...Ant medžio jis pasirodo kaip mažas žalias citrinas, kuris yra skinamas. Tada jis yra balinamas sūriame vandenyje prieš džiovinant dykumos smėlyje, kur jis išbus kelias savaites. Šis etapas leidžia šiems citrinos vaisiams išvystyti labai trokštamą umami skonį. Naudojimas: Juodieji citrinos yra džiovinti vaisiai, kurie gali būti: - Trinti arba maišyti: milteliuose jie pagardins žuvies patiekalą...
Prancūzija, Condom
...Spalva: Amberinė su auksiniais atspindžiais Kvapas: Umami, labai sudėtingas su grybų ir triufelių natomis. Skonis: Labai įtraukiančios triufeliai, kepta pomidorų, labai sudėtingas ir galingas, lengvas kartumas, kurį daugiausia dengia triufeliai. Pabaiga: Labai ilga su triufeliais ir vystosi su vynuogių, datulių, konservuotų vaisių aromatais, visada dominuojant triufeliams, juntamos žolelių natos, tokios kaip genepas, absentas, gentian.
Prancūzija, Graulhet
... džiovinimo laiko ir šiek tiek primena balzamiko actą. Jo optimalus galiojimo laikas yra 1 metai, tačiau Japonijoje kai kurie jį saugo 10 metų. Kaip geras vynas, jis gerėja su amžiumi; jei norite sustabdyti brandinimą, laikykite jį šaldytuve. O virtuvėje? Burnoje atsiskleidžia nuostabi švelnumo, šiek tiek rūgštaus skonio, kuris primena saldymedį; jis priklauso umami skonių grupei. Jo skonis yra toks švelnus, kad galite jį mėgautis tiesiogiai, gryną ir visą, bet kuriuo metu.
Prancūzija, Paris
...Šis procesas padidina tradicinio česnako naudingas savybes, o jo šiek tiek saldus skonis, svyruojantis nuo karamelės iki saldymedžio ir priklausantis nuo džiovinimo laiko, laikomas viena iš penkių pagrindinių skonių, umami. Juodasis česnakas yra ypač universalus ir naudojamas daugybėje receptų, nuo užkandžių iki desertų. Jis yra labai vertinamas gurmanų ir žvaigždžių šefų. Ean13:3701511709891 Nuoroda:JuodasisČesnakasBioAOPVoghieraKremas1...
Prancūzija, Paris
...Trumpas aprašymas: Mulinio ikrai, dar vadinami "boutargue", yra aukštos klasės Viduržemio jūros delikatesas. Tai džiovinti ir sūdyti mulino kiaušiniai. • Tekstūra: Ji turi tvirtą ir šiek tiek guminę tekstūrą. • Skonis: Mulinio ikrų skonis yra sūrus ir intensyvus, su ryškiais jūriniais akcentais. Kai kurie apibūdina jo skonį kaip umami, primenantį ikrų skonį. • Kulinarinis naudojimas: Mulinio ikrai paprastai pjaustomi plonai ir patiekiami vieni arba su skrudinta duona, salotomis ar kitais patiekalais.
Prancūzija, Varennes-Jarcy
...Tamsaus šokolado užtepas su juodu česnaku, suteikiančiu labai šokoladinį skonį. Jūs pajusite ypatingą skonį ir juodo česnako apvalumą pabaigoje, o jo umami skonis pabrėš šokolado skonį. Puikiai tinka ant blynų arba ant duonos riekelės. Mūsų juodas česnakas pagamintas iš BIO IGP baltojo česnako iš Drôme. Visi naudojami ingredientai yra iš ekologiškos žemdirbystės. Siūlome kelis formatus, pritaikytus jūsų poreikiams: - 230g stiklainis su Chocol'ail juodu česnaku - 125g stiklainis su Chocol'ail juodu česnaku Laikyti kambario temperatūroje, apsaugotą nuo drėgmės ir šviesos.
Prancūzija, Maisons-Alfort
Biospringer gamina natūralius mielių ingredientus maisto pramonėje. Biospringer siūlo mielių ekstraktus, neaktyvias mieles, autolizuotas mieles, mielių žieves, siekiant pagerinti maisto aromatinį profilį su natūraliais aromatiniais pagrindais, umami ir kokumi natomis, taip pat sprendimus druskos ir riebalų kiekio mažinimui.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play