Prancūzija, Gisay La Coudre
...Liepos medus skystas 500 g 100% Prancūziška gamyba...
Italija, Milano
...Pagamintas liepos mėnesį, tai medus su stipria asmenybe, kuris linkęs kristalizuotis. Skystas jis yra gintaro ir šviesiai riešutinės spalvos, o kristalizavus, įgauna džiovintų grybų, saldymedžio, beveik rūkyto kvapo. Aromatas labai intensyvus, ilgai išlieka, primena karamelę ir mou skonį, kuris labai patinka vaikams. SUDERINIMAI Aromatinis saldiklis gėrimams; praturtina vinaigretę, skirta mišrioms salotoms, puikiai dera su daržovių kepiniais ir patiekalais su aromatiniais ar vaistiniais augalais, verta išbandyti risotto kremavimui.
Lenkija, Warszawa
...["- Aktyvuota anglis","- Susmulkinta erškėtrožė","- Datulių medus","- Datulių sulčių koncentratas","- Datulių skystas cukrus","- Datulių sirupas","- Džiovinta arnikos gėlė","- Džiovinta juodoji malva","- Džiovinti gervuogės vaisiai","- Džiovinta saldymedžio šaknis","- Džiovinti liepos žiedai","- Džiovinta šlamučių gėlė","- Džiovinti raudonųjų rožių žiedlapiai","- Džiovinti saulėgrąžų žiedlapiai...
Bulgarija, Kalofer
...Bitės ją renka ir iš jos gamina tirštą, tamsų medų su mažu vandens kiekiu. Spalva yra tamsesnė nei mūsų nektarinis medus ir turi raudoną atspalvį. Skonis yra stipresnis (šiek tiek kartus), turi labai malonų ąžuolo / medienos aromatą. Jame galite pajusti ir lengvą laukinės čiobrelių ir mėtų skonį. Dėmesio: Medus gali būti skystas arba kristalizuotas /cukruotas/. Kaip kristaliz...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play