Prancūzija, Pessac
Italija, Dorgali
... violetiniais atspalviais, nosyje jis atsidaro didingai su akmens, grafito ir mažų juodųjų uogų natomis. Burnoje jis išskiria savo šilumą, po kurios seka minkštų ir apgaubiančių taninų struktūra, atskleidžianti juodojo kakavos natą. Nefiltruotas vynas, galimi nuosėdos nesumažina kokybės, bet išryškina tipiškumą ir liudija mūsų vyno gamybos procedūrų vientisumą ir natūralumą. Puikiai tinka prie turtingų ir struktūruotų patiekalų, tokių kaip medžiojimo antrieji patiekalai, raudona mėsa ir brandinti sūriai.
Italija, Quartucciu
Vynas mūsų šeimai yra dabartinė istorija, kuri primena praeitį. Senelis augino vynmedžius, taip pat ir senelio senelis. Šiandien, laikydamiesi tradicijos, mes tęsiame savo istoriją, kurią sudaro atmintis, teritorijos jėga, senovės ir palaimintos salos, Sardinijos, pasakojimai. Mitas ir magija susipina rojuje, kur vėjo dvelksmas, kartais audringas ir įsiveržęs, kartais švelnus ir glostantis...
... užuominomis, o skonis yra platus, sausas, gaivus, ilgas. - Lakana, pavadinta pagal vynuogynų vietą, skiriasi nuo mamuthone dėl apdorojimo tipo, nes po pirmosios fermentacijos plieniniuose rezervuaruose vyksta kita fermentacija ąžuolo statinėse. - Ilisi yra brandintas vynas, brandintas ąžuolo statinėse 12 mėnesių.
Vokietija, Lörrach
Prekyba Sardinijos specialybėmis, tokiomis kaip alyvuogių aliejus, vynas, sūris, keramika ir kt.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play