Italija, Salerno
Po karo Pasquale Battista Cetaroje įsteigė mažą maisto konservų dirbtuvę, daugiausia gaminančią ančiuvį, ir ją valdė su aistra ir pasididžiavimu iki 90-ųjų. Ryšys tarp ančiuvio apdorojimo ir Cetaros turi istorinių šaknų, ir šiandien, kaip ir vakar, tradicija tęsiasi dėka pono Battista vaikų. Laikui bėgant, mūsų produkto skonis nepasikeitė, kaip ir apdorojimo etapai, kuriuose svarbu pasirinkti žali...
...Marinuoti ančiuviai su žaliomis alyvuogėmis: Pabrėžti alyvuogių aliejaus, acto ir druskos mišiniu. Vienas iš klasikinės ir mėgstamos jūros gėrybių skonių, ančiuviai pateikiami marinuoti, atnešdami savo unikalų skonį į jūsų stalus.
Ispanija, Logroño
... kumpiai ir pelekai D.O. Jabugo. 2. Jūros konservai: nugarinė, salchichón, chorizo, avies sūriai, ožkos sūriai, tuno filė, ventresca, midijos, šiaurinis bonito. 3. Sūdyti žuvies produktai, pusiau konservai, aromatizuoti aliejai, medus, kremai. Tunų mojama iš Almadraba, marukos ikrai ir kt. Ančiuviai, menkės ir kt. Aromatizuoti su trumais, juodaisiais, natūraliais ir kt. Tarp mūsų tiekėjų turime...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play