtuvėje kaip prieskonis ar garnyras.
Vengrija, Szeged
...Sudėtis: juodieji česnakai. Juodieji česnakai, neturintys būdingo česnako kvapo, teigiamai veikia kraujotakos sistemą ir palaiko sveiką imuninės sistemos veiklą. Juodieji česnakai yra tikra delikatesas, kurio pagrindas yra šviežias baltasis česnakas, kuris yra šildomas kontroliuojamoje aukštoje temperatūroje ir didelėje drėgmėje. Proceso metu produktas įgauna juodą atspalvį, tuo pačiu metu išnyksta šviežio česnako skonio ryškumas, tačiau fizinės ir cheminės savybės keičiasi, dėl ko jame esančių vertingų veikliųjų medžiagų kiekis padidėja kelis kartus.
Prancūzija, Graulhet
... džiovinimo laiko ir šiek tiek primena balzamiko actą. Jo optimalus galiojimo laikas yra 1 metai, tačiau Japonijoje kai kurie jį saugo 10 metų. Kaip geras vynas, jis gerėja su amžiumi; jei norite sustabdyti brandinimą, laikykite jį šaldytuve. O virtuvėje? Burnoje atsiskleidžia nuostabi švelnumo, šiek tiek rūgštaus skonio, kuris primena saldymedį; jis priklauso umami skonių grupei. Jo skonis yra toks švelnus, kad galite jį mėgautis tiesiogiai, gryną ir visą, bet kuriuo metu.
Prancūzija, Varennes-Jarcy
...Juodųjų česnakų tyrė gaminama sumažinus juodųjų česnakų skilteles. Ji paruošta naudoti greitam maisto ruošimui arba mėgavimuisi ant sumuštinio per aperityvą. Mūsų juodasis česnakas gaminamas iš BIO IGP baltųjų česnakų iš Drôme regiono. Česnakas yra verdamas žemoje temperatūroje 15–30 dienų. Sieros, suteikiančios česnakui aštrų skonį, išsiskiria, natūraliai česnakuose esantys cukrūs...
Prancūzija, Paris
...Šis procesas padidina tradicinio česnako naudingas savybes, o jo šiek tiek saldus skonis, svyruojantis nuo karamelės iki saldymedžio ir priklausantis nuo džiovinimo laiko, laikomas viena iš penkių pagrindinių skonių, umami. Juodasis česnakas yra ypač universalus ir naudojamas daugybėje receptų, nuo užkandžių iki desertų. Jis yra labai vertinamas gurmanų ir žvaigždžių šefų. Ean13:3701511709891 Nuoroda:JuodasisČesnakasBioAOPVoghieraKremas1...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play