... balionėlio iš tikrųjų prailgina jo galiojimo laiką, todėl įkraukite jį prieš laikydami.
250 gramų nuplautų ir paruoštų vištienos kepenėlių
2 šaukštai sviesto
1 arbatinis šaukštelis smulkinto petražolių
Pusė arbatinio šaukštelio pipirų
Druska
2 smulkintos česnako skiltelės
100 ml grietinėlės
23 Graham sausainių pakeliai arba skrudintos duonos trikampiai
Raudonųjų serbentų želė (pasirinktinė puošmena)
Nusausintos kaparėliai
Išvalykite visus vištienos kepenėles ir padėkite į šalį.
Afa sausainių gamykla yra šeimos verslas, specializuojantis tradicinių Korsikos sausainių gamyboje.
Afa sausainių gamykla, turinti tvirtą patirtį, pripažintą meistriškumą ir modernią, efektyvią gamybos įrangą, tapo lyderiu savo srityje. Ji kasdien aprūpina savo klientus visoje saloje ir eksportuoja savo produktus į žemyną ir net į užsienį.
Šiandien ji siūlo platų sausainių asortimentą: Canistrel...
...Aliuminė sausainių mašina, tiekiama su 20 skirtingų formelių diskų, leidžiančių pagaminti tiek pat sausainių tipų.
Cilindro skersmuo: 5,5 cm, aukštis: 16 cm.
Pridedama naudojimo instrukcija ir receptas.
REF:GATBICRO
GARANTIJA:24 MĖNESIAI
Ilgis: 21,5 cm
Skersmuo: 5,5 cm
Aukštis: 16 cm
Neto svoris: 445 g...
... padėkite į šaldytuvą.
Sumaišykite cukrų su šviežiu sūriu ir varške. Išplakite grietinėlę iki plakto kremo ir pridėkite prie sūrių.
Ant sausainių pagrindo uždėkite grietinėlės sluoksnį, tada džemo O Mà! sluoksnį. Palikite per naktį šaldytuve.
Mėgaukitės be ribų!
... daugiau nei 50 % pasaulinės abrikosų gamybos vyksta Viduržemio jūros regione. Veganinių abrikosų sausainiųreceptas: 160 g T65 kvietinių miltų 70 g rudųjų cukraus 1/2 šaukštelio cinamono 1 žiupsnelis druskos 6 šaukštai alyvuogių aliejaus 6 šaukštai augalinio pieno 10 džiovintų abrikosų, mirkytų obuolių sultyse
Ean13:3770010599142
Nuoroda:AbricotBioFr1...
... Provanso morkomis, skrudintomis sezamo sėklomis ir šiek tiek kmynų, kad suteiktų subtilų rytietišką akcentą.
Sujungus skrudintų sezamo ir kmynų sėklų šilumą, mūsų unikalus receptas suteikia malonų ir subtilų pojūtį visiems skoniams.
Dėl švelnaus kepimo mūsų sausainiai turi lengvą ir traškią tekstūrą bei išlaiko maksimalų maistingumą.
...Maison roux yra amatinė gamykla, specializuojanti tikrų minkštų makaronų sausainių gamyboje pagal senovinį Languedoc ir Provanso receptą. Šis receptas neturi grietinėlės ar ganšo, todėl nėra jokių konditerijos laikymo apribojimų. Tinkamumo vartoti terminas 5 mėnesiai.
Visi mūsų makaronai yra ekologiški, be glitimo, be laktozės ir be konservantų.
Mūsų makaronų sausainiai yra sertifikuoti kaip ekologiški ir be glitimo pagal Ecocert nr. 34/153109/437356.
...Pulkininkas Gustave, tai projektas, rūpestingas planetai.
Mūsų sausainiai gaminami Belgijoje ir 95% sudaro vietinės žaliavos. Mūsų receptas, sukurtas šunų mitybos specialisto, remiasi 45% šviežios vištienos mėsa (be snapo, kaulų ar kremzlių) ir likusi dalis yra vietiniai vaisiai ir daržovės: burokėliai, žirniai, kriaušės, cikorijos, dilgėlės…"
Siūlome šunų ir kačių sausainių asortimentą...