Graikija, Pallini
„Leo’s House of Bagels“ įkūrė Leonardos Gavallias, gimęs Brukline, turintis daugiau nei 30 metų patirtį, įskaitant dirbimą žinomoje įmonėje „Murray’s Bagels“. Leo įgyvendino savo svajonę pristatyti savo mėgstamą Niujorko bagelį į savo gimtąją vietą. Mūsų aukštos kokybės įrenginiai, turintys didelę gamybos galią Palinyje, Atėnuose, siekia išlaikyti optimalią kokybę ir autentiškumą, kad būtume vieni...
Atitinkantys produktai
Svogūnas
Svogūnas
Kiti produktai
Viskas
Viskas
Belgija, Bruxelles
Mes esame agroprekių, šaldytų produktų ir FMCG (sauskelnės, lipnios juostos,...) eksportuojanti prekybos įmonė. Mes esame Europos ir Afrikos rinkose. Per metus mes žymiai išplėtėme savo produktų asortimentą ir išplėtėme savo platinimo tinklą, kad patenkintume mūsų malonių klientų poreikius. Mes eksportuojame visoje subsaharinėje Afrikoje, kontroliuodami lauką / gamyklą (ES, Amerika,...) iki prista...
Serbija, Panchevo
Mūsų įmonė užsiima pirmojo Azar čipo gamyba Rusijoje. Pita čipsai yra ekologiškas įprastų, nesveikų bulvių čipsų pakaitalas. Mūsų produktai jau parduodami tokiose šalyse kaip Serbija, Juodkalnija, Latvija, Lietuva, Estija, Izraelis, Rusija. Kiekvienas užkandis TM "Azar" gaminamas laikantis aukščiausių kokybės standartų ir naudojant aukštųjų technologijų įrangą. Mes esame rinkoje nuo 2006 metų.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kepti svogūnai yra ideali bazė bet kokiam kepimui. Tačiau džiovinti kepti svogūnai taip pat yra puiki žaliava bet kokiems sūriems kepiniams. Duona, pyragai, pica, sumuštiniai, hamburgeriai ir sūrio burgeriai įgauna visiškai kitokį skonį su traškiais keptų svogūnų gabalėliais. Naudojimas Naudokite sriubose, padažuose, salotose, marinatuose, mėsos patiekaluose, daržovėse, garnyruose. Skonis Minkštas, saldus Maistinė vertė 100 g. Baltymai (g / 100g)… 4,5 Riebalai (g / 100g)… 14 Angliavandeniai (g / 100g)… 28 Energijos vertė (kcal / 100g)… 250...
... su ekstra vierginio alyvuogių aliejumi, rozmarinu ir svogūnu. Visi mūsų produktai yra veganiški, pasižymintys būdingu ir nepakartojamu skoniu, kurį lemia ypatingas apdorojimas ir specifinis Euganeo kalvų klimatas. Po 12 valandų natūralios fermentacijos tešla apdorojama su raugu ir atrinktais natūraliais ingredientais, o po tinkamo tešlos poilsio laiko, skanėstai yra rankomis apdorojami mūsų meistrų kepėjų po vieną.
... skaniose bruschettose arba tradiciniame „acquasala“, skrudinto ir vandeniu pamirkytos duonos, papuoštos žalia svogūnu, pomidorais, šiek tiek raudonėlio ir geru ekstra vieržiu alyvuogių aliejumi, griežtai puglišku. Duona išlieka pagrindiniu ingredientu net ir pugliškose sriubose; pancotto, apšlakstytas ekstra vieržiu alyvuogių aliejumi, lydi patiekalus, pagamintus iš vietinių daržovių. Tarp daržovių...
... racionalizavimo. Kasdien užtikrinama sanitarinė ir nepriekaištinga darbo aplinkos švara. Pagal tradiciją gaminame Puglijos kepinius, tokius kaip naminis duona, taralli, friselle, barese focaccia, svogūnų calzone, migdolų saldumynai ir daug daugiau. Pagal tradiciją gaminame Puglijos kepinius, tokius kaip naminis duona, taralli, friselle, barese focaccia, svogūnų calzone, migdolų saldumynai ir daug daugiau.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play