...Išrūgų baltymų koncentratas 80% instant (WPC 80 instant) (WPC 80% instant) gaminamas iš saldžių išrūgų, naudojant pažangų žemo temperatūros ultrafiltracijos procesą. Dėl to didžioji dalis baltymų lieka nepažeista. WPC sudaro apie 35-90% pieno baltymų. Šis milteliai yra beskonis, todėl jam galima suteikti bet kokį skonį ar aromatą. WPC 80 Instant naudojamas ledų, jogurtų, gėrimų, mėsos gaminių...
...Jis gaunamas iš pasterizuoto išrūgų, turinčių daug baltymų. Jis gaminamas koncentruojant išrūgų baltymus ir juos džiovinant purškimo džiovinimo metodu. Tai amino rūgščių šaltinis.
...Teikia 24 g išrūgų baltymų, kad palaikytų raumenų augimą. Po treniruotės jūsų organizmas naudoja baltymus, kad padėtų atstatyti ir atkurti raumenų skaidulas. Kiekviena skani porcija turi 24 g aukštos kokybės išrūgų baltymų, kad palaikytų raumenų augimą, ir 5,5 g natūraliai pasitaikančių BCAA.
... vertės baltymų kiekį, įskaitant mikrofiltruotą Whey Protein Isolate, ultrafiltruotą Whey Protein Concentrate ir hidrolizuotus Whey Peptides. „Optimum Nutrition“ mano, kad savo organizmą turėtumėte maitinti tik geriausiais, idealiai dozuotais ingredientais. Būtent todėl „Gold Standard 100% Whey“ turi tik 3 g angliavandenių vienoje porcijoje ir jokių užpildų ar priedų, todėl tai yra ideali pasirinkimas tiems, kurie laikosi mažai angliavandenių turinčių dietų.
...Kombinuoti baltymų komponentai iš augalinių ir gyvūninių šaltinių prisideda prie raumenų augimo, išlaikymo ir regeneracijos. Jie išsiskiria ypač aukšta biologine verte ir optimaliu prieinamumu.
Produktų koncepcija Baltymųmilteliai
Čia rasite keletą mūsų White Label pavyzdžių mūsų baltymų miltelių produktams:
◦Baltymųmilteliai šokolado skonio
◦Baltymųmilteliai vanilės skonio
◦Baltymųmilteliai braškių skonio
◦Gryni išrūgų milteliai vanilės/ braškių/ šokolado/ neutralaus skonio...
... nugriebto pieno miltelius. Ši formulė, pagrįsta nugriebto pieno milteliais ir pieno permeatu, ypač tinka sūrių gamybai. Ji taip pat atitinka natūralaus pieno kazeino baltymo ir serumo procentą.
*galima pritaikyti mišinius su skirtingais % riebalų ir baltymų...