Prancūzija, Laissac
...Charcuterie rinkinys, kuriame yra 5 „Chaudron“ Popinės. 82,5 g charcuterie vienam asmeniui. 3 mėnesiai laikymo kambario temperatūroje. Nitrito neturinti charcuterie, pagaminta mūsų dirbtuvėse Laissac, Aveyron. Tradicinė rankų darbo gamyba, naudojant tik 3 ingredientus: kiauliena arba jautiena, Guérande druska, Kampoto IGP pipirai iš Kambodžos. Su Popinėmis, paruoškite vieną ar kelis rinkinys akimirksniu. Galiojimo laikas: 90 dienų Kilmė: Laissac, Aveyron Svoris: 3,3 kg...
Prancūzija, La Rochelle
...Jūros druska, skirtingai nuo druskos žiedų, kristalizuojasi mūsų druskos pelkėse ant baseinų dugno. Ši druska, turinti stiprų skonį, pasižymi unikaliu atspalviu, kurį lemia natūralus molio buvimas mūsų pelkėse. Pelkių molis yra turtingas silicio, natūralaus antioksidanto. Tradicinė derliaus nuėmimo metodika leidžia mūsų Jūros druskai pasisavinti 2–3% šio molio. Silicis, kartu su natūraliu kalcio, kalio, magnio buvimu, daro ją geriausia jūros druska, turinčia pripažintų sveikatos naudingumų.
Prancūzija, Paris
... gamybos metodika išsaugota, kad užtikrintų nuolatinę kokybę. ean13:0016027491066 upc:016027491066 Šuns dydis:5 Kg max A la carte: Sūris Analitiniai komponentai: Žaliųjų baltymų 65.0%/ Žaliųjų riebalų 9.5% Karvės pienas: pieno produktai; jūros druska Kramtymo lygis: Lygis 1 - Mažas kramtytojas...
Prancūzija, Appietto
...Kanistrėlių (Biscuttini) citrininis maišelis. Skanūs korsikietiški kvadratiniai sausainiai, pagaminti pagal tradicinį receptą. Svoris: 350 g Ingredientai: kvietinė miltai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, kiaušiniai, anyžių sėklos 2% Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje Mitybos deklaracija 100 g: Energija: 2057 kJ (490 kcal) Riebalai: 20 g Sočiųjų riebalų rūgščių: 1,7 g Angliavandeniai: 71 g iš jų cukrų: 29 g Baltymai: 5,7 g Druska: 0,37 g...
Prancūzija, Carquefou
Quillard namas talentingai ir nuoširdžiai kuria "namų" produktus, atitinkančius naujus lūkesčius: tradiciją, meistriškumą ir autentiškumą. Kiekviena produktų linija yra pagaminta tik iš žaliavų, pasirinktų pagal specifikacijas, ir apdorota tradiciniu būdu. Mėsos gaminiai: * Šoninė: Senovinis Vendée kumpis IGP, senovinis rūkyta žalia kumpis * Senovinė mėsos gamyba: virta šoninė, česnakinė dešra * ...
Prancūzija, Mietesheim
...Maži balti svogūnai, tvirti ir traškūs. Puikiai tinka blanquette ar frikase gamybai. Taip pat jie vertinami su tradicine raclette žiemą, užkandžiams prie aperityvo arba įtraukti į salotas. Ingredientai: Svogūnai, vanduo, actas, druska, cukrus, konservantai: E220 (sulfitai), E223 (sulfitai). Taip pat yra 370 ml stiklainyje.
Prancūzija, Donchery
... kaupiklis ir padangų svoris. Labai ekonomiškas, 6 kartus mažiau produktų nei tradicinė druska. *PRIVALUMAI Prevencinis (išlieka 48H iki 72H), gydomasis iki -51°C (Druska -7°C ir -5°C esant dideliam drėgnumui), nepalieka likučių, nei baltų dėmių, nedaro žalos grindims, betonui ir metalinėms paviršiams. Vengia nelaimingų atsitikimų, slydimų ir kritimų. Saugu faunai ir florai. *NAUDOJIMO METODAS...
Prancūzija, Pertuis
...Saumoneraie Saint Martin, tradicinė rūkymo dirbtuvė, gerbia didžiąją tradiciją, kad tikriems mėgėjams atskleistų autentiško lašišo skonį. Kiekvienas lašišas apdorojamas individualiai, jis buvo pasirinktas šviežias (o ne užšaldytas), sausai sūdomas Guérande druska „Nature&Progrès“, švelniai šaltai rūkomas bukų mediena, be priedų ar konservantų. Taip pat siūlome subtilią rūkytos ir marinuotos lašišos asortimentą, pastis su feniklais, Bourbon pipirais, degtinę su krapais.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play