Italija, Martina Franca
... ingredientu itališkoje virtuvėje. Caseificio Pioggia siūlo aukštos kokybės Scamorza, pagamintą tradiciniais metodais ir naudojant vietinius ingredientus. Šis sūris idealiai tinka tiems, kurie ieško autentiško ir tradicinio produkto, puikiai tinkančio praturtinti savo patiekalus itališko skonio akcentu. Scamorza taip pat yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori universalaus sūrio, tinkamo įvairioms kulinarinėms paruošimo būdams. Atraskite Scamorza iš Caseificio Pioggia ir leiskite sau būti sužavėti jos skoniu ir gebėjimu praturtinti kiekvieną patiekalą.
Slovakija, Košice
Sveiki atvykę į MILKYLAND, svarbiausią maisto produktų platinimo lyderį, turintį dešimties metų patirtį didmeninės prekybos, importo/eksporto ir efektyvaus logistikos valdymo srityje. Mūsų pagrindinė specializacija yra pieno produktai, ypač plati sūrių ir augaliniais riebalais praturtintų alternatyvų gama. Su didžiuliu pasididžiavimu siūlome aukščiausios kokybės sūrių pasirinkimą, tokių kaip Mozza...
Italija, Misano Adriatico
...Ši rūkytas scamorza, supakuota po 4 pakuotes po 250 g, yra skanus ir universalus sūris. Jis turi unikalų rūkytą skonį ir puikiai tinka daugeliui receptų, suteikdamas skonio ir tekstūros. Mėgaukitės jo minkšta ir kreminė konsistencija, puikiai tinkančia skaniems ir netikėtiems patiekalams kurti.
Italija, Giuliano
...Miltai "00", vanduo, motinos mielės (natūralios mielės iš 0 tipo minkštųjų kviečių miltų miltelių, mielės, salyklinių grūdų miltai), druska, saulėgrąžų aliejus, alyvuogių aliejus, bulvės, grybai, rūkytas scamorza, grana.
...Bufalo scamorza yra sūris, pagamintas iš gryno bufalo pieno. Skirtingai nuo karvės pieno scamorzos, jis turi minkštesnę ir baltesnę plutą, drėgnesnę konsistenciją ir ryškesnį skonį, kurį suteikia bufalo pienas. Tipai ir formatai Baltas ir rūkyta Formatas: nuo 250 g iki 500 g vakuuminėje pakuotėje Kodas: FERRSCA1 GALIOJIMO LAIKAS: 30 DIENŲ...
...SCAMORZA IR CACIOCAVALLO IŠ KARVIŲ IR VANDENS BUFFALO, BALTI IR RŪKYTI...
Italija, Eboli
... į visuomenę, nes patalpos leidžia plėtoti papildomas verslo sritis: įrengiant poilsio zonas, aptarnaujamas tiek maitinimo, tiek tiekimo veiklos, per barą/ledainę, orientuotą į rankų darbo produktus. Įmonės pagrindinė veikla yra mozzarella, ricotta ir scamorza gamyba.
...Isca dell'Abate vietovėje Perito, Salerno provincijoje, yra Fattoria dell'Alento, sūrių gamykla, veikianti nacionaliniu ir tarptautiniu lygiu. Gamyba yra įvairi ir visiškai paremta vietiniais produktais, parduodami bufalo sūreliai, bufalo vyšnios, mozzarella, mozzarella pynės, bufalo sūriai, caciocavallo, bufalo rikota, scamorza, rūkytas caciocavallo, bufalo mozzarella iš Kampanijos ir pienas. Savo gaminamų pieno produktų platinimas suteikia klientams garantiją, kad jie įsigyja autentiškus, kontroliuojamos kilmės produktus.
...ypač pieno gamykloms, gaminančioms bet kokio tipo „pasta filata“... sūrį, tokį kaip mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata ir kt. Taip pat specializuojamės gaminant ir atnaujinant mini pieno linijas, turinčias skirtingas gamybos galimybes. -Visos mūsų MINI pieno linijos yra „tailor – made“ pagal specifinius klientų reikalavimus.
Italija, Alife
Visose Sannio durys, dėka meistro sūrio gamintojo Salvatore įžvalgos, prasideda pieno produktų, pagamintų iš savo įmonės bufalų pieno, gamyba. Caseificio Giusti, esantis Matese regioniniame parke, ir šiandien sujungia senovę ir modernumą sūrių gamyboje, didelį dėmesį skirdamas maisto saugai; technologijai, naudojamai mašinose, pridedama amatininkų darbo patirtis. Jis išsiskiria absoliučiai kokybiškais produktais, siūlydamas platų ir įvairų asortimentą, ypač akcentuodamas savo puikybės: Fior di latte ir Scamorza, pripažintus tiek nacionaliniu, tiek tarptautiniu lygiu.
Italija, Bagnolo San Vito
Pieno Medis yra itališkų maisto produktų ir gėrimų platinimo įmonė. Maisto sektoriuje dirbame su tokių produktų prekyba kaip: Sūriai: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola saldus ir aštrus, rūkytas scamorza, Caciocavallo. Šoninės: San Daniele kumpis, Parma kumpis, Nacionalinis kumpis, mec kumpis ir plytelės formos kumpis. Mėsos gaminiai: speck, mortadella...
Masseria Fontana Ramata yra žemės ūkio ir zootechnikos įmonė (bulių ūkis), įsikūrusi Pietų Italijoje, turinti beveik 100 metų istoriją. Įmonė gamina „mozzarella“, „ricotta“, „stracchino“ ir „scamorza“ iš grynai savo ūkyje gauto bulių pieno. Masseria Fontana Ramata produktai yra labai aukštos kokybės sūriai. Visas gamybos procesas yra kontroliuojamas; žolelių auginimas, bulių veisimas, bulių pieno gamyba, siekiant gauti šviežią ir skanų mozzarella.
Kiti produktai
Bafalo mozzarella
Bafalo mozzarella
Eboli (SA) San Vincenzo ūkis augina buivolus, gamindamas pieno produktus: buivolų mozzarella, scamorza ir caciocavallo. Turėdami galimybę kontroliuoti visą gamybos ciklą, kokybė yra garantuota ir sertifikuota. Pagrindinis jų tikslas nėra kiekis, o produktų kokybė. Svarbu pabrėžti, kad septynis metus iš eilės San Vincenzo ūkis buvo pripažintas AIA (Italijos augintojų asociacijos) kaip geriausias ūkis Italijoje pagal pieno kiekį ir morfologinę kokybę.
Mozzarella gamyba ir pardavimas picerijoms, bocconcini, rūkyti sūriai ir scamorza, ricotta, sviestas ir preziosella.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play