Prancūzija, Cournon D'auvergne
... panardinti į duonos lazdelės. Prieš vartojimą indelį laikykite šaldytuve valandą. Atidarius laikyti šaltai ir suvartoti per 5 dienas. Energija: 486 kJ (117 kcal) Riebalai: 9,1g Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 2,7g Angliavandeniai: 4,8g Iš jų cukrų: 3,4g Baltymai: 2,9g Druska: 0,9g...
...Prancūziškas pavadinimas Sauvignon B Naudojimas Vynuogių veislė Fenologija Pūtimų laikotarpis: 7 dienos po Chasselas. Brandinimo laikotarpis: 2-asis laikotarpis, 2,5 savaitės po Chasselas. Technologinės galimybės Vynuogės ir uogos yra mažos. Sauvignon B leidžia gaminti labai elegantiškus, labai subtilius, subalansuotus ir tipiškus sausų baltųjų vynų. Sauvignon B veislės aromatai, ypač esantys...
... profilis pasižymi saldžiais ir sultingais saulėje sunokusių vynuogių persikų akcentais, žinomais dėl savo unikalaus ir intensyvaus skonio.","Teneur totale en fruits:":"Bendras vaisių kiekis:","Energie 1006/237 kJ kcal":"Energija 1006/237 kJ kcal","Sel 0.01 g":"Druska 0.01 g","Proteins 0.6 g":"Baltymai 0.6 g","UGS:3 455 149 000 584":"UGS: 3 455 149 000 584","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Vidutinė maistinė vertė 100 g","Pêche De Vigne, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Vynuogių persikas, cukrus, citrinos sultys, želė formuotojas: obuolių pektinas."}...
Prancūzija, Saint-Vérand
... kontroliuoti veislės energiją. Pjovimas: puodelio formos, labai trumpas, leidžia kontroliuoti derlių. Vyninimas: Vynuogių derlius: rankinis. Metodas: tradicinis Beaujolais, pusiau anglies dioksido, visos kekės. Maceracija: 6–10 dienų. Brandinimas: talpoje. Degustacija: Išskirtinumas ir gylis. Graži spalva su aviečių atspalviais, stebėtinai elegantiškas aromatas su laukinių vaisių natomis. Burnoje vynas yra kūnas, su gražia struktūra. Pabaiga ilga ir kvapni.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Vynas: Kalbant apie šį nuostabų Vent de Spilite vyną, pirmiausia reikia paminėti šios Ogereau dvaro sklypo terroir'ą: vėjas iš vienos pusės, nuolat pučiantis vėsų vėjelį ant vynuogių, esančių kalvos viršuje, ir spilitas, vulkaninė uola, suteikianti labai gražų mineralinį ir sūrią struktūrą bei nepaprastą energiją šiam buteliui. Chenin čia išreiškia visą savo klasę su citrusinių vaisių, kriaušių...
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: kvietinė miltai, sviestas, kviečių sėlenos, 6.7% violetinė garstyčia (vynuogių sultys, garstyčių sėklos ir apvalkalas, vynas, vanduo, actas, druska, prieskoniai, sulfatai), 6.7% senovinė garstyčia (vanduo, alkoholio actas, garstyčių sėklos ir apvalkalas, druska, rūgštiklis: citrinos rūgštis, aromatai, antioksidantas: kalio disulfitas), druska. Maistinė vertė 100g: Energija 1875 Kj, 450 Kcal, riebalai 31g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 21g, angliavandeniai 37g, iš jų cukrus 1.2g, baltymai 5.8g, druska 1.4g.
Prancūzija, Patrimonio
...Aviesų pienas, sudarantis 15% šio muilo sudėties, gaunamas iš Patrimonio avių fermos, esančios 500 metrų atstumu nuo muilo dirbtuvės. Jis skirtas sausai, atopinei ar egzema sergančiai odai. Dėl savo baltymų kiekio, šis muilas turės funkciją atstatyti, subalansuoti, drėkinti ir suteiks visą energiją, reikalingą odai jos atkūrimui ir priežiūrai. Aviesų pieno poveikį sustiprina vynuogių sėklų aliejus, kuris suteikia antioksidacinių ir detoksikuojančių savybių, ypač naudingų veido priežiūrai.
Prancūzija, SAINT EMILION
VITIROVER yra pirmasis žemės dronas, skirtas vynui: Robotinė žoliapjovė, skirta pašalinti cheminius piktžolių naikinimo būdus ir pakeisti tradicinius metodus - Saulės energija, GPS automatinis valdymas, „Smartphone“ elektronika, wifi ryšys, - Ekonomiškas, labai paprastas naudoti ir be pavojaus vynmedžio šaknims. - Mažas dydis, svoris 10 kg, veikia savarankiškai arba grupėmis. - Siūlomas su garantijos pratęsimu, priežiūros sutartimi, lizingu, „visų rizikų“ draudimu. - Pirmasis pasaulyje patentas šiuo klausimu.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play