Prancūzija, Bellême
Sveiki atvykę į „Bataille“ šokolado pasaulį, jūsų šokolado partnerį profesionaliems poreikiams. Mūsų šeimos įmonė specializuojasi aukščiausios kokybės šokolado gamyboje, kuriame naudojamos aukščiausios kokybės sudedamosios dalys, skirtos išrankiems klientams. Mūsų meistriškumas ir aistra šokoladui atsispindi kiekviename mūsų kūrinyje. Siūlome platų šokoladų asortimentą, kad patenkintume jūsų pore...
Prancūzija, Brignais
... Ingredientai: kokosų cukrus*, kakavos milteliai*, juodasis šokoladas* 20% [kakava: 88% minimum] (kakavos masė*, kakavos sviestas*, kokosų cukrus*) *Ingredientai, gauti iš ekologinės žemdirbystės. Gali būti pėdsakų riešutų, pieno, sojos. Maistinė vertė 100 ml paruošto produkto** Energija: 276 kJ / 66 kcal Riebalai: 2,4 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 1,5 g) Angliavandeniai: 7,1 g (iš jų cukrūs: 6,8 g) Maisto skaidulos: 0,7 g Baltymai: 3,6 g Ekologiškas: Taip Pakuotė: 300g, 1kg, 5kg 100% Augalinis: Taip...
Prancūzija, Épaignes
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli yra šokolado meistras, įsikūręs Saint-Orens-de-Gameville, Haute-Garonne departamente. Visos mūsų originalios ir "namų" kūrybos yra paruošiamos mūsų dirbtuvėse netoli Tulūzos, kur mes renkamės geriausius šokoladus ir ingredientus. Kiekvieną dieną mes gaminame skanias kūrybas su didžiausiu meistriškumu, tarp kurių yra šokoladai, taip pat ledai ir sorbetai, ar net makaronai. Norėdami...
Prancūzija, Boissy Saint Leger
Meistras šokolado meistras Val de Marne regione nuo 1960 metų. Jau tris kartas šeima Janin gamina šokoladus tradiciniu būdu. Tai viena iš paskutiniųjų amatų šokoladinių Île-de-France. Šokoladai gaminami iš geriausių kakavos pupelių ir paruošiami su dideliu rūpesčiu, laikantis senųjų tradicijų. Chocolats Janin – tai šokoladų gamybos dirbtuvės 94, kur Stéphane Janin, šokolado meistras Île-de-France,...
Prancūzija, Furiani
...Ingredientai: tamsus šokoladas 70% (cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, emulsiklis sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas), lazdyno riešutai, migdolai, pistacijos, razinos. Nuoroda: CASNRMEND...
Prancūzija, Montenay
...Kiti pakuotės VRAC ir SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Kakavos medis auga tropiniuose šalyse, kur gausu lietaus ir saulės. Jis gali užaugti iki 15 metrų aukščio natūralioje aplinkoje, o jo vaisius, kakava, turi iki 55 kakavos pupelių, kurios bus naudojamos garsiosios šokolado miltelių gamybai. Juodojo šokolado 60 % VIJAYA šokolado gabaliukai yra be lecitino. Jie nustebins jus savo ryškiu šokolado skoniu be kartumo, su saldžiu ir šiek tiek vaniliniu poskoniu.
Prancūzija, Biguglia
...Daugelis to svajojo, mes tai padarėme! Pasirinkome juodą arbatą iš Indijos, Assam regiono, ir sumaišėme ją su Ganos kakava ir Korsikos nepita, kad sukurtume puodelį grynos malonumo, su nuline kalorijų Ingredientai: Juoda arbata Assam (37,70%)...
Prancūzija, Pontault-Combault
Prancūzija, Objat
...Maistinė vertė 100g: Energija 2348Kj, 564Kcal, riebalai 38g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 19g, angliavandeniai 51g, iš jų cukrus 49g, baltymai 4.4g, druska 0.05g. Galiojimo laikas: 24 mėnesiai Tamsaus šokolado užtepas Ingredientai: 65.79% migdolų ir lazdyno riešutų pralinė (cukrus, lazdyno riešutas, migdolai, sviestas), tamsus šokoladas 66% (kakava, kakavos sviestas, emulsiklis: rapsų lecitinas), žemės riešutų aliejus, vanilės ankštis. Maistinė vertė 100g: Energija 2133Kj, 511Kcal, riebalai 30g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 13g, angliavandeniai 56g, iš jų cukrus 54g, baltymai 4.2g, druska 0.02g.
Prancūzija, Paris
Laura Granola yra gaminamas mūsų Paryžiaus dirbtuvėse, naudojant sveikus ir naudingus ingredientus. Jis gaminamas rankomis ir yra veganiškas. Mūsų Granola receptas apima kukurūzų dribsnius, riešutus, kokosų aliejų ir agavos sirupą. Norėjau sukurti kitokį receptą, receptą, kuris mane atspindėtų. Vietoj avižinių dribsnių pasirinkau natūralius, ekologiškus ir, svarbiausia, traškius kukurūzų dribsniu...
Prancūzija, Wingles
Sveiki atvykę į šokolado pasaulį Chocolatstehle, jūsų skanų partnerį, teikiantį aukštos kokybės šokoladą. Mes specializuojamės rankų darbo aukščiausios klasės šokoladų gamyboje profesionalams. Dirbame su kruopščiai atrinktomis žaliavomis, gautomis iš tvarių ūkių, kad užtikrintume išskirtinius produktus. Mums svarbu gerbti šokolado tradicijas, tuo pačiu metu diegiant naujoves, kad galėtume pasiūly...
Prancūzija, Peyruis
...POULE GOUTTE NAUJAS PROFESIONALUS KATALOGAS 2016-17 70 197 - POULE GOUTTE - TAMSUS ŠOKOLADAS - 15 CM 70 197 L - POULE GOUTTE - PIENINIS ŠOKOLADAS - 15 CM...
Prancūzija, Arles
Gourmet Provence yra bendradarbiavimo grupė, įkurta 2018 metais Corine Marmotan ir trijų amatininkų verslininkų iniciatyva, siekiant plėtoti pardavimus Prancūzijoje, Europoje ir didžiajame eksporte. Auganti mūsų klientų paklausa, siekiant pasiūlyti platesnį gurmaniškų produktų asortimentą, kartu su mūsų noru propaguoti Viduržemio jūrą, įskaitant Provansą, džiaugiamės galėdami pristatyti mūsų nauj...
Prancūzija, Carpentras
...Tamsus 70% KAKAVA Charizmatiškas šokoladas, pagamintas iš 70% kakavos sausųjų medžiagų, naudojant kakavos pupeles iš įvairių šaltinių. Jo skonis yra turtingas ir ilgai išlieka, su švelniu rūgštumu. Labai malonus! INGRIDIENTAI: 0 GALI TURĖTI PĖDSAKŲ RIEŠUTŲ, GLITIMO IR PIENŲ. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, tarp 15 ir 18°C.
Vienintelis rankų darbo šokolado gamintojas, perdirbantis kakavą PAK regione! THEOBROMEUR, šokolado meistras su aukštuoju išsilavinimu agropramonėje, Daniel Eynard, išskirtinai perdirba kakavą iš Dramblio Kaulo Kranto! Jis gamina savo pačių šokolado apvalkalą! savo mikro įmonėje Venelles, Provanso regione! Tamsus ir pieno šokoladas 100% iš Dramblio Kaulo Kranto, vienintelis tikras monoorigino...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play