Prancūzija, Bordeaux
...{"Dégustation":"Graži rubino spalva, su blizgiais atspindžiais. Šviežias ir viliojantis aromatas su mažųjų raudonųjų vaisių, vyšnių ir braškių natomis. Minkštas, kūniškas ir gražiai vaisinis skonis su prieskonių natomis. Delikatus taninas, kuris suteikia malonų ir rafinuotą pabaigą. Puikiai dera su mėsos užkandžiais, raudona mėsa, žvėriena, taip pat su sūriais ir desertais. Patiekti esant 16–18°C...
Prancūzija, Ducy-Sainte-Marguerite
...Flaguerie ledinis sidras gaunamas koncentruojant obuolių sultis naudojant kriogeniją. Taip koncentruotos sultys fermentuojasi, išlaikydamos didelį likutinio cukraus kiekį. Flaguerie ledinis sidras turi gintarinę spalvą ir yra intensyvių keptų obuolių aromatų, kuriuos papildo taninas ir natūrali vaisių rūgštis. Jis geriamas šaltas (8–10 laipsnių) kaip aperityvas, su foie gras, mėlynuoju sūriu arba desertui. bruto svoris: 970g 6 vnt. kartono svoris: 6kg...
Prancūzija, Saint-Lothain
...Termiškai apdoroti obliuoti medienos gaminiai Produkto pristatymas Prancūzijos PEFC sertifikuotų miškų ąžuolo rąstai Termiškai apdoroti (BMT procesas), užtikrinantys medžiagos stabilumą laikui bėgant, pagerintas kokybes lauko naudojimui, beveik visiškai pašalintas taninas ir suteikiantys šokoladinę spalvą Obliuotos lentos, supakuotos į apjuostas paletes, pažymėtos brūkšniniu kodu su...
Prancūzija, Fenouillet
... save su Hexa3 CBD ENERGIE bio infuzija! Pagrindiniai ingredientai: CBD – bendram atsipalaidavimui Žalioji arbata China Sencha – antioksidacinės ir stimuliuojančios savybės (turtinga teinoje: kofeinas + taninas = stimuliuojantis ir nejaudinantis) Žaliasis matė – padeda kovoti su fiziniu ir psichiniu nuovargiu (turtinga teinoje: kofeinas + taninas = stimuliuojantis ir nejaudinantis) Citrinžolė – padeda kovoti su karščiavimo ir gripo simptomais bei ramina uždegiminius skausmus Citrinos žievė – padeda sustiprinti imuninę sistemą ir palengvina streso būsenas...
Prancūzija, Saint-Vérand
...puodelio formos, labai trumpas, leidžia kontroliuoti derlių. Derlius: rankinis. Vyninimas: Tradiciškai Beaujolais metodas, pusiau anglies dioksido, visą kekę. Su 8 dienų maceracija vidutiniškai. Brandinimas talpose trunka 6–8 mėnesius. Degustacija: Vynas, kuris nesielgia išpuoselėtai! Aromatas pasižymi charakteringais pivonijų ir vyšnių aromatais. Burnoje jis tvirtas, mėsingas. Taninas yra, bet nėra šiurkštus. Vynuogyno apvalumas čia pasireiškia gražia gylio.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play