...Komentaras
Brandinimas 12 mėnesių statinėse (40% naujų statinių). Istorija pasakoja, kad šiose žemėse buvo įkurtas vienuolynas. Galime pasitikėti tuo, kad tuo metu bažnyčios vyrai gerai išmanė, kaip paruošti geriausius vynus. Jie ypač mokėjo pasirinkti gražiausias dirvas, tinkamas brangiausių nektarų brandinimui. Ilgą laiką apleista, ši išskirtinė nuosavybė tapo akivaizdi Dominique Haverlan...
...Termoreguliuojamos betono talpos
Brandinimas: 5% naujų statinių, 47.5% vieno vyno statinių, 47.5% dviejų vynų statinių
Degustacija: Tai vynas su daug charakterio ir prieskonių; jis pipirinė ir gaivi kvape su gražiu juodųjų vaisių ir saldymedžio atakos. Burnoje tekstūra kreminė, su geru tūriu ir gerai integruotais taninais. Pabaiga ilga su prieskonių ir šokolado skoniu.
Atraskite mūsų pasirinkimą dieviškų raudonųjų, baltųjų, rožinių ir putojančių vynų! Mūsų ambicija yra palengvinti bendradarbiavimą tarp Prancūzijos vynininkų ir nacionalinių bei tarptautinių pirkėjų. Įkurta 2018 metais, DIXVINS yra jūsų B2B parduotuvė, siūlanti internetu parduoti Prancūzijoje pagamintus vynus ir stipriuosius gėrimus restoranams, vyninėms ir didmenininkams visame pasaulyje. Regulia...
...Pessac Léognan Blanc
Asamblėja :
90% Sauvignon Blanc – 10% Sémillon
Laikymo potencialas :
Apie 15 metų
Vynifikacija :
Rankinis derlius, fermentacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose. Vynai brandinami prancūziškose ąžuolo statinėse 12 mėnesių, iš jų 20% naujų statinių. Brandinimas ant mielių su maišymu du kartus per savaitę 2 mėnesius.