Econome à Légumes yra ekologiškų ir tradicinių žemės ūkio sprendimų tiekėjas, skirtas patenkinti profesionalių daržininkų poreikius. Mes siūlome visą aukštos kokybės produktų asortimentą, parinktą optimizuoti derlių ir kultūrų kokybę. Dabartiniai asortimentai: Fraisiverse : Braškių daigai įvairiomis formomis (šaldyti, su šaknimis, švieži, daigai), pritaikyti skirtingoms auginimo metodikoms. Champ...
Prancūzija, Divajeu
...Sertifikuota česnako (Allium Sativum) sėkla, Edenrose veislė. Veislė, vadinama „Lautrec česnaku“, simbolizuojanti Pietvakarių regioną. Balti svogūnai su rožiniais dryžuotais skiltelėmis, balta minkštimas. Ši rožinė česnako veislė, su kotu, gali būti sodinama tiek rudenį, tiek pavasarį*. Česnakas supakuotas 20 kg maišuose. Kiti pakavimai galimi pagal užklausą. Pardavimas nuo spalio iki kovo. * sodinimo ir derliaus nuėmimo laikotarpiai pateikiami informaciniams tikslams, gali skirtis priklausomai nuo šalių ir sodinimo regionų.
Prancūzija, Cournon D'auvergne
...Virtos kvadratinės bulvės*(57%), virimo vanduo, saulėgrąžų aliejus*, svogūnas*, citrinos sultys*, agavos sirupas*, druska, tajino prieskonių mišinys*, česnakas*, čiobreliai*. Energija: 575 kJ (138 kcal) Riebalai: 7,9g Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0,9g Angliavandeniai: 10,2g Iš jų cukrūs: 3,2g Baltymai: 4,7g Druska: 0,6g...
Prancūzija, Sète
...1 pakelis kalmarų vamzdelių, česnakas, svogūnas, įdaras (mėsa arba žuvis pagal pasirinkimą), druska, pipirai, petražolės, pomidorų padažas, alyvuogių aliejus, „aioli“ ir baltas vynas. Rekomenduojame atšildyti kalmarų vamzdelius po vandeniu prieš ruošiant. Įdaryti vamzdelius pasirinktu įdaru ir uždaryti vamzdžio galą su dantų krapštuku. Apkepti česnaką, svogūną ir petražoles. Pridėti pomidorų padažą ir baltą vyną. Įdėti įdarytus vamzdelius ir troškinti 25–35 minutes ant silpnos ugnies. Patiekiant, sumaišyti aioli su padažu. Patiekti su makaronais arba ryžiais.
Prancūzija, Malataverne
...Produktas iš Baskų krašto Ingredientai: kepenys, kiaulės kaklas ir riebalai, 4% rehidratuotų baravykų, kiaušinis, svogūnas, druska, dekstrozė, aromatai, pipirai, česnakas, skonio stiprikliai mononatrio glutamatas ir disodžio inozinatas, paprika. Kiaulienos mėsa kilmė Prancūzija. Baravykų paštetas yra tradicinis mūsų kaimo receptas. Taip pat galite jį pateikti įkvėpdami "banderillas" su baravykų paštetu, guindillas ir Navarra pipirais del piquillo. Atraskite autentišką baravykų kvapo paštetą. Patiekite baravykų paštetą kaip užkandį arba aperityvą. Skanaus ))...
Prancūzija, Biguglia
...maistinė vertė 100 g energija (kcal) = 649 ergija (Kj) = 2671.8 riebalai (g) = 69.1 / iš jų sočiųjų riebalų rūgščių (g) = 7.6 angliavandeniai (g) = 1.4 iš jų cukrūs (g) = 0.3 baltymai (g) = 5.2 / druska (g) = 0.6 Būklė: Naujas maisto paruošimo ingredientai: saulėgrąžų aliejus 46%, alyvuogių aliejus 23%, arašidų aliejus 23%, Siscu svogūnas 5%, šviežias česnakas 3% Talpa: 25 cl Kilmė: Korsika...
Prancūzija, Vourles
...Falafel ir daržovių pyragų paruošimas iš alaus miežių išspaudos miltų. Malti'mix yra paruošimai, skirti palengvinti tiek sūrių, tiek saldžių receptų gamybą. Sudėtis: Kikurijų miltai*, Alus miežių išspaudos miltai (iš grūdų salyklo)* (35%), Nuluptos saulėgrąžų sėklos*, Avižų dribsniai*, Čija sėklos (Salvia hispanica)*, Česnakas*, Svogūnas*, Saldusis paprika*, Guérande IGP smulkusis druska...
Prancūzija, Arles
...Artisan Popol Kulinariška vaisių acto paruošimo. Ingredientai: kristalinis actas 8° 41%, pomidorų minkštimas 41%, pomidorų minkštimas, kristalinis cukrus, bazilikas 0,9%, obuolių pektinas, augalinis aliejus, svogūnas, česnakas, modifikuota kukurūzų krakmolas, druska.
Prancūzija, Paris
...Viena iš žinomiausių tunisiečių užkandžių yra nepakeičiama mechouia salotos. Jas sudaro kepti paprikos ir pomidorai, kartais pridedama tuno, o patiekiama su duona kaip mezze. Sudėtis: saldžioji paprika, šviežias pomidoras, svogūnas, alyvuogių aliejus, sojų aliejus, česnakas, druska, prieskoniai Sudėtis: saldžioji paprika, šviežias pomidoras, svogūnas, alyvuogių aliejus, sojų aliejus, česnakas, druska, prieskoniai Sandėlyje: 1000 produktų...
Prancūzija, Guenange
...Šis prancūziškas aštrus padažas gimė 2014 metais. Chipotle pipiras, Kajeno pipiras, Habanero ir citrina turi misiją priversti jus seilėtis, pomidorų tyrė suteikia tekstūrą ir saldumą, o prieskoniai, kalendra, česnakas ir svogūnas suteikia ilgio. Jis bus puikus priedas prie jūsų jautienos, fajitų, tartaro ir kt... Ingredientai: Tik natūralūs ingredientai, jokių dažiklių ir konservantų: Kajeno tyrė...
Prancūzija, Eurre
Drôme yra vieta, kurioje susijungia visi būtini veiksniai, reikalingi kokybiškų produktų auginimui. Čia randama kelios veislės: rudens baltasis česnakas, violetinis česnakas, rudens ir pavasario šalotė, svogūnas ir pavasario porai... Būtent todėl du aistringi gamintojai įkūrė įmonę Eurobulbe ir prekiauja savo kokybiškais produktais Prancūzijoje ir Europoje.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play