Prancūzija, Virazeil
Žinomas ir pripažintas dėl aukštos kokybės savo virtoje katile uogienės, Lucien GEORGELIN tęsia vaikystės uogienių tradiciją. Paruoštos iš sezoninių vaisių, surinktų tinkamu metu ir virti atvirame ugnies katile, mūsų vaisių paruošimai turi tokį būdingą skonį, kurį turėjo tik mūsų močiutės. Tai senovinė Lucien Georgelin uogienių prekės ženklas. Jo credo: regioninės specialybės, sveikos, remiasi vie...
Prancūzija, La Chapelle Aubareil
Daugiau nei trisdešimt metų esame amatininkai, gaminantys žąsų ir ančių foie gras, taip pat kaštonus Dordogne regione. Mūsų konservai gaminami vietoje, pagal tradicinius Périgord receptus. Konservų gamykla yra mažo dydžio. Foie gras ir paruošti patiekalai (kasuoliai, konservuoti produktai, civetai...) yra ruošami su dideliu rūpesčiu ir jiems skiriama didžiausia dėmesio viso gamybos proceso metu. Mūsų laboratorija atitinka Europos standartus ir HACCP reikalavimus. Vertybės, kurias giname, yra svetingumas, gastronomija, tradicija ir kokybė.
Prancūzija, Chatellerault
... milteliuose, buteliuose, cukrus, augalinis aliejus, kiaušiniai, miltai, ryžiai, makaronai, spageti, džiovinti vaisiai, svogūnai, bulvės. ¤ Konservai: Pomidorai, kukurūzai, baltieji pupeliai, raudonosios pupelės, žirniai, tunas, lęšiai ir kt. ¤ Valymo ir ekologiški produktai: Indų ploviklis, skalbimo milteliai ir kt. ¤ Higienos ir ekologiški produktai: Dušo gelis, dezinfekcinis gelis, kaukės...
Prancūzija, Barcus
LA FERME UHARTIA yra specializuota ūkininkų ančių gamyboje. Mes įsteigėme tradicinį ančių auginimą ir kukurūzų grūdų šėrimo dirbtuvę, prieš pradėdami gaminti rankų darbo produktus mūsų CEE standartus atitinkančiose patalpose. Taigi, siūlome platų produktų asortimentą, pagamintą iš ančių, tokių kaip ūkininkų ančių foie gras, ančių konservai, ančių rillettes, foie gras paštetai ir paruošti patiekalai, tokie kaip ančių troškinys ar įdaryti kuskusai.
Maža TPE, esanti Fontanes, Prancūzijos pietvakariuose, mes gaminame mėsos produktus, pagamintus iš ančių ir kiaulių iš pietvakarių, esame foie gras konservai, kuriuos valdo meistras Michel Monteil. Dirbame su aukštos kokybės produktais (geriausi raudonos etiketės kiaulienos gabalai, juodieji trumai iš Périgord, Sichuan pipirai, Guérande druska, taip pat AOP ir AOC produktai sūriui ir Cahors vynui...
Prancūzija, Marseille
Įmonė Moulin-Ville importuoja ir gamina maisto produktus bei juos platina Prancūzijoje. Tradiciniame rinkoje parduodami produktai yra labai vertinami etninių maisto prekių parduotuvių, pasaulio produktų parduotuvių, košerinių parduotuvių, itališkų maisto prekių parduotuvių ir kt. Šiandien mūsų konservai ir maisto produktai sulaukia didelio populiarumo tarp vartotojų, mėgstančių skonius iš kitur...
Prancūzija, Castets
...Mūsų amatų konservai garantuojami be priedų, konservantų, dažiklių ar skonio stipriklių. Mes gauname šviežius produktus ir kiek įmanoma remiamės trumpais tiekimo grandinėmis, pasirinkdami žaliavas iš vietinių gamintojų, gerų daržovių (pomidorų, žaliųjų pupelių, pupelių, žirnių...), geros mėsos (kiaulienos, ančių...), puikių žuvų iš Saint Jean de Luz ar Adour (chipironų, baltosios tuno, lampreijų...). Visi mūsų konservai paruošiami ir gaminami pas mus, mūsų 600 m2 dirbtuvėse, atitinkančiose CEE ir HACCP standartus, mūsų trijų virėjų komandos.
Prancūzija, Port-saint-louis-du-rhône
...Įmonė FERRIGNO siūlo savo Prancūzijos ir užsienio klientams, vertinantiems kokybę, autentiškumą ir originalumą, platų jūros gėrybių asortimentą, parduodamą prekės ženklu "Lou Ferrignade". Konservai: Viduržemio jūros sardinės ir tunas, skumbrės ir ančiuviai, sardinėlės,... Paruošti patiekalai: uolinių žuvų sriuba, krabų bisque, bouillabaisse, tuno troškinys su vynu,... Padažai: pomidorų padažas...
Prancūzija, Aubervilliers
MMC yra didmeninis platintojas, užsiimantis įvairių prekių importu ir eksportu Europoje ir tarptautiniu mastu. Prekės, kurias mes importuojame ir eksportuojame, yra skirtos profesionalams visame pasaulyje: maisto produktai, buitinė technika, konservai, nealkoholiniai gėrimai, higienos ir priežiūros priemonės, elektroninės cigaretės, kosmetika, taip pat tūkstančiai prekių, tokių kaip Coca-Cola...
Prancūzija, Pessac
...Įsikūrusi Pessac mieste, Gironde regione, L'HEXAGONALE yra įmonė, specializuojanti maisto produktų importo ir eksporto didmeninė prekyba nuo 2018 metų. Mes prekiaujame įvairiais produktais, tokiais kaip alyvuogių aliejus ir kiti augaliniai aliejai, makaronai, kuskusas, konservai, sultys ir nealkoholiniai gėrimai, taip pat energetiniai gėrimai, pomidorų pasta, harisa, datos, alyvuogės ir daugelis...
Prancūzija, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy siūlo savo produktus tiesiogiai parduoti. Tai jums garantuoja, kad vartojate aukštos kokybės mėsą, kilusią iš Loreno regiono. Tiesioginė avienos pardavimas visame kūne arba pakuotėse. Parduodami paruošti patiekalai stiklainiuose ir avienos mėsos gaminiai: dešra, merguez, rillettes, paštetas, dešrelės. Pasterizuoti konservai: navarinas su daržovėmis, troškinys su pomidorais, avinėlės karis, tajinas.
Prancūzija, Beaumont De Lomagne
...Tai meilė gestui ir rimtumas, kurie privertė mažą Beaumonto mėsos parduotuvę, įsteigtą 1888 metais ir valdoma Antoine Micouleau, tapti La Maison Micouleau, amatininkų konservų gamykla. Nuo tada perduodame savo receptus iš tėvo sūnui. Mūsų šalyje, Lomagne, suteikiame visą skonį žodžiui terroir. Mūsų foie gras, konservai, kasuletai ir kiti tipiški patiekalai yra gaminami laikantis tradicijų ir Pietų Vakarų Prancūzijos gastronomijos meistriškumo. Be dažiklių ir konservantų, visi mūsų produktai gaminami mūsų dirbtuvėse, esančiose Auch kelyje, Beaumont de Lomagne, tarp GERS ir TARN & GARONNE.
Prancūzija, Lorp Sentaraille
Mes, jau daugiau nei 25 metus, kuriame unikalius džemus ir vaisių paruošimus (želė, kompote, padažai) Ariège, Lorp Sentaraille. Nuo šiol, pridėjus konfitus ir prieskonius, keičiamės pavadinimu... „Pirenų džemai“ tampa... „Pirenų kompanija“! Mūsų komanda, esanti nuo pat nuotykių pradžios, mūsų gamybos metodai ir paslaugų kokybė įrodė savo vertę, nes, norint pagaminti natūralius ir skanius produktu...
Prancūzija, Mane
Įmonė Oliviers&co yra bendrovė, veikianti agropramonės sektoriuje. Ji specializuojasi maisto produktuose, pagamintuose iš alyvuogių, o jos produktai apima alyvuogių aliejų, stalo alyvuoges ir net kosmetikos gaminius. Po to, kai ji dominuoja visose šiose produktų linijose, kurių pagrindinė sudedamoji dalis yra alyvuogė, įmonė išplėtė savo asortimentą, siūlydama įvairius maisto produktus, tokius kai...
Prancūzija, Prechac
Įmonė CONFITURES ET GOURMANDISES GONDOLO siūlo profesionaliai klientų grupei įvairių džemų, medaus, vyno konservų ir Sauternes delikatesų asortimentą. Vaisiai ir daržovės gaunami iš regioninių gamintojų ir atrenkami optimalios brandos etape, kad vėliau būtų paversti džemu. Vaisiai ir daržovės yra rūšiuojami rankomis, pjaustomi peiliu, kad būtų išsaugota jų tekstūra ir skonis, o virimas vyksta kati...
Prancūzija, Nogent Sur Oise
Jų gamykloje Nogent-sur-Oise, SALAISONS JOUVIN kasmet gamina 2 700 tonų kiaulienos produktų, laikydamiesi tradicijų, kad pasiūlytų unikalų skonį ir atitiktų didžiausių platintojų reikalavimus. Prancūziško chorizo specialistas, ši "Made in France" kiaulienos dešrų gamyba nuolat kontroliuojama kokybės. Pagamintas mūsų gamykloje Nogent-sur-Oise, mūsų Prancūziškas chorizo yra kiaulienos specialybė, s...
Prancūzija, Biars Sur Cere
ANDROS yra agropramoninė įmonė ir Prancūzijos prekės ženklas, specializuojantis vaisių ir pieno produktų perdirbime į kompotus, džemus, vaisių desertus, vaisių sultis, jogurtus, gėrimus jogurtus, pieno desertus, vaisių desertus, varškę ir kt. Įmonė turi tokius prekės ženklus kaip ANDROS, BONNE MAMAN ir MAMIE NOVA. Ji taip pat yra cukraus saldumynų rinkoje per savo prekės ženklą PIERROT GOURMAND.
Prancūzija, Nantes
Įmonė BERJAC specializuojasi didmeninės mėsos ir žuvies prekybos srityje, skirtos maitinimo sektoriaus profesionalams (restoranų savininkams, mėsininkams, maisto tiekėjams, parduotuvėms, mažoms bendruomenėms) ir užtikrina parduotuvės paslaugas bei vykdo pristatymus Loara-Atlantique, Vendée, Maine ir Loire regionuose: mėsa (jautiena, veršiena, aviena, kiauliena), subproduktai, mėsos gaminiai, paukš...
Prancūzija, Roquefort
Pradėta prieš 35 metus, AQUALANDE yra Europos akvakultūros lyderė. Įmonė išsivystė visose akvakultūros sektoriaus veiklose. Ji plėtojosi per tris dinamiškus centrus: atranką ir reprodukciją, upėtakių auginimą ir upėtakių perdirbimą. AQUALANDE grupė įsipareigojusi tvarios ir atsakingos akvakultūros praktikai natūralioje aplinkoje.
Prancūzija, St Christol Les Ales
Nuo 1936 metų gastronomijos paslaugoms, Coudène šiandien yra Europos lyderis „morėjos brandadės“ srityje ir sugebėjo diversifikuotis, sukurdama pietų specialybių asortimentą: morėjos brandadė, Parmentier, tapenadas, baklažanų ikras, žuvų sriuba, rouille, aioli... ir visą naujų skanėstų, skirtų tepti, asortimentą.
Prancūzija, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia pirmiausia yra aistra, aistringų žmonių istorija. Aistringi dėl gerai atlikto darbo, aistringi dėl žmogiškųjų santykių, aistringi kaip buvo Gilbertas ir jo žmona Jeanine, kai 1961 metais nusprendė atidaryti savo parduotuvę, gražiame Castelnau d’Estretefonds kaimelyje. Graži įmonė, kur Madame deda visas savo pastangas, kad išryškintų Monsieur talentus mėsos gamybos srityje. Išsi...
Prancūzija, Montfort En Chalosse
Įkurta 1982 metais, FOIE GRAS DE CHALOSSE kooperatyvas šiandien jungia 80 gamintojų. Siekdami išsaugoti savo amato įgūdžius, vietines tradicijas ir vertinti savo produktų kokybę, ūkininkai nuo 1999 metų įsitraukė į Label Rouge iniciatyvą. Visi gyvūnai auginami lauke, šeriami grūdų kukurūzais bendrose ganyklose. Jie yra ne jaunesni kaip 104 dienos, kai patenka į kooperatyvą. FOIE GRAS DE CHALOSSE k...
Prancūzija, Captieux
Daugiau nei 20 metų įmonė FALIERES NUTRITION specializuojasi maisto produktų gamyboje ir pakavime, skirtuose maitinti žmogų „nomadų“ sąlygomis. Įmonė gamina paruoštus patiekalus sportininkams, nuotykių ieškotojams, kariams, žmonėms, vykstantiems į ekspedicijas dykumoje, vandenynuose ar kalnų viršūnėse. FALIERES NUTRITION taip pat siūlo savo maisto rinkinius ekstremalioms situacijoms ir socialinei ...
Prancūzija, Vitrolles
Įmonė Micéli yra savo srities ekspertė, paveldėjusi senovinį amato įgūdį ir profesinę patirtį. Tai žmogaus mastu veikianti įmonė, kuri atrenka ir ruošia geriausius ančiuvus, griežtai laikydamasi tradicijų. Micéli produktai yra platinami didžiosiose parduotuvėse, taip pat tradiciniuose prekybos kanaluose Prancūzijoje ir Europoje. Mūsų įmonė yra atstovaujama daugelyje Europos šalių. Nepraleiskite pr...
Prancūzija, AUBAGNE
Įmonė Kruz Seafood specializuojasi šaldytų jūros gėrybių prekyboje. Dėl daugiau nei 25 metų patirties ir patikimų tiekėjų, kurie laikomi partneriais, įmonei pavyko įsitvirtinti Europos rinkoje.
Prancūzija, Laguiole
La Maison CONQUET specializuojasi Aubrac gastronominėse tradicijose. La Maison gamina mėsos gaminius, konservus ir daugybę mėsos produktų bei specialybių iš grynaveislių Aubrac jautienos, kiaulienos, Aveyron avienos ir veršienos. Įmonė taip pat gamina paruoštus patiekalus, subproduktus, aligot ir vietinius sūrius, tokius kaip tome. La Maison siūlomi paruošti patiekalai daugiausia yra tripoux, įda...
Prancūzija, Auch
CDP DISTRIBUTION yra techninis įmonės, kuri rūpinasi jūsų konservais, pavadinimas. Ši įmonė specializuojasi konservų gamyboje jau daugiau nei 80 metų ir siūlo platų produktų asortimentą. Nuo užsukamų stiklainių, per indus terinai ir medaus indelius, taip pat rasite stiklines butelius, sterilizavimo priemones, bet ir visą asortimentą, leidžiantį gaminti su įvairiais peiliais ir virtuvės įrankiais...
Prancūzija, Sisteron
Įmonė "Taste of Provence" yra tradicinių provansališkų patiekalų gamintoja. Įmonė siūlo įvairių 100% provansališkų produktų asortimentą. Būtent dėl šių tipiškų patiekalų, pagamintų su provansališku meistriškumu, įmonė sugebėjo įsitvirtinti Prancūzijos paruoštų patiekalų rinkoje.
Prancūzija, Bergerac
Alimentation Fine de France yra pripažintas Prancūzijos gurmaniškos maisto didmenininkas, remiantis griežta kokybės politika: produktų pasirinkimas pagal griežtus skonio ir kokybės kriterijus, maksimaliai vengiant įvairių priedų, dažiklių, konservantų, ir skatinant naudojimo paprastumą bei inovacijas, gerbiant prancūzų kulinarinę tradiciją. Įdiegta visiška produktų atsekamumo sistema (HACCP standa...
Prancūzija, Le Mas D'agenais
Įsikūrusi Lot ir Garonne, Pietų Vakarų gastronomijos širdyje, tarp Périgord ir Baskų krašto, mūsų šeimos įmonė stengiasi išsaugoti senovinę kulinarinę tradiciją. Įkurta 1956 metais Mas d'Agenais, mes siekiame išlaikyti senovinės kokybės standartus, laikydamiesi šiuolaikinių normų. Šiandien mes specializuojamės originalių ir neįprastų naujų terinų gamyboje: dilgėlių terina, mažoji Ageno terina su s...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play