... Fernande Fompérier įsigyja savo pirmąją vynuogynų parcielę nuostabiuose Saint-Émilion terroiruose. Jie pamažu plečia savo valdas, kol šiandien pasiekia gražią 17 hektarų nuosavybę. Šiuo metu ši šeimos valda yra antrojo ir trečiojo Fompérier kartų rankose. Vynai gaminami griežtai laikantis Bordo tradicijų, o derlius skinamas rankomis, kad būtų gerbiamas vynuogių uogų kokybė.","Cépages":"Merlot (62%), Cabernet Franc (25%), Cabernet Sauvignon (10%), Malbec (3%)","Producteur":"Fompérier šeima Saint-Émilion (33330)","Formats et conditionnements":"Butelis (75cl) - 6 vnt. dėžutė - 2013"}...
... Bordelės tradicijoje leidžia gauti vyną su subalansuotais taninais, vaisiškais ir didelio gaivumo burnoje.
2016 : AUKSO MEDALIS GILBERT ET GAILLARD 2018
„Šviesiai granato spalvos. Subtilus vaisių aromatas (braškės, serbentai). Burnoje jaučiamas lengvas kūnas, švelnus ir paprastas vaisius, gera gaivuma. Metai, tinkami vartoti su kepta mėsa.“
2015 : Auksinis medalis Lijono konkurse 2019
„Graži tamsiai rubino spalva. Gilus aromatas, gėlių ir mažų raudonųjų vaisių natos. Burnoje švelnus, lengvas bordeaux, akcentuojantis vaisius.
... kontroliuoti veislės energiją.
Pjovimas: puodelio formos, labai trumpas, leidžia kontroliuoti derlių.
Vyninimas:
Vynuogių derlius: rankinis.
Metodas: tradicinis Beaujolais, pusiau anglies dioksido, visos kekės.
Maceracija: 6–10 dienų.
Brandinimas: talpoje.
Degustacija:
Išskirtinumas ir gylis. Graži spalva su aviečių atspalviais, stebėtinai elegantiškas aromatas su laukinių vaisių natomis. Burnoje vynas yra kūnas, su gražia struktūra. Pabaiga ilga ir kvapni.