...Obuolių traškučiai, glazūruoti cinamoniniu karamelu.
Glazūruoti plonu ir subtiliu saldaus karamelio sluoksniu su natūraliu cinamonu.
Sudėtyje yra tik 8 g pridėto cukraus / 100 g.
Pagaminta pagal patentuotą technologiją. Obuolių traškučiai yra saldūs ir traškūs su subtiliu cinamono skoniu. Be glitimo, tik natūralios sudedamosios dalys.
...Derliaus laikotarpis: rugsėjo pabaiga – spalio pradžia.
Vaisių spalva: raudona su vašku ir baltais taškeliais.
Skonis: saldus ir sultingas, skonio kokybė puiki.
Svoris: 130-180 g.
Naudojimas: vartoti šviežius.
Transportabilumas: labai aukštas.
Sandėliavimas: šaldytuve – iki balandžio.
... natūralias uogų savybes. Charakternis saldus skonis, šiek tiek astrus.
Kaip jis gaminamas?
Sublimacija iš Panfruit yra novatoriškas šviežių uogų, vaisių ir daržovių džiovinimo metodas, išlaikantis naudingas, skonines ir aromatines produktų savybes. Norint pagaminti raudonųjų serbentų miltelius, mūsų ūkininkai kontroliavo užaugintų uogų kokybę, o kruopštūs technologai atrinko ir užšaldė natūralius vaisius. Tada jie buvo kruopščiai džiovinami ir malami. Taip atsirado organinė ir maistinga delikatesas.
...Obuoliai Royal Gala
Ryškiai raudona spalva, turinti šviesiai raudonų atspalvių ant geltonos pagrindo venų, lygi ir švari žievelė; sutrumpinto kūgio forma; mažo-vidutinio dydžio; idealiai tinka užkandžiams; geltonai kreminė minkštimas. Obuolys yra traškus ir sultingas, su mažu rūgštingumu, saldus aromatas. Sukryžmintas iš veislių Kidd’s Orange x Golden Delicious.