Turkija, Antalya
CforB Cosmetics pasitelkia transformuojančią natūralių ingredientų galią, sutelkdami dėmesį į išskirtinius kanapių sėklų aliejaus privalumus. Naudodami pažangią superkritinę CO₂ ekstrakciją, mes tiekiame gryniausią kanapių sėklų aliejų, turtingą esminių riebalų rūgščių, vitaminų ir antioksidantų. Šis metodas užtikrina aukščiausią efektyvumą ir saugumą, be kietųjų tirpiklių, todėl mūsų produktai yr...
Italija, Marmirolo
...MAGRI FREE Napoletana yra begluteniška miltų rūšis, skirta kepiniams, pasižyminti kukurūzų krakmolo, ryžių krakmolo, augalinių skaidulų ir kukurūzų raugų mišiniu. Nekeliamas iš deglutinizacijos proceso; neapima pieno, kiaušinių ar kviečių krakmolo. Aukštos kokybės, natūralus produktas, pasižymintis dideliu skaidulų ir naudingų natūralių fermentų kiekiu. Mišinys, suteikiantis tešlai plastiko...
Lenkija, Warszawa, Poland
...Labkazeinas gaminamas iš nugriebto pieno, kuris koaguliuojamas su raugais. Po koaguliacijos produktas atskiriamas nuo išrūgų, koncentruojamas ir džiovinamas. Foodcom S.A. tiekia raugų kazeiną su 30 iki 90 tinklų. Mūsų produktas yra natūralus ir šviežias. Jis turi puikių funkcinų savybių - tempimo jėgą, tekstūros gerinimą, taip pat geras lydimos ir emulgavimo savybes. Raugų kazeinas gali būti naudojamas funkcinių sūrių, klinikinės mitybos, fitneso preparatų, padažų ir užtepų, delikatesų gamybai.
Belgija, Anderlecht
...Fermentatorius su raugu Tradilevain 220L JAC TL220 Prezentacija raugo fermentatoriaus „TradiLevain“ iš JAC Būtinas profesionalios kepyklos mašinų sąraše, raugo fermentatorius leidžia gaminti ir laikyti natūralų skystą raugą, vietoj to, kad naudotų mieles. Jo kokybė tiesiogiai veikia duonos kokybę: reikia valdyti įvairius svarbius kintamuosius, tokius kaip struktūra, temperatūra ar brandinimo...
Italija, Dorgali
...Aviesų sūris su švelniu viduriu ir trumpu brandinimu. Šis sūris pasižymi lygiu arba šiek tiek briaunotu žieve ir spalva, kuri svyruoja nuo baltos iki švelniai rudos. Pagamintas iš pasterizuoto avies pieno, raugų ir druskos, Novello Sardo yra saldus sūris, turintis minkštą ir tvirtą baltą masę. Jo saldus ir švelnus skonis puikiai dera su kriaušėmis, auksinėmis vynuogėmis, Pane Carasau ir...
Prancūzija, Soreze
...Pieno rūgštys ir raugai šviežių sūrių gamybai. 10 dozių partija, leidžianti paversti 5 litrus pieno į maždaug 30 mažų šviežių sūrių. Iš viso galima paversti 50 litrų pieno į šviežius sūrius. Kiekviena dozė supakuota į individualią tūbelę. Nėra dozavimo problemų. Rekomenduojama naudoti visą tūbelę, kad išsaugotumėte raugų savybes. Šis išskirtinis produktas buvo sukurtas po daugelio metų tyrimų...
Turkija, Izmir
Tarege Trade House yra eksportuojanti įmonė iš Turkijos, specializuojanti vaistažolėse, prieskoniuose, aliejiniuose sėklose, džiovintuose vaisiuose ir daržovėse. Mūsų pagrindiniai Turkijos kilmės produktai yra lauro lapai, čiobreliai, rozmarinas, raudonasis pipiras, pušų riešutai, džiovintos abrikosai, džiovintos figos, saulėgrąžų sėklos, saldymedis, šalavijas, raudonasis pipiras, sumakas, mahlep,...
Prancūzija, Bayonne
...Su neprilygstama, storu ir šiek tiek tamsiu kepiniu, šis duona turi savitą skonį, kurį suteikia kviečių miltų (50%) ir rugių miltų (50%) mišinys. Tai labai ypatinga duona, kuri su raugu įgauna šiek tiek kartoką ir kitokį skonį. REF:P458A EAN-13:8436017105308 EAN-14:18436017105305 IŠANKSTINIS SVORIS (G):92 g BAIGTAS SVORIS:80 g ILGIS (CM):16 cm PLATUMAS (CM):6 cm ATŠILDYTI:20 min. | KAMBARIO...
Prancūzija, Saint-Omer
...Klasikinis Panettone yra tipiškas tradicinis Panettone. Mūsų Panettone turi dvigubą kybimą, trunkantį daugiau nei 48 valandas, gaminamas tik su gyvu raugu ir įdarytas Sultana razinomis bei apelsinų žievelėmis. Tešla yra itin puri, skonis elegantiškas, bet stiprus. Mūsų klasikinis panettone yra labai turtingas, tačiau dėl ilgo kybimo ir aukštos kokybės žaliavų jis yra itin lengvai virškinamas...
Graikija, TRIPOLI
Įsikūrusi amžinoje Mantineos (dar žinomos kaip Mantinia) glėbyje, 620 metrų aukštyje Arcadijos prefektūroje Peloponeso pusiasalyje, "Mantinea Herbs" didžiuojasi, kad šis istorinis prieglobstis yra jos namai. Mantinea visada buvo senovinių šnabždesių vieta, įkurta legendinio graikų herojaus Mantineuso, didžiuoju Lycaono palikuoniu, pirmuoju Arcadijos karaliumi iš Pelasgių giminės. Tai Poseidono, g...
Slovėnija, Celje
...Gamyboje naudojame tik aukštos kokybės nerūdijantį plieną, kilusį iš Europos, todėl produktai užtikrina be rūpesčių ir patikimą naudojimą ilgalaikėje perspektyvoje. Priklausomai nuo poreikių ir pageidavimų, fermentacijai, saugojimui ir vynų brandinimui yra siūlomi atviri ir uždari vyno rezervuarai. Taip pat gaminame raugų fermentatorius ir vyno transportavimo bei maišymo rezervuarus. Visoms programoje esančioms prekėms teikiamos priedai ir atsarginės dalys.
Ispanija, A Coruña
...Su Da Cunha duona siekiama rasti tobulą pusiausvyrą, kad gautume vidutinio storio plutą, su puria ir tvirta minkštimu bei netaisyklinga alveolių struktūra. Gamybos procese galime išskirti ilgas fermentacijas blokuose, su raugu, medinėje formoje. Šie lėti fermentacijos procesai yra būtini, kad duona atskleistų unikalios žaliavos (Galicijos vietinė kviečių) privalumus.
Vokietija, Nuthe-Urstromtal
...Nuo 1999 metų coolback simbolizuoja skonį ir šviežumą aukščiausios kepyklos kokybės. Šaldyti kepiniai Kvietinių mišinių tešla su natūraliu raugu. Kvadratinės formos, pabarstyta aguonomis ir sezamu viršuje, taip pat saulėgrąžų sėklomis apačioje. Kepta akmeniniame krosnyje. Prekės numeris: 994807 Šaldymo svoris: 80 g Vnt./dėžėje: 100 Dėžių/palete: 24 Vnt./palete: 2.400 Galiojimo laikas / MHD: 9 / 12 mėn Gamybos laipsnis: pusiau kepta...
... su ekstra vierginio alyvuogių aliejumi, rozmarinu ir svogūnu. Visi mūsų produktai yra veganiški, pasižymintys būdingu ir nepakartojamu skoniu, kurį lemia ypatingas apdorojimas ir specifinis Euganeo kalvų klimatas. Po 12 valandų natūralios fermentacijos tešla apdorojama su raugu ir atrinktais natūraliais ingredientais, o po tinkamo tešlos poilsio laiko, skanėstai yra rankomis apdorojami mūsų meistrų kepėjų po vieną.
... ekologiškos duonos ir bandelės, taip pat natūraliai saldūs ekologiški mieliniai kepiniai ir ekologiški sviestiniai kruasanai, bet taip pat pyragai, tortai ir kiti natūraliai saldūs kepiniai. Duona ir bandelės yra gaminamos pagal seną amatininkų tradiciją su rugių ir kviečių raugu - ir pagal mūsų pačių receptus su ekologiškais miltais ir daugybe skanių ekologiškų ingredientų, kad gautųsi kvapnūs...
Prancūzija, 01370 Saint Etienne Du Bois
Pieno tiekimas specializuojasi produktų, skirtų maisto pramonės įmonėms, sūrių kooperatyvams, pieninėms, sviestinėms, ūkininkų ūkiams, platinime. Esame Chr HANSEN, Lallemand ir BIOPROX atstovai: žinomi dėl savo kokybiškų pieno rūgšties bakterijų ir raugų. Taip pat siūlome visą aromatų, prieskonių ir vaisių paruošimo asortimentą; taip pat įrangos ir pakavimo dalį jūsų dirbtuvių įrangai. Pieno...
Vokietija, Vaterstetten
... inovacijoms leidžia mums visiškai atsisakyti dirbtinių kepimo priedų ir emulgatorių. Natūralūs raugai & ilgalaikis tešlos laikymas Kokybei reikia laiko. Dauguma Grimminger kepinių gaminami su natūraliu raugu. Kepiniai su natūraliu raugu yra ypač ilgaamžiai ir turi tipišką aštrų skonį. Daugelyje kepyklų dėl kainų priežasčių dažnai naudojami dirbtiniai raugai, kurių fermentacijos laikas yra kelių...
Vokietija, Regensburg
Parduotuvė su vertingais produktais jūsų mitybai! Jau daugiau nei 100 metų Ebner kepykla kepa su raugu: akmens krosnyje kepti duonos, mažieji kepiniai, puikūs kepiniai.
Prancūzija, Crottet
mes esame fermentacijos ir džiovinimo ant džiovintuvų ritinių specialistai. Mes valdome raugų, vaisių ir daržovių, užpilų bei visų kitų skystų ar pusiau kietų maisto produktų džiovinimą. Plėtojant mūsų veiklą, turime papildomų džiovinimo galimybių. Mes ieškome džiovinimo paslaugų šio tipo įrangai. Dėl bet kokių klausimų, prašome susisiekti.
Italija, Montecosaro
Pečį ir konditerijos gaminiai Pietro Quercia Montecosaro (MC), kaime, esančiame tarp Maceratos kalvų, gamina duoną su natūraliu raugu, pagamintą iš vietinių, neapdorotų ir ekologiškų miltų. Konditerija (brownies, muffinai, zeppole, sicilietiški cannoli) gimė iš idėjos sujungti skanų maistą su gerove, naudojant neapdorotus miltus ir mažinant cukraus kiekį. Pečį ir konditerijos gaminiai...
Italija, Ibi
Fior di Latte mozzarella gamyba Napoli pjaustymu, kubeliais, tarku, tik iš pieno, raugų, druskos ir pieno rūgšties bakterijų, be konservantų, be tirštiklių...
Salvatore Mugnano siūlo savo tradicinę neapoliečių picą, lengvą ir lengvai virškinamą, paruoštą su Gragnano raugu, lėtai kybančiu, iškeptą inovatyvioje Moretti Neapolis krosnyje su nuline aplinkos poveikio refraktoriaus plokšte. Sveiki atvykę į Salvatore Mugnano virtuvę: kur pica ir aistra tampa ingredientais, leidžiančiais patirti gryną malonumą. Mes esame Viale Cassiodoro 12, Milane. Tel: 02 97807685.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play