Prancūzija, Arengosse
... yra prisotinta subtiliu kokybiško viskio akcentu, kuris prideda unikalų skonio gylį, o medus suteikia natūralų saldumą, kuris harmoningai subalansuoja visumą. Naudojimo patarimai: Mūsų „Sel au Whisky Miel“ yra puikus priedas, kuris išryškina moliuskus, vėžiagyvius, ančių ir foie gras patiekalus. Jo traški tekstūra ir sudėtingi aromatai prideda gastronominę dimensiją kiekvienam patiekalui. Idealiai tinka: Drąsių ir sudėtingų skonių mėgėjams. Nuoroda:SEL00023...
Prancūzija, Cognac
...Kognakas yra prestižinis gėrimas, pasaulyje pripažintas dėl savo išskirtinės kokybės ir rafinuoto skonio. Gamintas Kognako regione Prancūzijoje, šis gėrimas yra sukurtas iš kruopščiai atrinktų baltųjų vynuogių, distiliuojamų du kartus tradiciniuose variniuose distiliatoriuose. Brandinimo procese ąžuolo statinėse Kognakui suteikiami sudėtingi aromatai ir išskirtinė gintarinė spalva, todėl...
Atitinkantys produktai
Konyakas
Konyakas
Kiti produktai
Yosu Liqueur
Yosu Liqueur
Prancūzija, Mauléon-D'armagnac
..."L'Armagnac Castarède" - 1983 yra rafinuotas derlius, brandintas ąžuolo statinėse, kad išsivystytų sudėtingi ir viliojantys aromatai. Šis gėrimas siūlo persikų, džiovintų gėlių ir marmeladų kvapą, tuo tarpu skonis atskleidžia vanilės, kaštonų ir šviesių tabako natų. Su savo topazo spalva ir maloniu poskoniu, šis "Armagnac" yra idealus kaip digestifas, siūlantis elegantišką ir įsimintiną degustacijos patirtį.
Prancūzija, Bagnolet
...Vanilė Précieuse: Egzotiški ir aštrūs pipirų akordai yra nuspalvinti rožės ir balzamo saldumu, o gintariniai ir medienos tonai gali suteikti mums švelnų ir ramų jausmą. Šie du aromatai – 'aštrus ir egzotiškas' bei 'saldus ir seksualus' - suteikia jums brandžią ir viliojančią atmosferą. Sudėtingi ir kintantys kvapai nuspalvina jūsų unikalią pasaulio viziją. KVAPŲ ŠEIMA: Gėlių Muskusas Viršutinė Nota: Pipirai Širdies Nota: Rožė, Balzamas Pagrindinė Nota: Gintaras, Brangi mediena, Muskusas Talpa: 250ml...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Terroiras: Molingas, akmenuotas dirvožemis ant šistų Situacija: Aukštas lajonas Vynifikacija Vynifikacija atliekama pagal senovinę metodiką. Fermentacija butelyje vyksta su natūraliais vynuogių cukrumi. Degustacija tarp 6 ir 8°C Akių: Šviesiai geltona Nosies: Geltonieji vaisiai Burnos: Išskirtiniai ir sudėtingi aromatai, primenantys sunokusią persiką ir nektariną. Gyva, beveik nervinga ataka...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play