Vokietija, Dissen
... (nuo 30% injekcijos tūrio) jis yra prieinamas tik miltelių pavidalu, įskaitant druskos tirpalo stabilizavimą. Pradedant nuo universalaus pagrindinio prieskonio, TenderFox® taip pat yra prieinamas aromatų variantuose: kepta, rūkyta ir sūdyta, bei virtos šoninės, taip pat skoniuose: paukštiena, kiauliena ir jautiena. Derinant su TopFox® sausu prieskoniu, TenderFox® gali būti naudojamas dar daugeliu...
Portugalija, Santarém
... Safira sūdyta šoninė yra įrodymas, kad prekės ženklas įsipareigoja išsaugoti tradicinius portugalų skonius. Nesvarbu, ar naudojama troškiniuose, sriubose, ar kaip savarankiškas patiekalas, ši sūdyta kiaulienos pilvas prideda gylio ir turtingumo bet kuriam valgymui. Patirkite autentišką Portugalijos skonį su Monte Safira sūdyta šonine, produktu, kuris įkūnija prekės ženklo atsidavimą kokybei ir tradicijai.
Lietuva, Vilnius
...Šaltai rūkyta upėtakis, be galvos karkasas 1 kg + išdarinėtas (c) be pakuotės 1 kg - RŪKYTI PRODUKTAI Dėžutės priedas: 10 kg Galiojimo laikas: 60 dienų, t nuo -2 iki +2 Gamintojas: LLC Vivat Fish Mažmeninės prekybos tinklai, kuriuose pristatomi produktai: Food City, Bay...
Vokietija, Berlin
...Mes esame didmenininkai, prekiaujantys sūdytais kiaulių pėdais sūryje. Mes eksportuojame sūdytas kiaulių pėdas sūryje visoje Europoje ir Afrikoje. Mūsų produktai yra aukščiausios kokybės ir laikomi griežtose sąlygose, kad būtų užtikrintas šviežumas ir skonis. Mūsų klientai vertina nuolatinę aukštą kokybę ir greitą mūsų produktų pristatymą.
Italija, Salerno
Po karo Pasquale Battista Cetaroje įsteigė mažą maisto konservų dirbtuvę, daugiausia gaminančią ančiuvį, ir ją valdė su aistra ir pasididžiavimu iki 90-ųjų. Ryšys tarp ančiuvio apdorojimo ir Cetaros turi istorinių šaknų, ir šiandien, kaip ir vakar, tradicija tęsiasi dėka pono Battista vaikų. Laikui bėgant, mūsų produkto skonis nepasikeitė, kaip ir apdorojimo etapai, kuriuose svarbu pasirinkti žali...
Prancūzija, Descartes
... Ekologiškas rūkytas lašišas Mes esame Ecocert sertifikuoti nuo 2004 metų už šviežios lašišos filė, visą ir pjaustytą ekologišką rūkytą lašišą, taip pat už visą ir rankomis pjaustytą rūkytą lašišą. Iš Škotijos, Airijos ar Norvegijos lašišos Krapais marinuota lašiša Ši lašiša lėtai marinuojama 0°/c temperatūroje, prie kurios pridedame smulkiai pjaustytų krapų. ...
Prancūzija, Paris
...Pavadinimas Speciali Rezerva išskiria Ossetra kaviarą, auginamą su nepaprastomis savybėmis, kurio ikrai svyruoja nuo šviesiai gintarinės iki tamsiai gintarinės, medaus ar aukso. Šis kaviaras yra nuostabiai sensualus, jo ikrai rieda ant gomurio ir liežuvio, sprogsta mūsų didžiausiam džiaugsmui su šiek tiek joduota jūros skoniu, viskas subtiliai, o burnos gale labai švelniai išsiskiria džiovintų vaisių natų. Tik parduotuvėje. ** Spustelėkite, kad sužinotumėte daugiau **...
Vokietija, Berlin
... gausite aukščiausios kokybės produktą, kurį taip pat tiekiame mūsų aukščiausio lygio žvaigždžių virėjams. Be išskirtinės spalvos ir labai gražių, tvirtų grūdų, būtent švelni jo aromato intensyvumas suteikia šiai retenybei ypatingą atspalvį.
Atitinkantys produktai
Karališkas Premium Kaviaras
Karališkas Premium Kaviaras
...Rūkyto juodųjų plekšnių kąsneliai / Rūkyto menkės nugarinės kąsneliai / Rūkyto menkės nugarinės kąsneliai marinuoti su pomidorais ir baziliku / Rūkyto menkės nugarinės kąsneliai marinuoti tailandietiškai / Rūkyto menkės nugarinės kąsnių asortimentas: natūralūs / tailandietiški / pomidorai-bazilikas.
Vokietija, Klein Meckelsen
... šaldymo filosofijos garantuojama ypatinga kokybė ir iki vienerių metų galiojimo laikas. Be plataus standartinio asortimento, taip pat kuriami specialūs produktai klientams, kurie vėliau apdorojami ir pakuojami pagal kliento specifikacijas ir dizainą. Dėl novatoriško ir sertifikuoto rūkymo proceso užtikrinama, kad žuvis nebūtų užteršta kenksmingomis medžiagomis, tokiomis kaip derva, pelenai ar benzo(a)pirenas. Be to, naudojant šį metodą, galima sutaupyti apie 80% CO2 emisijų, palyginti su tradiciniais rūkymo metodais.
Airija, Killybegs
... įtrauktume rūkymo namus, kad galėtume rūkyti šviežią Atlanto lašišą, menkę, jūrų lydeką, baltąją žuvį, skumbrę ir rūkytas žuvis. Veikiame pagal HACCP gaires, o kvalifikuoti darbuotojai, iš kurių kai kurie dirba čia jau 25 metus, užtikrina, kad klientai gautų tik aukščiausios kokybės šviežias, šaldytas ir rūkytas jūrų gėrybes, pristatomas tiesiai į jų duris.
Ispanija, Logroño-La Rioja
NUO 1932 METŲ GERIAUSIAS MENKĖS ŽUVIS ŠIAURĖS VANDENYSE. Naudodami tradicinį pjaustymo metodą, kuriame specifinius gabalus, skirtus įvairių mūsų gastronomijos patiekalų gamybai. Tokiu pačiu būdu šis metodas leidžia pritaikyti gabalus, pjaustymo tipą, svorį ir dydį pagal klientų pageidavimus ir reikalavimus.
Prancūzija, Lorient
...ARGIS GALAC'SEA siūlo jūros gėrybes, visą arba perdirbtą, užšaldytas, tokias kaip žuvys, vėžiagyviai, moliuskai, kriauklės, rūkyta žuvis, galvakojai, varlės ir virtos žuvies kubeliai.
Nyderlandai, Urk
... ilgamete patirtimi ir pagal paslaptį saugomą druskos ir prieskonių mišinį. Taip pat, derinant įvairias medienos rūšis, skonis yra išgryninamas, o gaunama tinkama spalva ir tipiškas kvapas. Be to, mes nerūkome mechaniniu būdu, o amatininkų būdu, autentiškai. Mūsų rūkyta žuvis yra ypatingas sveikas skanėstas, kurį verta išbandyti! Mes parduodame tik žuvį, kuri buvo pagauta arba auginama atsakingai.
Ispanija, Barcelona
Nuo 1986 metų mes skiriame savo veiklą ančiuvių ir šprotų konservų gamybai. Mes laikomės įsipareigojimo ir kokybės kaip mūsų verslo identiteto ženklų. Salazones Moreno mes kruopščiai atrenkame geriausias žuvis, kurios buvo pagautos laikantis tradicinių žvejybos metodų, kad galėtume pasiūlyti platų išskirtinės kokybės konservų asortimentą. Mūsų produktai yra apdorojami rankiniu būdu, kruopščiai ir...
Mūsų rankų darbo lašiša paruošta atsižvelgiant į trijų kartų patirtį, sūdyta jūros druska ir rūkyta švariais ąžuolo drožlėmis. Tai šviežias produktas. Jos paruošime nerasite jokių cheminių medžiagų, dažiklių ar skonio konservantų. Ji pjaustoma rankomis pagal meistro nurodymus. Gražios didelės plonos riekelės – tai mūsų kokybės ženklas ir mūsų namų reputacija.
Graikija, Kavala
... šalis. Pagrindiniai eksportuojami produktai yra rūkyti žuvys, šaldyti jūros gėrybės, alyvuogės ir alyvuogių aliejus. Kiekvieną dieną bendraujame su naujais partneriais, kad galėtume išplėsti eksportuojamų produktų asortimentą ir tapti dar patrauklesni naujiems klientams. Patirtis, kurią įgijome per šiuos metus, leidžia mums aptarnauti savo klientus geriausiu įmanomu būdu, greitai ir efektyviai...
... menkės pramonę ir perdirbimą, pradėdami pirmąjį didelį RIBERALVES investiciją: pramonės vieneto Carvalhal, esančio Torres Vedras, statybą, kuris šiandien yra įmonės būstinė, iš kurios koordinuojama visa veikla. RIBERALVES per metus pagamina 30 tūkst. tonų menkės, tai sudaro apie 8% - 10% visos pasaulyje pagautos menkės. Įmonės gamybos pajėgumai stipriai išaugo nuo 2000 metų, po investicijos į Moitos...
... produktų (2013 metų duomenys). Kas 6 mėnesius įmonės delegacija vyksta į Lofotenų salas (Norvegija), kad asmeniškai patikrintų gamybos kokybę. Įmonės vidinė tyrimų ir plėtros veikla leido sukurti tokius produktus kaip „StoccoFacile“ linija, kuri leidžia greitai gaminti puikius patiekalus iš sūdyto menkės ir džiovintos menkės, naudojant paruoštus arba tik pamirkytus produktus. Produktai idealiai tinka tiek namų naudojimui, tiek restoranams ir užkandinėms (jau yra daug šefų, kurie juos naudoja).
Belgija, Fleurus
Salm Invest Group specializuojasi rūkytos lašišos gamyboje, perdirbime ir pardavime. Mes sudarome iš trijų subjektų: - Vendsyssel, tai visa produktų ir paruošimo „pagaminta puikiai“ asortimentas, pagrįstas lašiša ar kitomis rūkytomis žuvimis; - Prestige atstovauja aukštos kokybės rūkytą lašišą. Prestige specializuojasi rūkytos lašišos gamyboje, daugiausia tiekiant klientams, dirbantiems maisto paslaugų sektoriuje; - Karras, kaip lyderis Viduržemio jūros produktų platinime didmeninei prekybai ir Horeca, pirmiausia yra skonių kūrėjas ir amatininkas.
Belgija, Fleurus
Vendsyssel siūlo visą gamą „puikiai pagamintų“ rūkytų žuvų produktų ir paruošimų. Įmonė siūlo šiuos produktus: rūkytą lašišą, marinuotą lašišą, rūkytos ir marinuotos lašišos juosteles, planšą, marinuotos lašišos kubelius, lašišos su ožkos sūriu paplotėlius, virtą lašišą,... Taip pat siūlomi kiti rūkytos žuvies produktai: tunas, flėtas, escolaras ir marlinas.
Prancūzija, Vendin Le Vieil
Les établissements Simon-Dutriaux, situés à proximité de Lens dans le Pas-de-Calais, sont le fruit de la fusion de deux entreprises ; Simon, fondé en 1886 et initialement spécialisé dans les produits marinés, ainsi que de Dutriaux, fondée en 1935 qui quant à elle portait son activité sur le fumage de poisson. Nous avons rejoint le groupe Floridienne en 2008. Ce dernier, belge, occupe à ce jour une...
Vokietija, Ascheberg
Žuvininkystės ūkis Didžiajame Plön ežere. Šviežia žuvis iš mūsų pačių laimikio ir rūkyta žuvis iš mūsų pačių rūkymo. Tiesioginė rinkodara.
Ispanija, Colindres-Cantabria
Linda Playa užsiima sūdyto ančiovo gamyba ir prekyba. Atsakome į nacionalinės ir tarptautinės rinkos poreikius. Gamindami ančiovus ir sūdymus, taikome amatininkų metodus. Esame įsikūrę Kolindrese, strategiškai svarbioje Kantabrijos vietoje.
Prancūzija, Carentan
...William & James įmonė įsikūrusi Carentan, Normandijoje. Ji specializuojasi aukštos kokybės lašišos ir upėtakio rūkymo srityje. Nuo viso žuvies iki jūsų rūkytos lašišos pakuotės praeina kelios dienos, per kurias atliekama griežta atranka, po to vyksta sausas sūdymas, sekantis žemos temperatūros rūkymas ir galiausiai plonų riekelių pjaustymas peiliu. Šie skirtingi etapai užtikrina William & James produktų kokybę, kuri remiasi amatininkų įgūdžiais (Meistrų amatininkų ženklas), šviežumu ir žaliavų kokybe.
Belgija, Jumet
...kubeliai, ilgos riekelės, gabaliukai leidžia mums siekti plačios ir įvairios klientūros. Profesionalumas ir kompetencija sujungti mūsų atnaujintoje gamykloje, kuri buvo atnaujinta per pastaruosius 2 metus. Srautų valdymas, sekamumas, lankstumas daro „Sodial“ ultra moderniu įrankiu, vedančiu į tradicinę gamybą.
Prancūzija, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, šeimos įmonė jau dviem kartoms. Mes esame rūkytų žuvų gamintojai, be dažiklių, be konservantų ir be priedų. Siūlome platų šviežių ir rūkytų žuvų asortimentą. (thon, lašiša, espadon, upėtakis, boutargue, menkė, krevetės, austrės, midijos, juodoji plekšnė, egle, kalmarai, Viduržemio jūros jūrų vilkas, Viduržemio jūros dorada, jūrų vilkas ir daugelis kitų ... )...
Graikija, Velestino
BIALKO SKURTOPULOS UAB buvo įkurta 1928 metais Antonio Skurtopulo Orejuose, Evijoje, su išskirtine veikla - sūdyto žuvies gamyba, prekės ženklu Ambrosia. Po devynerių metų, 1937 metais, įmonė plečia savo veiklą ir pradeda konservuoto tuno gamybą, tam tikslui įsteigdama antrą gamyklą. BIALKO SKURTOPULOS UAB šiandien tęsia savo kelionę laiku, ypatingą dėmesį skirdama tiek aukštai produktų kokybei, kuri ją įtvirtino, tiek ir vis didesnių eksporto rinkų paieškai.
Turkija, Izmir
Pinadis Seafood Co. turi didelę patirtį jūros gėrybių versle Turkijoje ir gali pasiūlyti geriausios kokybės šaldytas, atšaldytas, džiovintas, rūkyta ir sūdyta žuvis, vėžiagyvius ir moliuskus. Eksportuojame visame pasaulyje ir norime jums pristatyti geriausios kokybės jūros gėrybes.
Ispanų įmonė, siūlome džiovintus ir šaldytus tuno ikrus. Taip pat Mujol ir Mojama. Nuo 1950 metų esame sūdyto maisto gamintojai. Specializuojamės džiovintų ir šaldytų žuvų importavime.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play