Prancūzija, Trebedan
...galerijose prieš moles. Braškės, apdorotos česnako ekstraktu, išlaiko visą savo skonį, o jų skonis jokiu būdu nėra pakeistas česnaku. Ant braškių, daržovių, vynuogynų, vaismedžių, žydinčių krūmų ir kambario augalų: praskieskite 2 % (20 cl į 9,8 litrus vandens) Prieš amarų atakas ant jūsų rožių: praskieskite 5 % pirmam purškimui SVORIS: 2 kg IŠMATAVIMAI: 20 × 20 × 30 cm...
Prancūzija, Biguglia
...maistinė vertė 100 g energija(kcal)= 285 energija(Kj)= 884 riebalai(g)= 1.9 iš jų sočiųjų riebalų(g)=0,9 gliukozė(g)=50 iš jų cukrūs(g)=49 baltymai(g)=1 ,druska(g)=0.1 Būklė:Naujas INGREDIENTAI: Korsikos braškės 52%, cukrus, vanduo, citrinų sultys, pektinas, Budos rankos Neto svoris:220 g Kilmė:Korsika...
Turkija, Mersin
...Džiovintos braškės, atitinkančios aukštos kokybės standartus, sertifikuotas maisto saugos institucijų. Geriausios kokybės braškės, surinktos patyrusių rankų, plaunamos aukšto slėgio vandeniu, tada supjaustomos sterilioje aplinkoje. Po to jos pervežamos į aukštos temperatūros krosnis. Džiovinimo proceso metu svarbu ne sunaikinti vaisiuose esančių vitaminų ir mineralų. Tam džiovinimo procesas turėtų būti lėtas ir kuo labiau priminti saulės džiovinimo metodą. Šių procesų pabaigoje gaunamos pirmos klasės džiovintos braškės.
Italija, Torino
Austrija, Gerasdorf
...Ritonka baltoji šokolada - aguona, braškė su 25,9% kakavos kiekiu. Aguonos ir saldžios braškės suteikia malonų ir gerą skonį, o visa tai pagaminta iš geriausios baltos šokolados, kuri dėl savo spalvos ir subalansuoto kakavos pupelių, baltos ir karamelės skonio yra unikali. Nutrientų informacija gali kisti dėl žaliavų ir gamybos sąlygų. Gali turėti pieno ir riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje ir nuo šviesos apsaugotoje vietoje, pageidautina 12-20 °C temperatūroje. 95g: Šokolado plytelė...
Prancūzija, Thiaucourt-Regnieville
...Kas nemėgsta braškių? Skanūs maži vaisiai, tokie saldūs ir kvapnūs, sumaišyti su pyrago malonumu. Ši žvakė kvepins jūsų namus daugiau nei 50 valandų. Svoris: 190g, pagaminta iš sojų augalinio vaško, kvapas iš Graso, rankų darbo.
Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Konfitūra "Sabores del Guijo" Konfitūra Extra iš Braškių, 100% natūrali, rankų darbo gamyba, paruošta iš šviežių sezoninių vaisių. Ingredientai: Braškės 65% Cukrus 35% Paruošta su 65g vaisių 100g. Atidarius laikyti šaldytuve. Stiklainis 400g Bendras cukraus kiekis 42.9g 100g Be konservantų, be dažiklių, be glitimo...
Prancūzija, Longwy
...Ingredientai*: Obuolys, data, obuolys, figos, vynuogės, apelsinų žievelės, natūralus aromatas, obuolių gabaliukai, granatas, kardamonas, goji uogos, braškės, aronija, levanda, medetkų žiedai, mėtos, našlaitės žiedai, rožių žiedlapiai, šeivamedžio žiedai, amžinųjų žiedų žiedai - Pakuotė: 60 gramų maišelis - *Ingredientai iš tvarios žemdirbystės - Rankų darbo pakuotė - Be konservantų - Prieinama...
Italija, Giarre
...Rankų darbo Sicilijos granitų gamyba ir prekyba šiais skoniais: Ananasas, Sicilijos raudonoji apelsinas, Kava, Šokoladas ir Cinamonas, Braškės ir Maletto miško braškės, Sirakūzų žaliasis citrinas, Sicilijos mandarinai, Avolos migdolai ir skrudinti migdolai, Bronte pistacijos, Etnos juodieji šilkmedžiai, Bergamotė, Bivonos persikai, Kantalupo melionas, Balti figos, Kaktusas, Granatas, Mėta...
Ispanija, Elche
...įkvėptas nuostabiųjų 50-ųjų ir jų Pin Up estetikos. Originalus raštas, sukurtas naudojant ekologiškas dažų medžiagas, kurios gerbia aplinką. Espadrilės, idealiai tinkančios bet kokiam stiliui, nesvarbu, ar tai būtų romantiškas, Pin Up, urban, hipių, ar net su mažiau oficialiu suknele. Jų kruopštus siuvimas ir patogus prigludimas daro šias rankų darbo natūralaus juto espadriles būtinu aksesuaru bet kurioje kelioninėje lagaminėje šiam vasaros sezonui.
Prancūzija, Faverolles-Sur-Cher
... kvapnią imbierinę duoną! Taip pat siūlome prieskonių džemų asortimentą su sezoniniais vaisiais (Solognos braškės, Rusiilono abrikosai...) ir vaisių pastomis. Visi mūsų produktai gaminami vietoje! Mūsų produktai parduodami maisto prekių parduotuvėse, regioninių produktų skyriuose, gastronomijos parodose arba internetu Prancūzijoje ir užsienyje (pagal užsakymą). Priklausomai nuo apimties...
Belgija, Gent
... turinčiuose džemuose yra specialių, labai geidžiamų rūšių, tokių kaip Kiviai, Braškės su Rabarbarais ir net Miško uogų džemas. Pastarasis taip pat naudojamas maišant su kepsnių padažais. Džemai be cukraus yra tinkami žmonėms, sergantiems diabetu.
Vokietija, Markt Schwaben
...kad sukurtume naujus, išskirtinius ir ypatingus receptus mūsų marmeladoms ir nustebintume mūsų klientus sezoninėmis naujienomis. Šiuo metu turime daugiau nei 100 rūšių užtepus mūsų asortimente, o kiekvienais metais pridedame naujų, jaudinančių rūšių. Mūsų pasiūla apima klasikines saldžias kombinacijas, tokias kaip braškės-rabarbarai, iki išskirtinių rūšių, tokių kaip kraujo apelsinas-mango-kokosų ir cinamonas, bei sūrių užtepų, kurie puikiai tinka prie mėsos ar sūrio.
Belgija, Ellezelles
Cellier Saint Pierre siūlo rankų darbo produktus, tokius kaip aperityvai, klasikiniai arba be cukraus džemai (braškės, avietės, abrikosai, gervuogės, miško uogos, vyšnios, mėlynės, slyvos, rabarbarai, abrikosai, serbentai, ananasai, persikai, figos,…), spanguolių uogienė, svogūnų džemas, arbata, vynai, šampanai ir putojantys vynai.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play