Prancūzija, Pont D Ain
...Pagaminta iš 100% citrinos žievelių, limonio likeris yra tikrasis limoncello su citrinos aromatu, jis yra saldus ir maloniai kvepia citrinos žieve. Tinka kaip aperityvas arba po valgio, tačiau paprastai vartojamas po valgio. Limonio yra Sicilijos Limoncello, tikras Limoncello be dažiklių ir konservantų, pagamintas rankiniu būdu. Būklė: Naujas produktas Šalis: Italija Gamybos regionas: Sicilija Pavadinimas: Limoncello Metai: 2020 Alkoholis: 35° Talpa: 70cl...
Sicilianshop24.com yra maisto produktų portalas, priklausantis Antica Compagnia Siciliana S.R.L. grupei. Jis sukurtas siekiant internete propaguoti mūsų stalo labiausiai ieškomas maisto specialybes. Sicilianshop24.com renka klientų poreikius, ieško produktų visoje Sicilijoje ir Italijoje. Aukšta gastronomija, sūriai, puiki konditerija, kanoliai ir kasatinai, skanūs ledai ir puikūs granitai, migdol...
...MANNOLU Manna likeris MANNOLU yra vaistinis, po valgio vartojamas likeris, pagamintas rankiniu būdu iš aromatinių / vaistinių žolelių, šaknų, apelsinų, žievės, lapų, pelenų sėklų ir natūralios, grynos ir originalios mannos, gautos iš pelenų medžių įpjovimų Pollina/Castelbuono regione (Manna iš Madonijų) Palerme; Mannai priskiriamos išskirtinės sveikatos savybės, taip pat virškinimo, saldinimo ir...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... vystosi citrusinių vaisių ir rožių natose. Butelis, kuris sužavės jūsų aperityvus! Namai: Paleistas 2020 metais ir gaminamas mažoje šeimos distilerijoje netoli Turino Italijoje, Italicus yra aperityvas, grąžinantis į madą rosolio, labai kvapnų itališką distilatą su citrusinių vaisių ir gėlių natomis. Visi ingredientai yra vietiniai: cedratas kilęs iš Sicilijos, bergamotė iš Kalabrijos, o levanda, gentiana ir geltonos rožės papildo visumą. Tipas: Likieris Talpa: 75cl Alkoholio laipsnis: 20%...
Italija, Serradifalco
... Falco tiesiai į savo namus, ir/arba kitus mūsų namų produktus, tokius kaip pistacijų kremas, Limoncello, figmedžio likeris ir kt. Dabartinė gamyba ir nuolat šviežios mišinio naudojimas pastaraisiais metais leido įmonei įtraukti tarp savo klientų pagrindinius maitinimo paslaugų, restoranų ir regioninių, nacionalinių bei tarptautinių šventinių salių teikėjus.