...l’essence succulente des pêches de vigne et l’acidité de la rhubarbe, résultant en une expérience gustative multicouche et bien équilibrée.":"Šis išskirtinis džemas sujungia turtingą juodųjų vyšnių saldumą, sultingą vynuogių persikų esmę ir rabarbarų rūgštumą, sukuriant daugiasluoksnę ir gerai subalansuotą skonio patirtį."}...
...…… su geriausiais linkėjimais iš Motinos Gamtos!
• Ekologiškas obuolių sultys, natūraliai drumstos, regioninės iš sodo obuolių
• Ekologiškas rabarbarų nektaras, regioninis iš Bioland rabarbarų, saldintas agavos sirupu
- su šiuo spaudimo nektaru taip pat galima kurti puikius mišrius gėrimus.
Nuo 1999 metų esame ekologiškai sertifikuoti.
Dėl mūsų ilgalaikio bendradarbiavimo su Bioland ir Demeter...