Italija, Orbassano
PASTA GIRARDI yra organizuota amatų įmonė iš Pjemonto, specializuojanti nuo 1997 metų kasdienėje šviežios makaronų, ravioli, lasagnų ir aukštos kokybės gurmaniškų patiekalų gamyboje, skirtų maisto sektoriaus profesionalams (HORECA) ir mažmeninei prekybai, tiek nepriklausomai, tiek organizuotai. Kiekvienas mūsų produktas yra nuolatinės dėmesio tyrimams ir žaliavų atrankai rezultatas, o galiausiai v...
Italija, Castellamare
Belgija, Anderlecht
... galiojančius „CE“ saugos ir higienos standartus. Keletas praktinių patarimų: * Ravioli tešlos paruošimas: 70% tipo 00 miltų, 30% kietųjų kviečių semolinos, 5 kiaušiniai kilogramui + vanduo minkyti apie 10 minučių, tešla turi turėti drėgmės procentą tarp kiaušinių ir vandens apie 32%. * Tagliatelle tešlos paruošimas: 50% tipo 00 miltų, 50% kietųjų kviečių semolinos, 7/10 kiaušinių kilogramui arba 100...
Prancūzija, Condé-Sur-Marne
...Semi-Complète yra mūsų tešla, pagaminta iš minkštųjų kviečių, T80 miltų, mafaldine forma (tam tikra banguota tagliatelle), kuri puikiai derės su turtingais padais, su gabalėliais arba grietinėlės pagrindu. Puikiai tinka gurmanų alkio malšinimui, ji suteikia papildomų skaidulų, mineralų ir vitaminų, palyginti su įprasta tešla. Neto svoris: 300g...
Vokietija, Mühlheim
Alstraditioneles įmonė produkuoja šeimos Righetti makaronus jau 4 kartą. Todėl laikomasi principų, kurie, nepaisant besikeičiančių laikų, visada pasiteisina. Šviežių itališkų makaronų gamybos menas 1962 metais buvo atvežtas į Vokietiją įsteigus Righetti makaronus Frankfurte prie Maino. Po įvairių gamybos ir pardavimo vietų Reino-Maino regione, Righetti makaronai 1972 metais įsikūrė Mühlheime prie ...
Graikija, Corinth
...Tagliatelle makaronai su sraigėmis, česnaku ir petražolėmis. Klasikinis ir subtilus prancūziškas skonis! Norėdami gauti turtingesnį skonį, galite užbarstyti tarkuoto sūrio, derinti su mūsų „Pesto padažu su sraigėmis“ arba sekti receptą ant dėžutės. Be dirbtinių spalvų, skonių ir konservantų. Paruošta per 6 minutes.
Prancūzija, Paris
...Raudonosios tagliatelle, pagamintos iš ekologiškų kietųjų kviečių miltų, ekologiškų pomidorų miltų ir ekologiškų burokėlių miltų. Žaliosios tagliatelle, pagamintos iš ekologiškų kietųjų kviečių miltų ir ekologiškų špinatų miltų. Baltosios tagliatelle, pagamintos iš ekologiškų kietųjų kviečių miltų. Sudėtyje yra glitimo ir gali būti pėdsakų kiaušinių ir sojos. Vidutinė maistinė vertė 100 g sausų...
Prancūzija, Moustoir-Ac
...Ligne skirta tagliatelle lizdams ir lasagne gamybai, NESTPASTALINE gali gaminti lizdus ir/arba lasagne ant padėklo. Tešlos paruošimas su PREMIX® priešmaišytuvu ir visiškai vakuumine technologija, suteikia makaronams nuostabią spalvą, tuo tarpu specialus suspaudimo sraigto profilis sumažina makaronų šildymą, taip užtikrinant geresnę kokybę ir optimizuojant energijos suvartojimą. Priešdžiovinimo...
Prancūzija, Grigny
PATRIGEL nuo 1989 metų yra specializuotas agentas, užsiimantis daržovių, prieskoninių žolelių ir šaldytų vaisių prekyba. Mūsų prekybos agentūra Prancūzijoje platina ir atstovauja kelis kokybiškų Europos vaisių ir daržovių gamintojus. Mūsų galinga tarptautinė tinklas tiekiasi iš sertifikuotų gamintojų. Mūsų produktai yra kontroliuojami ir sertifikuojami, nes jie yra nuolat tikrinami mikrobiologini...
Prancūzija, Cusey
...Tagliatelle - Makaronai Kaina už KG: 5,5€/KG didmenai Energija: 1472 Kj/100g • 348 kcal/100g Baltymai: 12,3g/100g Angliavandeniai: 67,4g/100g CUKRAI: 5,8g/100g Riebalai: 1,83g/100g Sočiųjų riebalų rūgštys: 0,4g/100g Druska: 0,03g/100g Svoris: 0,300 kg...
Prancūzija, Melle
Melle et une Pâte yra makaronų gamintojas, įsikūręs Melle, netoli Marais Poitevin (79). Mes gaminame aukščiausios kokybės sausų ir šviežių makaronų, naudodami vietines žaliavas. Mūsų makaronai yra unikalūs, o mes siūlome originalius skonius: laukiniai česnakai, jūros dumbliai, dilgėlės, šafranas, angelikos, baravykai, spirulina, kanapės, pipirmėtė ir Espelette pipirai. Mes didžiuojamės galėdami už...
Italija, Forlì
... ankštiniams augalams. Raudonųjų lęšių miltai turi naudingų savybių, būdingų šiems ankštiniams augalams. Raudonųjų lęšių miltai gali būti naudojami tiek sūriems, tiek saldiems produktams, ypač Rytuose. Jie ypač tinka vegetariškų kotletų ir falafelio, gnocchi, tagliatelle gamybai. Indijoje jie plačiai naudojami, gaminant gnocchi, vadinamus mangodi. Taip pat jie gali būti derinami su kitais virtais ingredientais, tokiais kaip avinžirniai, pupos ar bulvės.
Italija, Milano
...Fettuccine yra panašios į tagliatelle, plonesnės ir trumpesnės. Ši "žalia" versija su žirnių miltais yra baltymų ir vitaminų šaltinis (ypač A ir E, bet taip pat B1, B2, B9, C, K ir folio rūgšties). Žalieji žirniai turi įvairių mineralinių druskų (kalio, geležies, fosforo, kalcio, magnio, sieros, natrio ir cinko) ir yra mažai riebalų. Jie taip pat yra turtingi tirpių skaidulų, krakmolo ir cukraus, todėl yra idealus maistas mūsų organizmui.
Jungtinė Karalystė, Stoke On Trent Tunstall
... makaronų „Lasagna ir Cannelloni lakštai“ 500 g 1 pakuotė šviežių kiaušinių makaronų „Pappardelle“ 500 g 1 pakuotė šviežių kiaušinių makaronų „Tagliatelle“ 500 g 1 pakuotė šviežių makaronų „Fusilli Napoletani“ 500 g Bendras pakuočių skaičius dėžutėje: 12 Bendras svoris: 4,5 kg Numatomas pristatymo laikas: 14 dienų nuo užsakymo Aukštos kokybės produktai, skirti suteikti klientui puikų produktą. Žaliavos kruopščiai parenkamos, kad makaronai visada būtų optimalūs. Šie produktai puikiai dera su bet kokiu prieskoniu: įdarai tešloje yra pritaikomi bet kokiam padažui.
Įsikūrusi Varreddes, Île-de-France, mūsų ūkininkų ūkis yra įsipareigojęs tvariai auginti kietąjį kviečius, kad sukurtų rankų darbo makaronus trumpaisiais kanalais. Įkurta šeimos ūkininkų, dirbančių jau kelias kartas, mes auginame savo kietuosius kviečius ir kitas kultūras, laikydamiesi aplinkosaugos principų. 2020 m. pradėjome makaronų gamybos veiklą ūkyje, naudodami akmeninių malūnų malimo techni...
Prancūzija, Auxerre
... apgaubia brandžių taninų tankumą ir įtampą. Šviežias ir elegantiškas finišas pasižymi išskirtiniu ilgiu. Accord metvin Kepta jautienos šonkaulių dalis, šernienos šlaunelė su baravykais, antienos foie gras troškinys, ėriuko kojos su artišokais, tagliatelle su grybais ir foie gras, tournedos su trumų sviestu. Vinification 50% tūrio brandinamas naujose statinėse klimato kontroliuojamoje patalpoje...
Graikija, Kiato Korinthias, Peloponnese
GAIA GREEK, įsikūrusi Kiatose, Korintijoje, gamina ir prekiauja tradiciniais makaronais, tiek žinomais, tiek su privačia etiketė. Nuo 2012 metų gaminame specialius makaronus „delikatessen“, „gourmet“ restoranams, maisto tiekimui, konferencijoms viešbučiuose ir įvairioms kitoms renginiams. Mūsų makaronai gaminami iš mažų šeimos dirbtuvių Korinto regione, naudojant švarius vietinius ingredientus, to...
Vokietija, Bad Blankenburg
...· >> visiškai automatinė makaronų mašina su galingu 200 vatų varikliu >> maišo, minko ir formuoja makaronų tešlą per tik 10 minučių >> 360 g talpa >> praktiška papildymo anga >> įskaitant 4 skirtingus makaronų antgalius Spaghetti Linguine Rigatoni Tagliatelle >> taip pat tinkama dešrų gamybai >> įskaitant dešrų įdėjimo antgalį >> visi dalys yra plaunami indaplovėje >> įskaitant 2 matavimo indus >> 230V~, 200 vatų...
Italija, Trento
...La versatilità della Salsa Bruna è totale: può essere servita con arrosti, brasati e altre pietanze come selvaggina, carni rosse e bianche, tagliatelle, verdure, purè. Aggiunta in fase di cottura è ottima per insaporire anche spezzatini e carni in umido. Sciogli 35 g di prodotto in ½ litro d’acqua fredda e porta a bollore mescolando continuamente a fuoco moderato, per 5 minuti o più, fino a ottenere la consistenza desiderata. Abbinala a carni a fette o ad altri piatti. Per realizzare spezzatini o carni in umido aggiungi la Salsa Bruna Bauer così com’è o dopo averla stemperata in acqua.
...Rankų darbo patiekalai. Sertifikuota aukšta kokybė. Pirmieji ir antrieji patiekalai vienkartinėse 300 g porcijose ir 2,5 kg skardose. Įvairūs produktai, aukščiausios kokybės šaldyta šviežia makaronai, klasikiniai ir įdaryti mėsa bei žuvimi. Ravioliai, torteliai, lasagna, kanellonai, gnocchi, tagliatelle, caserecci ir kt.. Mes gaminame individualiai pritaikytas pakuotes oro linijoms, viešbučiams, kruiziniams laivams ir kt..
Šveicarija, Bad Ragaz
...Namų specialybė, spaustos ir plokščios tagliatelle. Neįtikėtinam skoniui naudojame tik ekologiškas sudedamąsias dalis. Gurmaniški makaronai iš Šveicarijos. Svoris: 250g...
Italija, Bassano Del Grappa
Italų maisto pramonės lyderis, gaminantis ir platinantis kiaušinių makaronus (lasagna, cannelloni ir tagliatelle) bei kitus specialius formatus. Įkurtas 1960 metais, Pastificio per metus išaugo ir tapo svarbiu orientyru Italijos ir tarptautinėje rinkoje. Kruopštus tiekėjų ir žaliavų pasirinkimas, procesų ir produktų kontrolė bei modernios struktūros su pažangiais gamybos įrenginiais leidžia pasiūlyti savo klientams aukščiausios kokybės premium produktus.
Italija, Fisciano
... technologijas. Šviežių makaronų sprendimai profesionalams: • Nepaprastas šviežumas ir kokybė: Mūsų unikalus dvigubas pasterizavimo procesas garantuoja ilgesnį galiojimo laiką (iki 150 dienų) be konservantų, užtikrinant nuolat šviežius ir skanius makaronus. • Platus asortimentas ir specialybės: Nuo klasikinių tagliatelle ir tortellini iki skanių regioninių specialybių, siūlome įvairų asortimentą, kad...
Italija, Carmagnola
... komercinę sąjungą su tarptautine Webcor Group, o ši bendradarbiavimo dėka plečia komercines galimybes, žvelgdama į Afrikos ir Viduriniųjų Rytų rinkas. Gamyklos patalpose yra gamybos skyrius, kuris gamina įvairių tipų makaronus: kietųjų kviečių semolinos makaronus, makaronus, tricolori makaronus, tortelius, sausą įdarytą makaroną, rigatoni, spagetti, tagliatelle, kiaušinių makaronus, lasagnų...
Italija, Gemmano
... pasiūlyti jums paragauti mūsų vynų su tradicinės virtuvės patiekalais, tokiais kaip puikios tagliatelle su mėsos padažu. Turime laisvų kambarių ir mini apartamentų, todėl galime būti jūsų išvykos į vyno turizmą pradžios taškas. Mus vertina svarbiausios italų gidų knygos, o mes taip pat esame gavę apdovanojimų ir pripažinimų iš užsienio konkursų.
Italija, Caraglio
... tikras žaliavas, kad išlaikytume senovinius skonius. Mūsų mažmeninėje parduotuvėje Caraglio, vos keli kilometrai nuo Cuneo, yra prieinami visi tradiciniai Italijos virtuvės makaronų formatai: agnolotti, cappelletti, gnocchi, kiaušinių makaronai, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin ir valgranotti su Castelmagno. Jie gaminami tik iš natūralių ingredientų, tokių kaip bulvių...
Vokietija, Berlin
Šviežių makaronų ir šaldytų šviežių makaronų produktų gamyba: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, įdaryti Gnocchi, rankų darbo įdaryti makaronai, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Švieži makaronai su ypatinga kokybe. Mes gaminame išskirtinius makaronus iš geriausių ingredientų ir specialių gamybos procesų.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play