Prancūzija, Tassin-La-Demi-Lune
...Iranietiškos smulkintos pistacijos, intensyviai žalia pistacija, gaunama iš Irano pistacijų medžių. Šios pistacijos neturi konservantų ar priedų. Galite naudoti šį džiovintą vaisių kepiniuose, kad suteiktumėte skonio, traškumo ir daugiau aromatų savo desertams. Taip pat galite jas pridėti prie savo muesli ar granolos, kad suteiktumėte traškumo tekstūrą! Pistacijos turi būti gelsvos spalvos, linkusios į tamsiai žalią: kuo jos žalesnės, tuo intensyvesnis jų skonis! Todėl šios Iranietiškos pistacijos puikiai tinka jūsų kulinariniams kūriniams!
Ispanija, Sabadell
... riešutų branduoliai • Supjaustyti lazdyno riešutai • Lazdyno riešutų miltai • Lazdyno riešutų tyrė Graikiniai riešutai: • Graikiniai riešutai kevaluose • Graikinių riešutų puselės • Graikinių riešutų ketvirtukai • Susmulkinti graikiniai riešutai • Graikinių riešutų kubeliai • Graikinių riešutų miltai • Karamelizuoti graikiniai riešutai Pistacijų riešutai: • Pistacijų riešutai kevaluose • Kepti pistacijų riešutai • Nevirtos pistacijų branduoliai • Nulupti pistacijų riešutai • Supjaustytos pistacijos • Pistacijų miltai Minimalus kiekis: 2 TONOS...
Prancūzija, Paris
HECOSFAIR, būkite herojus! HECOSFAIR, solidarus išskirtinių produktų prekės ženklas, siūlo sveikai maitintis ir vartoti ekologiškai, etiškai, tvariai nuo 2019 metų. - HECOSFAIR 2021 metais laimėjo LUXLife Magazine apdovanojimą už geriausią crueltyfree maisto prekių ženklą Prancūzijoje. - Taip pat 2021 metais kai kurie HECOSFAIR delikatesų produktai pateko tarp 500 geriausių ingredientų pasaulyje...
Lenkija, Grójec
...Prieinami smulkinti pistacijos trijose kokybėse Pistacijos naudojamos, be kita ko, kaip pabarstymas kepiniams Prieinamos per 10 dienų nuo užsakymo pateikimo. Pasitikrinkite su mumis kainą su pristatymu...
Italija, Bronte
...Susmulkinti pistacijos, 2/4 mm, kilmė Kalifornija...
Prancūzija, Fouquereuil
...Pistacijos turi saldų skonį, panašų į migdolų, ir dažniausiai naudojamos saldumynams ir kepiniams, tačiau taip pat ir virtuvėje bei ledams. Pistacijos ypač vertinamos užkandžiauti tarp valgymų, nes žalios jos yra tiek minkštos, tiek traškios, o skrudintos turi malonų prieskonių skonį.