No results

Nėra rezultatų, susijusių su
"romagnola meat"

Produktai skirtas "meat"
Visa jautienos karkasas
Išnagrinėkite mūsų viso jautienos pasiūlą, puikiai tinkančią profesionaliems mėsininkams ir kokybiškos mėsos mėgėjams. Kiekviena karkasas yra iš jauti...
Pusiau mėsos šonkauliai
Pusiau mėsos šonkauliai yra populiarus pasirinkimas mėsos mėgėjams, siūlantys švelnią tekstūrą ir turtingą skonį, kuris pagerina jūsų mėgstamus patiek...
Jautienos uodega
Jautienos uodega yra žinoma dėl savo turtingo, želatinio mėsos, puikiai tinkančios troškinimui ir lėtai gaminamiems receptams. Ji suteikia gilų, sūrią...
Avienos mėsa
Avienos mėsa vadiname gyvūnus, kurie buvo vyresni nei 12 mėnesių skerdimo metu. Ypatingai išsiskiria avienos mėsos tamsi spalva ir šiurkšti tekstūra.
Kiaulienos pilvas
Berkshire kiaulės pilvas Berkshire kiaulės pilvas Įsivaizduokite kiaulės pilvą kaip riebalų sluoksnį su mėsa ant jo. Šefai mėgsta naudoti jo šoninės s...
Jautienos filė
Filet de bœuf yra populiarus pasirinkimas mėsos mėgėjams, siūlantis švelnią tekstūrą ir turtingą skonį, kuris pagerina jūsų mėgstamus patiekalus. Šis ...
Virta Juostelė
Fioketas gaunamas iš kiaulės šlaunies. Jis skiriasi nuo garsesnio kulatello, nes yra liesesnis ir turi švelnesnį skonį. Šioje versijoje jis yra virina...
Veršiena
Veršiena - mėsininko mėsa...
ŽUVIES MILTAI
Kokybės standartas Bruto baltymai 50% min, Pelenai 30% max, Drėgmė 10% max, Pelenai 32% max, Riebalai 12% max, Pakuotė Pagal klientų reikalavimus, e...
Pečių steikas
Pečių kepsnys...
Steiko pjūvis
Steak Cut pakelis 2,5 kg...
ŽUVIES MILTAI
{"Storage":"Laikyti vėsioje, sausoje vietoje ir vengti tiesioginių saulės spindulių","Packing":"25 kg / Maišas","Crude Ash":"Bruto pelenai 18% Maks.",...
Gourmet Fuet
Fuet gamyba įvairių skonių: juodieji pipirai, paprika, žolelės, natūralus...
Sausa dešra
Sausas kiaulienos dešra 100% pagaminta namuose Ingredientai: kiaulienos mėsa, natūralus žarnynas, druska, pipirai, dextrozė, stabilizatorius E450, nat...
Prosciutto Cotto
Prosciutto cotto, pagamintas iš geriausių šviežių šlaunų, švelniai pagardintas žolelių virimo procesu. Ši tradicinė praktika suteikia produktui ypati...
Nugarinė
Lomo Filė Solomillo Filė gryna Filė Kilmė: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija Laikymo temperatūros: Šaldytuve -1º/+2º ir ...
Pjaustyta filė
Pjaustyta filė...
Skrandis
Skrandis...
Keptas jautienos kumpis
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Kilmes šalis: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija Laikymo temp...
Mėsa prieš
"La Viande avant" yra populiarus pasirinkimas mėsos mėgėjams, siūlantis švelnią tekstūrą ir turtingą skonį, kuris pagerina jūsų mėgstamus patiekalus.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play