Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...METAI: 2018 VEISLĖ: Chenin. TERROIR: Anžu žvyras. VYNINIMAS IR BRANDINIMAS: Švelnus 3 kartų spaudimas pasaldintų ir botrytiškų vynuogių. Fermentacija ąžuolo statinėse, po to 12 mėnesių brandinimas ant smulkių mielių, siekiant išgauti sudėtingą aromatinę struktūrą. APPELLATION: AOP Coteaux de l'Aubance. DEGUSTACIJOS PASTABOS: Blizganti auksinė spalva. Harmoningas aromatų sudėtingumas su...
Prancūzija, Brue Auriac
...Pavadinimas: BASTIDE DE FAVE – OENOFIL Spalva: Rožinė Appellation: AOP Coteaux Varois en Provence Vynuogių veislė: Cinsault 60%, Vermentino 30%, Syrah 10% TAV: 13.0% vol. Gamyba: Atsakinga vynininkystė Trumpa odelių maceracija, Fermentacija 16-18°C Degustacijos pastabos Cuvée ŒnoFil pasižymi tiek gyvybingumu, tiek subtilumu. Dominuojanti Cinsault veislė suteikia jam didelį rafinuotumą ir...
...Prancūziška Appellation Chardonnay B Naudojimas Vynuogių veislė Fenologija Pūtimų laikotarpis: 1 diena prieš Chasselas. Brandinimo laikotarpis: pirmas laikotarpis, 1 savaitė ir pusė po Chasselas. Technologinės galimybės Vynuogės ir kekės yra mažos. Ši veislė turi labai aukštą kokybinį potencialą ir leidžia gaminti sausas baltas vynas, putojančius vynus ir net saldžius vynus. Uogų cukraus kiekis...
Prancūzija, Colmar
...Vynas, pagamintas iš pernokusių vynuogių. Saldaus ir intensyvaus skonio, su persikų ir abrikosų konservų natomis, baigiasi saldumu. Vynuogių veislės: 100% Pinot Gris Kritulių kiekis: 550 mm/metus Amžius: 50 metų Brandinimas: 8–9 mėnesiai šimtamečiuose statinėse Alkoholis: 13% Cukrus: 69 g/L Bendra rūgštis: 3,16 g/L Patiekimo temperatūra: 8°C Laikymo trukmė: daugiau nei 10 metų...
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Vynas iš terroiro, brandintas betono talpose 18 mėnesių, sudarytas iš 3 emblematiškų Bordo vynuogių veislių. Domenas: CHÂTEAU FRÉDIGNAC Appellation: BLAYE CÔTES DE BORDEAUX Regionas: BORDEAUX Spalva: Raudonas Vynuogių veislės: 15% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc, 80% Merlot Auginimo būdas: Ekologiškas Charakteris: Lengvas/Vaisinis Talpa: 75cl Metai: 2017 Svoris: 1 kg...
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: kvietinė miltai, sviestas, kviečių sėlenos, 6.7% violetinė garstyčia (vynuogių sultys, garstyčių sėklos ir apvalkalas, vynas, vanduo, actas, druska, prieskoniai, sulfatai), 6.7% senovinė garstyčia (vanduo, alkoholio actas, garstyčių sėklos ir apvalkalas, druska, rūgštiklis: citrinos rūgštis, aromatai, antioksidantas: kalio disulfitas), druska. Maistinė vertė 100g: Energija 1875 Kj, 450 Kcal, riebalai 31g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 21g, angliavandeniai 37g, iš jų cukrus 1.2g, baltymai 5.8g, druska 1.4g.
Prancūzija, Cissac Medoc
...Vynuogių paritetas tarp Cabernet Sauvignon ir Merlot mišinio. Lengvo medžio, mažų raudonųjų ir juodųjų uogų aromatai. Struktūruotas, bet apvalus, šis vynas yra harmoningas ir švelnus su gražiu poskoniu.
Prancūzija, Cénac
...derinantis gražų taninų tinklą, apgaubtą, saldymedžio su užuominomis į vyšnių džemą. Gražus vynas, kuris mus džiugins jau dabar po 10-12 valandų dekantavimo. Rekomenduojama ragauti su kepta mėsa arba kietu sūriu. Produktas: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Plotas: 30 ha Išvaizda: graži, tvirta, gili rubino spalva...
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
...Ingredientai : - 100 % Baltasis Vynas, gautas iš ekologiškų vynuogių, - Provanso žolelių puokštė (čiobrelis, lauras ir rozmarinas), gauta iš ekologiškų šaltinių. - Nepasterizuotas. Naudojimo patarimai : Vištienos troškinys su actu, lęšių salotos arba baltųjų pupelių salotos. Šis actas suteiks jūsų patiekalams Viduržemio jūros skonį. Su lauro, čiobrelio ir rozmarino aromatais, tai idealus actas vasaros salotoms. Šis produktas yra be alergenų ir konservantų. Yra 25 cl talpos.
Prancūzija, Orange
... klimato vynuogės pasiekia idealią brandą ir optimalią koncentraciją, sukurdamos puikias sąlygas mūsų cuvées gamybai. Châteauneuf-du-Pape raudonasis vynas kilęs iš 23 ares ploto, esančio į rytus nuo appellation, Bédarrides savivaldybėje. Šis vynmedis, datuojamas 60-aisiais, suteikia mažą, bet aukštos kokybės derlių. Rieduliai, būdingi šios appellation terroir, išsiskiria savo gebėjimu atiduoti per dieną sukauptą šilumą vynuogių kekėms. Šis sąlygų rinkinys garantuoja optimalią brandą ir aukštos kokybės vynuoges. Nedvejodami susisiekite su mumis dėl daugiau informacijos.
Prancūzija, St Pierre D'oléron
...Kooperatyvoje įsitraukęs vynas apima 320 ha (50% oléron vyno). Iš šios teritorijos 220 ha skirta konjakui ir Pineau des Charentes (Ugni Blanc ir Colombard veislės), 25 ha pasodinta Sauvignon ir Chardonnay veislėms baltam vynui, ir apie 75 ha raudonųjų vynuogių (Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc) raudonajam vynui ir raudonajam Pineau. Mūsų vynmedžius dirba vyrai ir moterys, kurių vidutinis amžius yra apie 42 metus, kas yra palyginti jaunas ir leidžia numatyti geras tolesnio vystymosi perspektyvas.
... atidarytas naujas vyninimo cechas su modernia ir tinkama vyninimo įranga. Štai kodėl norėtume turėti galimybę papasakoti jums savo istoriją ir pristatyti savo darbą su mūsų 12 vynų (1 baltas, 3 rožiniai ir 9 raudoni) bei mūsų aperityvais (regioninis ratafija ir riešutų vynas). Visada išlaikydami nuolankumo ir aistros apvalkalą, mes nuolat juo apgaubiame, nes šios vertybės apibrėžia mūsų darbą ir mūsų požiūrį.
Prancūzija, Pomport
Netoli Bergerako esantis GRANGE NEUVE dvaras gamina įvairius ir tipiškus vynus. Vynmedžių plotas siekia 70 hektarų, iš kurių 26 hektarai skirti raudonųjų vynų gamybai, o 44 hektarai – baltųjų vynų gamybai. Baltųjų vynmedžių derlius sudaro 80% Sémillon, 10% Muscadelle ir 10% Sauvignon. Raudonųjų vynmedžių derlius apima 60% Merlot, 20% Cabernet Franc ir 20% Cabernet Sauvignon. Taigi, GRANGE NEUVE dvaras gamina ir parduoda šiuos vynus: Monbazillac, Bergerac raudoną, Bergerac sausą baltą, Bergerac rožinį, Côtes de Bergerac saldų, tradicinę metodą (šampano tipo vynas) ir vynuogių sultis.
Prancūzija, Le Boulve
MAISON NEUVE DOMENAS yra šeimos nuosavybė, įsigyta 1900 metais, nuo to laiko vynas buvo gaminamas iš kartos į kartą. Vynininkystė turi pietinę ekspoziciją ir molingą, geležingą bei šiek tiek kalkingą dirvą, kuri suteikia išskirtinį vyną. Pagrindinė vynuogių veislė yra Malbec. Brandinimas vyksta cemento talpose ir taip pat ąžuolo statinėse.
Prancūzija, Pauillac
... rinkų lūkesčius. Ir su aistra paversti gamtos dovanas meno ir malonumo objektais. Kiekvienas BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD SA valdomas vynas yra pagamintas iš įvairių veislių vynuogių, surinktų iš kiekvieno terroiro sklypų.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei