...Ekologiška raudonoji burokėlis, lotyniškai vadinama Beta Vulgaris, priklauso Amaranthaceae šeimai. FRDP pasirenka geriausias žemės ūkio teritorijas, kad užaugintų savo raudonuosius burokėlius, dar vadinamus daržoviniais burokėliais arba raudonomis šaknimis. Atvykus į gamyklą, raudonieji burokėliai yra plaunami, pjaustomi, blanširuojami, o vėliau užšaldomi IQF.
Ekologiškas raudonasisburokėlis: 100%
Bendras energijos kiekis: 43,4 Kcal 183 kJ
Maistinės skaidulos: 2,3 g
Baltymai: 2,3 g
Druska: Pėdsakai...
...Burokėlis yra šakniavaisis, naudojamas kulinarijoje, kurį galima vartoti natūraliai arba kaip sriubas, sultis, konservus ar daugybę kitų variantų. Su saldžiu skoniu, burokėlis turi didelę angliavandenių koncentraciją.
Burokėlis yra turtingas vitamino A, kuris padeda geriau matyti, taip pat B grupės vitaminų, kurie yra svarbūs imuninei sistemai, įskaitant folio rūgštį, susijusią su geru vaisiaus formavimusi, ir vitaminą C, kuris turi antioksidacinį poveikį ir yra naudingas imuninei sistemai.
Pakuotė: Supakuota 10 kg tinklinėje maiše, plastikiniame arba kartoniniame dėžutėje.
...Šiek tiek istorijos apie Raudonąsias burokėlius
Raudonasisburokėlis (Beta vulgaris subsp. vulgaris var. ruba) yra šakniavaisių kultūra iš amaranto šeimos (Amaranthaceae), priklausanti burokėlių genčiai, ir yra artimai susijęs su cukriniu burokėliu. Žodis 'burokėlis' yra senogermanų kilmės, pasiskolintas iš lotyniško 'beta'. Senovėje raudonieji burokėliai buvo auginami visų galingų tautų. Graikai...
Maya Gold Trading yra pirmaujanti tarptautinė didmeninė tiekėja, importuotoja ir prekybininkė išskirtinių ekologiškų ingredientų ir produktų maisto pramonei. Didžiuojamės galėdami pasiūlyti platų ekologiškų produktų asortimentą iš tvariausių ir patikimiausių gamintojų visame pasaulyje. Ekologiškumas yra mūsų verslo filosofijos pagrindas. Esame įsipareigoję skatinti sveikesnį ir tvaresnį gyvenimo b...
...Raudonasisburokėlis taip pat žinomas kaip raudonasisburokėlis. Raudonasisburokėlis yra natūralus pigmentas, gaunamas iš valgomo raudono burokėlio per ekstrakciją, atskyrimą, koncentraciją ir džiovinimą. Pagrindiniai komponentai yra burokėlių antocianinai ir burokėlių geltonieji pigmentai. Raudonasisburokėlis yra raudonai purpurinė iki tamsiai purpurinė skystis, blokas, milteliai arba pasta...