Prancūzija, Talant
...Stéphane Klein Knyga "Kelionė į cukraus meną" – būtinas leidinys konditerių ir cukraus meno mėgėjų bibliotekoje. Neabejotinas cukraus meistras Stéphane Klein pristato mums knygą su puikiai iliustruotomis techninėmis kortelėmis. Ši Stéphane Klein knyga prasideda nuo pagrindinių receptų, tokių kaip ištrauktas cukrus, pūstas cukrus, pastilė... Vėliau joje atrandame pasakiškas figūras. Kiekvienas...
Prancūzija, Megève
... paslaugas su rafinuota dekoracija. Įsikūręs Megève kurorto širdyje, atraskite unikalų meistriškumą mūsų šokolado dirbtuvėse su originaliais kūriniais iš šokolado meistro Jean-Paul Hévin. O kad tęstumėte šią skanią kulinarinę kelionę, mūsų šefai Flora Mikula ir Stéphane Patraud siūlo skanius patiekalus, atspindinčius Savojaus regioną. Norėdami pasimėgauti gerove, Didysis Viešbutis "Soleil d’Or" siūlo...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play