Vokietija, Schoenebeck
... šiek tiek riešutiniu skoniu. Mūsų biošaltalankių sėklų aliejus turi geltonai raudoną spalvą ir riešutinį, charakteringą aromatą. Mes patys gaminame biošaltalankių sėklų aliejų ir naudojame šalto spaudimo metodą. Tai reiškia, kad spaudimo proceso metu aliejus nėra papildomai kaitinamas. Dėl kietų biošaltalankių sėklų spaudimo galvutėje temperatūra pakyla, tačiau tai neturi įtakos biošaltalankių aliejui (biošaltalankių sėklų aliejui), nes jis jau anksčiau išsiskiria per vadinamąjį sietą.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play