...El Secreto Cruceta iš iberijos kiaulės yra išskirtinė dalis, išsiskirianti intensyviu skoniu ir sultinga tekstūra. Išgaunama iš apatinės šoninės dalies, netoli peties, ši dalis gaunama iš daugiau nei 10 mėnesių amžiaus laisvai auginamų iberijos kiaulių, maitinamų natūraliai. Su maždaug 500–650 gramų svoriu, Secreto Cruceta yra ideali paruošimui ant grotelių, orkaitėje arba gurmaniškuose receptuose. Jos įsiskverbiančio riebalų kiekis suteikia unikalų skonį ir išskirtinį švelnumą, puikiai tinkančius gastronomijos mėgėjams, ieškantiems autentiškos iberijos kokybės kiekviename kąsnyje.
Prancūzija, Baie-Mahault
...Atraskite mūsų kiaulės karkasą, paruoštą su didžiausiu rūpesčiu, kad pasiūlytume skanų ir kokybišką mėsą. Puikiai tinka mėsos profesionalams ir kulinarijos entuziastams, mūsų kiaulės auginamos optimaliose sąlygose, kad užtikrintume švelnią ir sultingą mėsą. Naudojama įvairioms receptų rūšims, nuo mėsos gaminių iki troškinių, kiaulės karkasa yra pirmo pasirinkimo variantas. Užsisakykite dabar ir mėgaukitės išskirtine mūsų kiaulės mėsos kokybe.
Portugalija, Santarém
...Monte Safira „Kiaulienos nugarinė“ yra aukščiausios kokybės kiaulienos nugarinė, kuri puikiai atspindi prekės ženklo įsipareigojimą kokybei ir tradicijai. Gauta iš geriausių nacionalinių mėsų, ši kiaulienos dalis yra švelni, sultinga ir pilna skonio. Nesvarbu, ar ji kepama orkaitėje, ant grotelių, ar keptuvėje, „Kiaulienos nugarinė“ siūlo universalią ir skanią galimybę bet kuriam patiekalui, todėl ji yra būtina daugelyje Portugalijos namų.
Jungtiniai Arabų Emyratai, Dubai
...Kiaulienos pečių dalis yra aukščiausios kokybės mėsos pjaustymas. Sultinga mėsa turi minimalų kiekį jungiamojo audinio, o riebaliniai pluoštai tolygiai pasiskirstę raumenyse. Gamintojas: Ukraina Charakteristika: Šaldyta, Užšaldyta Šaldyti produktai: 12 dienų 0 +4 ºC temperatūroje Užšaldyti produktai: 6 mėnesiai -18 ºC temperatūroje...
Ispanija, Sant Andreu De La Barca
...Tai yra gabalas, turintis nemažai intramuskulinio riebalo, kuris prisideda prie to, kad mėsa būtų sultinga ir skani. Reikėtų pabrėžti, kad, nors Iberijos kiaulė turi didesnį riebalų kiekį nei baltoji kiaulė, ji yra geriau vertinama mūsų sveikatai.
Prancūzija, Lyon
...Demi Bayonne kumpis, grynas kiauliena iš Pietvakarių, turintis IGP (Apsaugota geografinė nuoroda), kuris atpažįstamas pagal savo švelnią ir smulkią mėsą, suteiktą 12 mėnesių brandinimo. Kumpis, kuris turi IGP dėl savo kokybės. Brandintas pagal senovinį amato meistriškumą. Jo mėsa yra švelni ir sultinga, mažiau sūri nei dauguma sausų kumpių.
Nyderlandai, Halle
...Tikri lauko kiaulių sprandiniai, tiesiai iš ūkininko. Sprandiniai pjaunami iš kiaulės kaklo/pečių. Tai gražiai tamsiai spalvotas ir puikiai marmuruotas mėsa. Sprandiniai iš tikrųjų yra pečių šonkauliai, tačiau be kaulo ir dažnai plonesni. Tai labai švelni ir sultinga mėsa, turinti daug skonio. Mes taip pat parduodame didelius sprandinio gabalus ant kepsninės, pavyzdžiui, trauktai kiaulienai...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play