Ispanija, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) turi savo socialinę būstinę Guijuelo (Salamanca) ir beveik išimtinai užsiima iberų kiaulių pramoninimu. Jos tikslas buvo pastatyti skerdyklą su skerdimo ir riebalų lydymo skyriumi, kuris suteiktų galimybę skerdžiant ir pjaustant kiaules, reikalingas jų pramonėms, taip pat transformuoti lašinį į riebalus per lydymo procesą, pradedant veiklą 1982 metais. Šiuo metu ...
Ispanija, Murcia
Mes tikime Ispanijoje pagamintų produktų kokybe, todėl norime juos pasidalinti su likusiu pasauliu. Astūrijos gyventojai didžiuojasi savo ožkų sūriu, Valensijos gyventojai – savo paella, Riochos gyventojai – savo vynu, tačiau visa Ispanija džiaugiasi, kai mūsų produktai ir receptai pasiekia už mūsų sienų. Kaip ispanai, mes didžiuojamės savo gastronomija ir įvairiais mūsų krašte pagamintais produkt...
Ispanija, Alcobendas
DOMPAL turime geriausią pasirinkimą kumpių ir dešrų, iberijos mėsos, išskirtinių sūrių, AOVE, vynų ir pačių geriausių daržovių bei jūros konservų. Kiekvienas mūsų produktas yra kruopščiai atrinktas, siekiant suteikti geriausias paslaugas mūsų klientams. Iš džiovinimo ir gamybos įmonės Jabugo (Huelva) ir mūsų pagrindinės būstinės Alcobendas (Madrid) pasiekiame visus nacionalinius ir tarptautinius k...
Ispanija, Pobladura de Pelayo García
...skonis ir prisitaikymas prie moderniausių sistemų mūsų įrenginiuose užtikrina itin aukštą Ferju dešrų ir sūdymų kokybę. Visi mūsų produktai gaminami be glitimo, be konservantų ir dažiklių. Kai kurie iš mūsų produktų yra: Cecina de León IGP, naminis ekstra chorizo (sarta, cular ir vela), naminis ekstra salchichón (sarta ir cular), serrano kumpis, įdarytas nugarinė, natūrali (rūkyta ir marinuota) šoninė, sūdyta kalba (kiaulienos ir jautienos), marinuota šonkauliai, rūkyta lakona.
Esame nedidelė mėsos perdirbimo įmonė, įsikūrusi Budzyne, Liszkų savivaldybėje. Mūsų gaminiai gaminami pagal senas receptūras, perduodamas iš kartos į kartą. Kruopščiai parinktos sudedamosios dalys ir prieskoniai užtikrina, kad visi mūsų mėsos gaminiai turi labai ryškų skonį ir aromatą, yra traškūs ir labai skanūs. Rūkymas vyksta tradicinėse rūkymo patalpose, kūrenamose bukmedžio ir alksnio mediena. Gamindame dešras, kumpius, šonines, rūkyta mėsą, nugarinę, baleronus, subproduktus. Tikimės, kad mūsų įsipareigojimas tradicijoms ir rūpestis išlaikyti puikų skonį patiks Jums.
Ispanija, Barbastro
...kumpiai ir kt. Taip pat gaminame dešras, taip pat sūdyto ir brandinto nugarinės galvą, ir kitų rūšių dešras, tokių kaip secallona, salchichón pages, brandinta longaniza, fuet, chorizo tipo sarta, ir įvairių rūšių šviežios dešros (šviežia longaniza, dešrelės, šviežias chorizo). Mes gaminame pjaustytus produktus 100 gramų formatu: kumpį, pečių, sūdyta nugarinę, sūdyto ir brandinto galvą, chorizo ir salchichón. Viską galite pamatyti mūsų svetainėje www.pjmayoral.com...
Ispanija, Cartagena
Ricardo Fuentes e Hijos yra pirmaujanti įmonė druskos ir rūkyto maisto sektoriuje Ispanijoje, turinti rinkos lyderių produktus, tokius kaip muilo ikrai, marukos ikrai, tuno ir bonito mojama, tuno pilvas ir tuno nugarinė.
Ispanija, Logroño
... kumpiai ir pelekai D.O. Jabugo. 2. Jūros konservai: nugarinė, salchichón, chorizo, avies sūriai, ožkos sūriai, tuno filė, ventresca, midijos, šiaurinis bonito. 3. Sūdyti žuvies produktai, pusiau konservai, aromatizuoti aliejai, medus, kremai. Tunų mojama iš Almadraba, marukos ikrai ir kt. Ančiuviai, menkės ir kt. Aromatizuoti su trumais, juodaisiais, natūraliais ir kt. Tarp mūsų tiekėjų turime...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play