Belgija, Brussel
...Skrudintas kava reiškia žalius kavos pupeles, kurios buvo apdorotos šilumos procesu, kad išsivystytų jų charakteringi aromatai, skoniai ir spalvos. Skrudinimas transformuoja cheminių medžiagų sudėtį pupelėse, sukuriant sudėtingus skonio profilius, vertinamus užplikytoje kavoje.
Italija, Acerra
1956 metai, ir Carmine Cortese pradeda savo nuotykį, suteikdamas savo vardą savo svajonei: skleisti kavos kultūrą ir sukurti keletą geriausių mišinių rinkoje. Taip gimsta Caffè Cortese, ne tik prekės ženklas, bet ir nauja idėja, kaip suprasti labiausiai vartojamą gėrimą pasaulyje. Per savo produkto kokybę ponas Carmine, kaip visi jį vadindavo, tampa etalonu skrudinimo sektoriuje su savo pupelių mi...
Italija, Milano
...Tikras itališko Ristretto kavos išraiška, mišinio, sudaryto iš Brazilijos arabikos Santos, kartu su aukštos kokybės Peru arabika, išskleidžia nepakartojamą migdolų ir juodojo šokolado aromatą; mažos procentinės dalys Vietnamo Robustos ir itin vertingos Ugandos Robustos, sudarančios šį mišinį, sukuria sodrią kremą, o pilnas kūnas suteikia ilgalaikį poskonį, paversdami šią kavą unikaliu ir nepamirštamu potyriu visiems skoniams. Unikalus 18 grūdų naudojimas pakelia produkto išskirtinę kokybę tiems, kurie iš tikrųjų nori pasimėgauti tikru itališku Ristretto.