...Šiandien mažojo speltos iš Aukštosios Provanso vartojimo privalumai vis labiau domina sveikata besirūpinančius vartotojus.
Vadintas „grūdų ikrais“, mažasis speltos iš Aukštosios Provanso išsiskiria savo baltymų gausa ir kokybe (jame yra 8 esminiai aminorūgštys organizmui).
Jo turtinga ir subalansuota mineralų sudėtis bei įdomus karotenoidų kiekis suteikia jam oranžinę spalvą ir suteikia daugybę dietinių privalumų.
Jo miltai, naudojami kepykloje ir konditerijoje, siūlo auksinius produktus su riešutų skoniu. Jo skaidulų kiekis daro jį gerai virškinamu grūdu.
SVORIS:1 kg
Pakuotė:1kg, 5kg...
... miltai T65, kvietiniai miltai T80 (9%), augaliniai riebalai (kokosų, saulėgrąžų), speltosmiltai, mielės, cukrus, druska, miltų apdorojimo agentas: askorbo rūgštis.
Pagaminta dirbtuvėse, kuriose naudojami sezamo sėklos, kiaušiniai ir pieno produktai.
Pakuotė: apie 52 vnt. viename maišelyje
Neto svoris: 150 g
Mitybos savybės:
Vidutinė maistinė vertė 100 g
Energijos vertė: 1743 KJ arba 413 Kcal
Riebalai: 8.2 g
iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 3.7 g
Angliavandeniai: 71.1 g
iš jų cukrūs: 1.7 g
Maisto skaidulos: 5.
... asortimentą, puikiai pritaikytą prancūzų maisto parduotuvėms ir kepykloms:
- Minkšto kviečio miltai Tipo 80, 110 ir 150
- Minkšto kviečio makaronai: 4 formos
- Pusiau pilno grūdo minkšto kviečio makaronai: 4 formos
- Speltosmiltai Tipo 80, 110 ir 150
- 100% T80 speltos miltų spiraliniai makaronai
- Conchiglie su spirulina
- Tors'Epices
Sukoncentravę savo veiklą Prancūzijos rinkoje, norime prisidėti...
Royaumeix mes auginame grūdus – kviečius, rugius ir speltą – kuriuos perdirbame į miltus mūsų tradiciniame akmeniniame malūne. Ši produkcija leidžia gaminti įvairius mūsų produktus, natūralius arba su sėklomis duonus, kurie formuojami rankomis ir kepami medžio šiluma, taip pat bandeles ir miltus. Specialybės: Natūralūs kviečių miltų duoneliai arba su sėklomis, speltos duona, rugių duona, kaimiškos bandelės, minkšta duona, sėklų fougasse, miltai, tortilijos ir speltos lukštai;...