... išbandyta sauga ir kokybė
Šis šaukštas iš Premium linijos puikiai tinka putoms arba pertekliniam riebalams, kurie susidaro sultiniuose, sriubose ar padažuose, nusiurbti. Taip pat jis gali būti naudojamas maistui, pavyzdžiui, daržovėms, keptiems patiekalams ar įdarytiems makaronams, išimti. Šis virtuvės įrankis pagamintas iš aukštos kokybės plastiko. Tobula kokybės ir dizaino derinys tampa ypatingu akcentu kiekviename namų ūkyje.
Prekės numeris:5905R5
Temperatūros atsparumas:Schwartz
Temperatūros atsparumas:270°
Ilgis:32,5 cm...
...
Petražolių putos
100 gramų petražolių
25 gramai smulkintos svogūno
100 ml vištienos sultinio
Pipirai
1 šaukštas sviesto
150 ml skystos grietinėlės
Druska
Pirmiausia paruoškite petražolių putas. Ištirpinkite sviestą ant vidutinės ugnies ir apkepkite svogūnus jame. Kai svogūnai taps aromatingi, pridėkite petražoles ir nedelsdami sumaišykite abu. Nukelkite svogūnų ir petražolių mišinį nuo ugnies ir leiskite jam šiek tiek atvėsti.