Prancūzija, St Cyr Sur Loire
La Vanilleraie de Sambava, „BIOVANILLA“ dukterinė įmonė, yra daugiau nei 20 metų patirtį turinti įmonė, įsikūrusi SAMBAVA, rytinėje Madagaskaro pakrantėje. Mes įsipareigojame tradiciškai auginti vanilę, naudodami amatininkų metodus, kurie išsaugo unikalią Madagaskaro vanilės kokybę ir aromatus. Kiekviena ankštis kruopščiai skinama, džiovinama ir ruošiamasi, kad būtų užtikrintas išskirtinis galut...
Prancūzija, Warmeriville
...Ingredientų sąrašas: Cukrus, palmių aliejus, _LAZDYNŲ RIEŠUTAI_ 13%, _PULVERIZUOTAS PIENAS_ 8,7%, liesas kakava 7,4%, emulsikliai: lecitinas [_SOJOS_] vanilinas. Alergenai: Pienas, riešutai, soja Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Nereikia laikyti šaldytuve. Maistinė vertė 100g: Energijos vertė (kcal) 539 kcal / 100g Celiuliozė 0,11g / 100g Riebalai 30,9g / 100g Cukrus 56,3g...
Prancūzija, Livry Gargan
...Erim Sucre Vanilinas Produkto kodas: 8207 Prekės ženklas: Vesce Neto svoris: 18g...
Prancūzija, Saint Martin Belle Roche
...250 g šokolado ir pieno užtepo indelis O kas jame yra? Augaliniai riebalai (saulėgrąžų, kakavos sviestas), kakavos milteliai (cukrus, kakava) (26%), cukrus, dalinai nugriebtas pieno milteliai (14%), emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas, aromatas: vanilinas. Alergenai po padidinamuoju stiklu Pienas. Gali turėti pėdsakų riešutų. Gerai laikyti, nesudėtinga Laikyti sausoje vietoje, toliau nuo šilumos. Po kiekvieno naudojimo gerai uždaryti indelį. Indelis ir kamštis: mesti su buitinių atliekų.
Prancūzija, Yssingeaux
...Skonių karamelė Kava: atomizuota/sušaldyta džiovinta/Arabica ir Robusta (skirtingos kilmės) Tirpus saldymedis Šampano marc Anetolis Vanilės ankštys (Bourbon) Vanilės milteliai ir vanilės grūdeliai Vanilinas 100% grynas...
Prancūzija, Nice
...Raudonos vanilės vanilino kiekis, esantis tarp 1.1 ir 2.2 %, užtikrina malonų skonį su kvapniu poskoniu burnoje. Ji išsiskiria raudona spalva ir yra paklausi pramonėje. Dydis (cm): 11 iki 20 Vanilinas (%): 1.2-2.2 Drėgmė (%): 22 iki 25 (ES) / <22 (JAV)...
Prancūzija, Arles
...Entrecasteaux konditerija Rhodano-Alpų regiono specialybė, gaminama rankomis Provanso regione. Ingredientai: migdolai, cukrus, vanilinas...
...Ingredientai: kvietiniai miltai, sviestas, tamsus šokoladas 50% [cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis: sojos lecitinas, vanilinas] (18,4%), cukrus, laisvai laikomų vištų kiaušiniai, kepimo milteliai, druska. Formatai: 180 ir 100 g...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play