Prancūzija, Paris
...Pasiduokite Bourgogne raudonojo vyno elegancijai, vynui, pasižyminčiam gilia ir išskirtine sudėtingumu. Kruopščiai brandintas prancūziškuose ąžuolo statinėse, šis vynas atskleidžia turtingus sunokusių raudonųjų vaisių aromatus ir subtilias medienos natas. Burnoje, aksominė tekstūra ir švelnūs taninai apgaubia gomurį, siūlydami harmoningą ir žavingą pojūčių patirtį. Leiskite sau būti sužavėti šio Bourgogne raudonojo vyno amžina elegancija.
Prancūzija, Saint-Vérand
... granitas Sodinimo tankis: 9 000 vnt./ha, siekiant kontroliuoti vynuogyno gyvybingumą. Pjovimas: puodelio forma, labai trumpas, leidžia kontroliuoti derlių. Vyninimas: Derlius: rankinis. Metodas: tradicinis Beaujolais, pusiau anglies dioksido, visais kekėmis. Maceracija: 6–10 dienų. Brandinimas: talpoje. Degustacija: Raudonas bigarreau su gražiais violetiniais atspindžiais, ši cuvée išskleidžia sudėtingus raudonųjų vaisių ir serbentų aromatus, lydimus migdolų niuansų. Po ryškaus atakos, vynas užpildo visą burną.
Ispanija, Olite, Navarra
...Spalva: patraukli rubino raudona vynas. - Aromatai: intensyvūs prinokusių vaisių, raudonųjų vaisių ir troškintų vaisių aromatai, puikiai derantys su būdingais prieskonių ir skrudintų natų akcentais, atsirandančiais brandinimo metu. - Skonis: labai skanus ir išraiškingas burnoje. Saldi pradžia pereina į ilgą, vaisinį vyną su gera rūgštimi, kuri subalansuoja, suteikdama malonų gaivumą. Intensyvus poskonis.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... skonis. Taip pat galima pajusti lengvus taninus, suteikiančius visumai malonią struktūrą. Leiskite sau nustebti šiuo originaliu Château Bouscassé vynu, nesigailėsite! Talpa: 75cl Tipas: Raudonas vynas Veislė: 100% Pinot noir AOC: Vynas iš Prancūzijos Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2031 metų Patiekimo temperatūra: 14-16°C...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play