... (nuo 30% injekcijos tūrio) jis yra prieinamas tik miltelių pavidalu, įskaitant druskos tirpalo stabilizavimą. Pradedant nuo universalaus pagrindinio prieskonio, TenderFox® taip pat yra prieinamas aromatų variantuose: kepta, rūkyta ir sūdyta, bei virtos šoninės, taip pat skoniuose: paukštiena, kiauliena ir jautiena. Derinant su TopFox® sausu prieskoniu, TenderFox® gali būti naudojamas dar daugeliu...
...Upėtakis Lengvai sūdyta filė 300g už 1 vnt. iš šaltų žaliavų Osetijoje
Prikabinta per dėžę: 30 vnt
Galiojimo laikas: 25 dienos, t nuo -2 iki +2
Gamintojas: UAB „Akvilon“
Prekybos tinklai, kuriuose pristatomi produktai: Dixie, pašalinta iš matricos 2019, vadovų pasikeitimas...
Po karo Pasquale Battista Cetaroje įsteigė mažą maisto konservų dirbtuvę, daugiausia gaminančią ančiuvį, ir ją valdė su aistra ir pasididžiavimu iki 90-ųjų. Ryšys tarp ančiuvio apdorojimo ir Cetaros turi istorinių šaknų, ir šiandien, kaip ir vakar, tradicija tęsiasi dėka pono Battista vaikų. Laikui bėgant, mūsų produkto skonis nepasikeitė, kaip ir apdorojimo etapai, kuriuose svarbu pasirinkti žali...
...Sūdytažuvis, tarp jūros gėrybių, yra viena iš sudėtingiausių, ypač dėl jos paruošimo prieš kepimą: tai žuvis, kuriai reikia laiko, dėmesio ir daug kantrybės. Su mūsų receptu jums nereikės dėl nieko jaudintis, galėsite mėgautis skaniu, moderniu ir subtiliu patiekalu, užtrukdami vos kelias minutes.
PETROSSIAN garsėja savo prestižiniu ikrų asortimentu visame pasaulyje. Internetinė parduotuvė Petrossian.fr leidžia užsisakyti ikrų, lašišos ir visą aukštos kokybės delikatesų pasirinkimą.
Be ikrų pasirinkimo, dešimtis rūšių, siūlomų garsiose mėlynosiose dėžutėse, PETROSSIAN sukūrė produktus, skirtus užkandžiams ir brunch'ui. Pavyzdžiai: mini ikrų kubeliai, kuriuos galima užkąsti, „presuoto“ laši...
Šeimos verslas nuo 1901 metų, Fournier Fils gamina tradicinius rūkytus žuvies produktus pagal amatininkų receptus, perduodamus iš kartos į kartą: Rūkytas silkė (švelnūs filė, tradiciniai filė, kipperiai, bufi, saurai, marinuoti filė aliejuje su prieskoniais), rūkytas menkė, rūkytos lašišos filė, mažos rūkytos lašišos riekelės ir likučiai, rūkytos skumbrės filė su pipirais, rūkytos skumbrės filė pr...
...RŪŠIS: Sebastes norvegicus/(marinus) – Auksinė raudonžuvė
Sebastes mentella – Giluminė raudonžuvė
ŠEIMA: Sebastidae – Raudonžuvės šeima
PRODUKTAI: Šviežia filė, Sūdyta (filė ir visa)
DYDIS: Auksinė raudonžuvė: iki 100 cm ir daugiau nei 15 kg. Giluminė raudonžuvė: iki 50 cm ir 1.3 kg
DISTRIBUCIJA: Auksinė raudonžuvė: Šiaurės jūra, Barenco jūra ir Norvegijos fjordai. Giluminė raudonžuvė...
Kaymur Murat Gıda Su Ürünleri, trečiosios kartos AHMET AKÇAKAYA ir MEHMET AKÇAKAYA įkurta 2003 metais Kayseri Šerčeönü rajone. Įmonė tęsia savo veiklą su atvira požiūriu į laiką ir naujoves.
2012 metais MİMARSİNAN OSB, su šaldymo sandėliu ir transporto parku, tęsia savo veiklą sektoriuje, nesukdama nuo didžiųjų, kurie puoselėja žmogaus sveikatos svarbą ir vertybes, nubrėžto kelio. Turkijoje, Kayse...
Žuvies konservai. Bonito, šviesus tunas, ančiuviai, sūdytažuvis, sardinės, midijos, chicharrillos, ventresca, žuvies paštetas, jūros salotos, gulas ir kt.
... įtrauktume rūkymo namus, kad galėtume rūkyti šviežią Atlanto lašišą, menkę, jūrų lydeką, baltąją žuvį, skumbrę ir rūkytas žuvis. Veikiame pagal HACCP gaires, o kvalifikuoti darbuotojai, iš kurių kai kurie dirba čia jau 25 metus, užtikrina, kad klientai gautų tik aukščiausios kokybės šviežias, šaldytas ir rūkytas jūrų gėrybes, pristatomas tiesiai į jų duris.
NUO 1932 METŲ GERIAUSIAS MENKĖS ŽUVIS ŠIAURĖS VANDENYSE. Naudodami tradicinį pjaustymo metodą, kuriame specifinius gabalus, skirtus įvairių mūsų gastronomijos patiekalų gamybai. Tokiu pačiu būdu šis metodas leidžia pritaikyti gabalus, pjaustymo tipą, svorį ir dydį pagal klientų pageidavimus ir reikalavimus.
... šaldymo filosofijos garantuojama ypatinga kokybė ir iki vienerių metų galiojimo laikas. Be plataus standartinio asortimento, taip pat kuriami specialūs produktai klientams, kurie vėliau apdorojami ir pakuojami pagal kliento specifikacijas ir dizainą. Dėl novatoriško ir sertifikuoto rūkymo proceso užtikrinama, kad žuvis nebūtų užteršta kenksmingomis medžiagomis, tokiomis kaip derva, pelenai ar benzo(a)pirenas. Be to, naudojant šį metodą, galima sutaupyti apie 80% CO2 emisijų, palyginti su tradiciniais rūkymo metodais.
Afrikos ir Karibų etninė sūdytažuvis. Portugalų, ispanų, italų ir graikų sūdytažuvis. Apdorota iš šviežios Norvegijos žuvies, siūlome šias rūšis: gadus morhua, tusk, haddock, saithe ir ling.
Sūdomės žuvį, gamindami puikų bacalhau, makayabu, sole, ambassade ir kitus.
.../Grundle/Papalina
Mokslinis pavadinimas: Sprattus Sprattus
Žvejybos zona: Juodoji jūra, FAO 37.4
Dydis: 7-10 cm, apie 300/400 vnt. per kg.
Pakuotė: 0,400 kg, 0,500 kg, 1 kg, 2,5 kg, 7 kg, 12 kg
Perdirbimo tipas: Šaldyta (sūrymo šaldyta, IQF arba blokinė), apvoliotų ir džiūvėsėlių, sūdyta ir marinuota
Galiojimo laikas: 2 metai -18 °C temperatūroje
Galima pakuoti po jūsų prekės ženklu !!!
Mūsų ES numeris yra BG0213006. Įmonė turi ISO 9001:2000 ir HACCP sertifikatus.
...ARGIS GALAC'SEA siūlo jūros gėrybes, visą arba perdirbtą, užšaldytas, tokias kaip žuvys, vėžiagyviai, moliuskai, kriauklės, rūkyta žuvis, galvakojai, varlės ir virtos žuvies kubeliai.
Nuo 1986 metų mes skiriame savo veiklą ančiuvių ir šprotų konservų gamybai. Mes laikomės įsipareigojimo ir kokybės kaip mūsų verslo identiteto ženklų. Salazones Moreno mes kruopščiai atrenkame geriausias žuvis, kurios buvo pagautos laikantis tradicinių žvejybos metodų, kad galėtume pasiūlyti platų išskirtinės kokybės konservų asortimentą. Mūsų produktai yra apdorojami rankiniu būdu, kruopščiai ir...
... ilgamete patirtimi ir pagal paslaptį saugomą druskos ir prieskonių mišinį. Taip pat, derinant įvairias medienos rūšis, skonis yra išgryninamas, o gaunama tinkama spalva ir tipiškas kvapas. Be to, mes nerūkome mechaniniu būdu, o amatininkų būdu, autentiškai.
Mūsų rūkyta žuvis yra ypatingas sveikas skanėstas, kurį verta išbandyti!
Mes parduodame tik žuvį, kuri buvo pagauta arba auginama atsakingai.
Per 20 metų, praleistų maisto pramonėje, ir bendradarbiaudami su didelėmis gamyklomis Graikijoje ir Europoje, turime galimybę būti konkurencinga įmone, siūlančia kokybiškus produktus už patrauklias kainas. Visa tai suteikė mums galimybę tiekti tiek mažoms, tiek didelėms įmonėms Graikijoje, o pastaraisiais metais ir eksportuoti produktus, daugiausia į Europos rinką, turint ambicijų ir į trečiąsias ...
Les établissements Simon-Dutriaux, situés à proximité de Lens dans le Pas-de-Calais, sont le fruit de la fusion de deux entreprises ; Simon, fondé en 1886 et initialement spécialisé dans les produits marinés, ainsi que de Dutriaux, fondée en 1935 qui quant à elle portait son activité sur le fumage de poisson. Nous avons rejoint le groupe Floridienne en 2008. Ce dernier, belge, occupe à ce jour une...
Įmonės Tagliapietra e Figli Srl istorija prasideda 1946 metais, kai Angelo Tagliapietra pradėjo dirbti kaip darbuotojas didmeninės žuvies rinkoje Rialto Venecijoje. Per metus Tagliapietra e Figli Srl iš Mestre (VE) tapo viena iš pirmaujančių įmonių žuvies produktų pardavime, ypač geriausio sūdyto menkės ir džiovintos menkės. Įmonė, nuolat auganti, kasmet apdoroja ir parduoda daugiau nei 655 tonas ...
Pinadis Seafood Co. turi didelę patirtį jūros gėrybių versle Turkijoje ir gali pasiūlyti geriausios kokybės šaldytas, atšaldytas, džiovintas, rūkyta ir sūdytažuvis, vėžiagyvius ir moliuskus. Eksportuojame visame pasaulyje ir norime jums pristatyti geriausios kokybės jūros gėrybes.
Alyvuogių ir ekstra pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus pardavimas. Taip pat turime internetinę parduotuvę, kur galite rasti: Kantabrijos ančiuviai, menkė, sūdytažuvis ir daugybę kitų gurmaniškų produktų.
Vos už kelių žingsnių nuo pagrindinių meninių vietų Florencijos Renesanso laikotarpiu, istorinio centro širdyje, restoranas La Martinicca, tinkantis tiek florentinams, tiek turistams, jau daugiau nei 30 metų siūlo tipinius Toskanos virtuvės skonius.
Jaukiame ir intymioje aplinkoje galėsite mėgautis tradiciniais patiekalais, tokiais kaip namuose gaminti makaronai, florentinė jautienos kepsnys, ossobuco, sūdytažuvis, tripa ir sezoniniai produktai.
Linda Playa užsiima sūdyto ančiovo gamyba ir prekyba. Atsakome į nacionalinės ir tarptautinės rinkos poreikius. Gamindami ančiovus ir sūdymus, taikome amatininkų metodus. Esame įsikūrę Kolindrese, strategiškai svarbioje Kantabrijos vietoje.