Prancūzija, Descartes
... Ekologiškas rūkytas lašišas Mes esame Ecocert sertifikuoti nuo 2004 metų už šviežios lašišos filė, visą ir pjaustytą ekologišką rūkytą lašišą, taip pat už visą ir rankomis pjaustytą rūkytą lašišą. Iš Škotijos, Airijos ar Norvegijos lašišos Krapais marinuota lašiša Ši lašiša lėtai marinuojama 0°/c temperatūroje, prie kurios pridedame smulkiai pjaustytų krapų. ...
Prancūzija, Paris
...Pavadinimas Speciali Rezerva išskiria Ossetra kaviarą, auginamą su nepaprastomis savybėmis, kurio ikrai svyruoja nuo šviesiai gintarinės iki tamsiai gintarinės, medaus ar aukso. Šis kaviaras yra nuostabiai sensualus, jo ikrai rieda ant gomurio ir liežuvio, sprogsta mūsų didžiausiam džiaugsmui su šiek tiek joduota jūros skoniu, viskas subtiliai, o burnos gale labai švelniai išsiskiria džiovintų vaisių natų. Tik parduotuvėje. ** Spustelėkite, kad sužinotumėte daugiau **...
...Rūkyto juodųjų plekšnių kąsneliai / Rūkyto menkės nugarinės kąsneliai / Rūkyto menkės nugarinės kąsneliai marinuoti su pomidorais ir baziliku / Rūkyto menkės nugarinės kąsneliai marinuoti tailandietiškai / Rūkyto menkės nugarinės kąsnių asortimentas: natūralūs / tailandietiški / pomidorai-bazilikas.
Prancūzija, Lorient
...ARGIS GALAC'SEA siūlo jūros gėrybes, visą arba perdirbtą, užšaldytas, tokias kaip žuvys, vėžiagyviai, moliuskai, kriauklės, rūkyta žuvis, galvakojai, varlės ir virtos žuvies kubeliai.
Prancūzija, Vendin Le Vieil
Les établissements Simon-Dutriaux, situés à proximité de Lens dans le Pas-de-Calais, sont le fruit de la fusion de deux entreprises ; Simon, fondé en 1886 et initialement spécialisé dans les produits marinés, ainsi que de Dutriaux, fondée en 1935 qui quant à elle portait son activité sur le fumage de poisson. Nous avons rejoint le groupe Floridienne en 2008. Ce dernier, belge, occupe à ce jour une...
Prancūzija, Carentan
...William & James įmonė įsikūrusi Carentan, Normandijoje. Ji specializuojasi aukštos kokybės lašišos ir upėtakio rūkymo srityje. Nuo viso žuvies iki jūsų rūkytos lašišos pakuotės praeina kelios dienos, per kurias atliekama griežta atranka, po to vyksta sausas sūdymas, sekantis žemos temperatūros rūkymas ir galiausiai plonų riekelių pjaustymas peiliu. Šie skirtingi etapai užtikrina William & James produktų kokybę, kuri remiasi amatininkų įgūdžiais (Meistrų amatininkų ženklas), šviežumu ir žaliavų kokybe.
Prancūzija, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, šeimos įmonė jau dviem kartoms. Mes esame rūkytų žuvų gamintojai, be dažiklių, be konservantų ir be priedų. Siūlome platų šviežių ir rūkytų žuvų asortimentą. (thon, lašiša, espadon, upėtakis, boutargue, menkė, krevetės, austrės, midijos, juodoji plekšnė, egle, kalmarai, Viduržemio jūros jūrų vilkas, Viduržemio jūros dorada, jūrų vilkas ir daugelis kitų ... )...
Prancūzija, Boulogne Sur Mer
Prancūzija, Saint Maurice De Lignon
Prancūzija, Clohars Carnoët
Prancūzija, Chemilly Sur Yonne
Prancūzija, La Broque
Prancūzija, Saint André De Corcy
Prancūzija, Saint Barthélémy D'Anjou
Prancūzija, Épineau-Les-Voves
Prancūzija, Villefranche Sur Saône
Prancūzija, Chemilly Sur Yonne
Prancūzija, St Maurice De Lignon
Prancūzija, Vendin Le Vieil
Prancūzija, Bouchemaine
Prancūzija, Boulogne Sur Mer

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play