Italija, Sizzano
...Piemonto virtuvės antrieji patiekalai Mėsa (troškinta ir kepta) Vidutinio ar ilgo brandinimo sūriai Mėlynių sūriai SPALVA Rubino raudona su granato atspalviais AROMATAS Subtilūs gėlių kvapai, rožės ir violetinės Miško uogos SKONIS Apvalumas taninų su aksominiu kūnu Subalansuota rūgštis Puikus išlieka TEMPERATŪRA: 18-20 °С ALKOHOLIS: 13% - 14% vol...
76 šalių ir skaičiuojame... Naudodami pažangiausias gamybos technologijas, mūsų tikslas yra sukurti ir gaminti pažangią apdorojimo įrangą, kuri ne tik atitiktų, bet ir viršytų mūsų klientų lūkesčius riešutų ir kavos pramonėje, tiek vietinėje, tiek tarptautinėje rinkoje. Augant CRZ MACHINERY, mes ir toliau esame pasiryžę nuolat tobulinti mūsų įrangą, kad ji taptų kokybės ir našumo etalonu. Be to, m...
Prancūzija, Gonesse
Belgija, Herstal
Briatte-Coelen Priežiūra, remontas ir duonos kepimo mašinų pardavimas nuo 1987 metų… Iš senelio į anūką, ši šeimos įmonė buvo įkurta prieš daugiau nei 30 metų pono Désiré Briatte. Jis buvo vienas pirmųjų, dirbančių šioje srityje. Pionierius duonos pjaustyklėse su JAC prekės ženklu, pasaulinis lyderis daugiau nei 70 metų. Mes esame šeimos įmonė, dinamiška, turinti labai gerą reputaciją ir akreditu...
Prancūzija, Le Plessis Robinson
...Grand Caractère mėsininkų akys ir rankos leidžia atskleisti aromatus ir patvirtinti šios pasaulinio garso amerikietiškos mėsos švelnumą. Jos intensyvus marmuravimas daro ją labai lengvai gaminamą. Kepta, troškinta ar kepta, priklausomai nuo mėsos dalies. Jūs ją mėgstate gaminti ant ugnies, kad patirtumėte autentišką skonį, kuris išryškins visas jos savybes. Pasaulio mėsa & Prancūzų mėsininkystės...
Nyderlandai, Enschede
...Mėsos pavadinimai jautienai: Pavadinimų sąrašas: Baby Top- Kogelbiefstuk Blade Steak (Pot Roast)- Sukadelap Brisket- Borst(spier) Chuck- Šoninė/Onderrib Chuck Roast- Troškinta mėsa (jautienos gabalai, hacheevlees) Chuck tender (petit tender)- Diamanthaas, jodenhaas Club Steak (Taip pat žinomas kaip NY Steak arba Strip Steak)- Entrecote Delmonico Steak- Ribeye Eye of Round- Achtermuis (Rosbief...
Italija, Venezia
...Išskirtinai stiprus. Aukštos fermentacijos alus su pilnu ir švelniu kūnu. Jo aromatas saldus ir puikiai subalansuotas su kreminėmis ir kompaktiškomis putomis. Keturi specialūs miežių salyklai ir dvi kilnios apynių veislės suteikia elegantiškus džiovintų vaisių ir saldymedžio natų. Puikiai dera su troškinta arba kepta raudona mėsa, kepta mėsa ant grilio, rūkyta žuvimi, brandintais sūriais, prieskoniais pagardintais ožkos sūriais ir Sacher tortu.
Belgija, Wervik
Noyez užkandžiai jau daugelį metų yra žinomi fritiavimo ir greito maisto pasaulyje. Be savo asortimento, kuriame yra visos žinomos padažų, mėsos gaminių, pakuočių ir gėrimų prekės, jie taip pat turi platų šviežių produktų asortimentą. Savo modernioje dirbtuvėje jie kasdien ruošia: šašlykus, troškintą mėsą ir troškintos mėsos padažą, mėsos kukulius pomidorų padaže, bolognese padažą, žuvies patiekalus, rankų darbo sūrį ir krevetes. Be plataus didmeninės prekybos pasiūlos, jie taip pat siūlo didelį šaldytų produktų, daržovių, bulvyčių, taip pat ledų ir pyragų pasirinkimą mažmeninėje prekyboje.
Ispanija, Perín, Cartagena
Rational Food gamina penktosios kartos patiekalus, tradicinius receptus, kuriems skiriama didžiausia dėmesio, tarp jų: Rusų salotos, Piquillo paprikų salotos su menkėmis, Mėsa su pomidorais, Paelijos ir ryžiai, Karka su karamelizuotais svogūnais, Keptas šoninis, Bulvės alioli, Vištiena chilindrone, Sparneliai su barbekiu padažu, Krabų ir krevečių salotų mišinys, Daržovių pisto, Jautiena su padažu, Mėsos kukuliai su pomidorais, Tunų su pomidorais ir paprikomis, Ispaniškas kiaulienos žandikaulis troškintas, Troškinta kiaulės galva su avinžirniais, Bolonijos padažas ir kt...
Belgija, Oostende
... proceso metu gerbia jūsų pageidavimus. Kad galėtumėte visiškai pasitikėti tiek pjaustymo svoriu, tiek pjūviu, tiek pakuote, tiek asortimentu, tiek apdorojimu. Paruošti patiekalai: nuo aperobrochette iki zigeurschnitzel. Malto mėsos skyrius: nuo kotletų, mėsos kepaliukų iki įvairių hamburgerių, dešrelių… Šalti patiekalai: dekoruoti salotos… Šilta virtuvė: troškinta mėsa, vol-au-vent,… Taip pat Halal, vegetariški ir žuvies produktai.
Belgija, Sint-Katelijne-Waver
Quality Food Group gamina paruoštus patiekalus pavadinimu Cuisine Maison. Mes siūlome nuolatinį produktą, kuriame kokybė ir skonis yra pagrindiniai. Klasika iki sezoninių patiekalų: Quality Food Group virėjai kiekvieną dieną paruošia tūkstančius paruoštų patiekalų. Mūsų klasika yra troškinta mėsa, vol-au-vent ir mėsos kukuliai pomidorų padaže. Taip pat mūsų spageti padažas, vištienos karis ar...
Belgija, Izier
... riešutai: Plona šoninės dalis, sūdyta švelnioje, natūralioje arba tinkle, rūkyta arba nerūkyta. Lašiniai: Sūdyta šoninė, rūkyta arba nerūkyta. Rankų darbo virtas kumpis: Aukščiausios kokybės kumpis, sūdyta rankiniu būdu, virta ir troškinta orkaitėje. Sausos dešros: Paruošimas iš aukščiausios kokybės kiaulienos ir jautienos.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei