Prancūzija, Nanterre
...pjovimų klasifikacija, maltos mėsos gamyba, dešrų gamyba), - Vyno kontrolė (laboratorinė vynuogių, misos ir galutinio vyno analizė). FOSS sukurtos analizės priemonės gerina pelningumą ir produktų kokybę bei gamybos efektyvumą. Naudodamiesi šiomis patogiomis ir tiksliomis priemonėmis, mūsų klientai sutaupo laiko gamybos procese, efektyviau naudoja žaliavas, gamina aukštos kokybės produktus ir optimizuoja maisto saugą.
Prancūzija, Vatteville-La-Rue
Osaane mėsa gaunama iš 3–4 metų amžiaus bulių ir telyčių. Bandą sudaro tik žolė, šienas ir pašariniai runkeliai, auginami 140 ha plote. Ūkis sudarytas iš 90 % pievų, esančių išskirtinėje teritorijoje, kurioje gausu įvairios faunos ir floros pelkėse. Žiemą banda laikoma laisvai dideliame 2500 m² angare, užpildytame šiaudais. Vallée de SEINE jautienos gamyba yra sertifikuota kaip ekologinė...
Prancūzija, Nogent Sur Oise
...Jų gamykloje Nogent-sur-Oise, SALAISONS JOUVIN kasmet gamina 2 700 tonų kiaulienos produktų, laikydamiesi tradicijų, kad pasiūlytų unikalų skonį ir atitiktų didžiausių platintojų reikalavimus. Prancūziško chorizo specialistas, ši "Made in France" kiaulienos dešrų gamyba nuolat kontroliuojama kokybės. Pagamintas mūsų gamykloje Nogent-sur-Oise, mūsų Prancūziškas chorizo yra kiaulienos specialybė...
Prancūzija, Surgères
SASSARO jau 40 metų yra specializuotas nerūdijančio plieno pramoninių skalbimo mašinų gamintojas. Mūsų plovimo sprendimai yra specialiai pritaikyti maisto pramonės profesionalų poreikiams, tokiems kaip pieno produktų gamintojai, skerdyklos, mėsos perdirbimo įmonės, sūrių gamyklos, sausainių kepyklos, konservų gamyklos, pramoninės virtuvės, žvejybos uostai. Mes kuriame individualius plovimo tunelius, plovimo spintas, Europos krovinių, Palox ar konteinerių plovimo mašinas, būgnines plovimo mašinas, priekinio pakrovimo plovimo mašinas.
Prancūzija, Pamiers
... vietinę nuotykį, siekdama ją nuvesti į tolimesnius horizontus. Juk čia, Ariège, kas nežino Commenges mėsos produktų? Kokybė perduodama iš lūpų į lūpas! O turizmas keičia mūsų požiūrį, didindamas mėsos produktų žinomumą. Iš tiesų, žinovai ir kokybiškų mėsos produktų mėgėjai, ragavę mūsų produktus Ariège, kreipiasi į mus, kad galėtume juos dalintis su savo draugais visoje Prancūzijoje. Mūsų mėsos...
Prancūzija, Mettray
... pramonės vardais, veikiantiais mėsos, žuvies, sūrio, kepinių, vaisių ir daržovių, saldumynų ar paruoštų patiekalų sektoriuose. Daugiau nei 30 metų FILPACK siekia sukurti geriausius pakavimo sprendimus vaisių ir daržovių platinimui. FILPACK grupė, turinti 4 padalinius, apima FILPACK INDUSTRIE, FILPACK EMBALLAGE, pakavimą vaisiams ir daržovėms, FILPACK AGRICOLE, kultūrų gamybą ir apsaugą, ir TECHNIPAC, dizainą ir spausdinimą pakuotėms.
Prancūzija, Changé
EUROPLASTIQUES nuo 1989 metų yra Prancūzijos plastiko maisto pakuočių gamintojas. Maisto pakuočių gamyba naudojant termoplastinį liejimą. Plastikiniai indai su mikrobangų krosnelėje naudojamais dangčiais. Pakartotinai naudojami šviežumo indai. Plastiko formų gamintojas mėsos gaminiams. Plastikinės formos mėsos gaminiams gaminti. Stačiakampės formos mėsos gaminiams gaminti. Plastikiniai indai...
Prancūzija, Fontaine-Simon
...pavadintą Onativ’®. Šis specialus atkūrimo įrenginys garantuoja maksimalų vaisių organoleptinį kokybę ir jų maistinių medžiagų išsaugojimą. Džiovinti vaisiai gali būti pritaikyti įvairioms granulometrinėms formoms: sveiki, gabalėliais, trupiniais arba milteliais, ir yra prieinami tiek ekologiški, tiek tradiciniai. Jie sujungia lankstumą ir lengvą naudojimą įvairioms agroalimentarinėms programoms: sausainių gamyba, mėsos gaminiai ir sūdyti produktai, šokolado gamyba, paruošti patiekalai, maisto papildai, pieno ir sūrių gaminiai, dietiniai produktai, padažai ir prieskoniai, arbatos ir užpilai.
Prancūzija, Avignon Cedex 9
... restruktūrizuoti aukštos kokybės ir originalių produktų gamybą, žalių ar virtų, naudojant iki šiol mažai arba visai neeksploatuojamus ingredientus, skirtus maisto tiekėjams ir perdirbimo dirbtuvėms. Galutinis produktas pasižymi nuolatine prezentacija ir atpažįstamas kaip kilmės produktas, mėsos ar žuvies raumenys. Kepimo našumas yra artimas žaliavinio raumens, su puikiu laikymu pjaustant ir kepant.
Prancūzija, BRIARE
Didmeninė ir mažmeninė elastingų vamzdinių tinklų gamyba. Elastingi tinklai mėsos pramonei. Standartinių maisto tinklų, tvirtų maisto tinklų, dvigubos struktūros maisto tinklų, dviejų spalvų maisto tinklų, senovinių maisto tinklų gamintojas,... Maisto tinklų gamintojas mėsos paruošimui. Tinklai mytilicoles pramonei: tinklai midijoms. Horticulturinių tinklų gamintojas. Maisto rišiklių ir virvių gamintojas...
Prancūzija, Voulx
... tobulas kietumo ir elastingumo balansas, mūsų gamyba yra tikrinama „Magnaflux“ metodu, siekiant aptikti bet kokius vidinius struktūrinius defektus, ir garantuojama 6 mėnesiams. Mes tiekiame mėsos malimo peilius ir groteles, pjovimo peilius, elipsines ašmenis, odos nupjovimo ir lupimo ašmenis, juostinių pjūklų ašmenis, įvairių rūšių apvalius peilius (banguoti, su įpjovomis), kubavimo ir šonkaulių pjovimo ašmenis, tarp kitko.
Prancūzija, Les Mées
Įmonė Midi Charcuterie, prekiaujanti Gil Traiteur ženklu, yra įmonė, specializuojanti maisto pramonėje, ypač Viduržemio jūros virtuvėje. Palikdama tradicinę mėsos gamybą, įmonė specializuojasi „Provanso skonių“ gamyboje, tokiose kaip marinuoti daržovės ir grybai, marinuoti „Gil Traiteur“ specialybės, marinuoti jūros produktai aliejuje, užtepiami produktai (mūsų „Taillas“) ir kulinarinės pagalbos priemonės.
Vakarų bromatologijos laboratorija (LBO) teikia mikrobiologinių, cheminių ir hidrologinių analizės paslaugas. Atliktos analizės apima produktus, skirtus žmonių vartojimui arba gyvūnų maistui, vandenį ir aplinkos mėginius agro-maisto sektoriuje: skerdyklos, pjovimo įmonės, paukštininkystės sektorius, mėsos gaminiai, mėsos produktai, gyvūnų maistas, jūros produktai, sausainių gamyba, konditerija...
Nuo 1874 metų mūsų šeimos įmonė nuolat sekė INOVACIJŲ tendencijas, taip sugebėdama transformuoti tradicinius regioninius mėsos gaminius į šiuolaikinius produktus, pripažintus ir vertinamus daugelyje Europos šalių. Mūsų du gamybos įrenginiai Burgundijoje leidžia mums atskirti mūsų gamybą: viena vertus, sausos specialybės, gaminamos Morvano kalnuose, kita vertus, virtos specialybės, gaminamos...
Prancūzija, Segre Cedex
Specialių mašinų projektavimas ir gamyba - Tikslus apdirbimas - Skaitmeninis apdirbimas - Automatika, automatizuoti įrenginiai - Specialių mašinų ir pjovimo įrankių projektavimas ir gamyba - Komponentų surinkimas - Pakuočių ir pakavimo mašinų gamintojas - Mėsos pakavimo linija - Spaudos įrankių gamintojas - Automatizacija Apdirbimo mašinos -...
Prancūzija, La Haie Fouassière
La Vendéenne de Distribution specializuojasi agro-maisto pakuotėse nuo 1980 metų. Jos veikla apima plastikinių pakuočių, skirtų tiesioginiam kontaktui su maistu, transformavimą, gamybą ir platinimą. La Vendéenne de Distribution paslaugos yra skirtos mėsos perdirbimo įmonėms, žvejybos profesionalams, mėsos gamintojams ir thalassoterapijos centrams. Pasiekiamumas, reakcijos greitis ir greitas atsakymo laikas yra pagrindiniai La Vendéenne de Distribution įsipareigojimai.
Prancūzija, Queven Cedex
...Pagrindinė įmonės VALIA veikla yra pramoninė šaldytų maisto produktų, pagamintų iš paukštienos, žuvies, sūrio ir mėsos, gamyba. Esame nepriklausoma ir novatoriška įmonė maisto pramonėje, kuri kuriame, gaminame ir siūlome virtus, pjaustytus, IQF šaldytus, kokybiškus ir "pagal užsakymą" produktus profesionalams (pramonininkams ir CHD). Nuo 1986 metų nuolat prisitaikome, numatydami maisto pramonės...
Prancūzija, Plémet
VAPRAN yra VEPRO, garsios prekės ženklo, priklausančio Belgijos grupei VEOS, Prancūzijos dukterinė įmonė. VEPRO gamina hiperfunkcines gyvūnų baltymus, kurie yra trūkstamas elementas mūsų klientų formulėse. Jis siūlo kokybiškus sprendimus mėsos pramonei. Šie sprendimai pagerina mėsos produktų kokybę, suteikia jiems turtingesnę spalvą ir tvirtesnę tekstūrą. VEPRO gamina plazmą, globiną, dažiklius...
Prancūzija, Rungis Cedex
PRODAL veikia Rungio Nacionalinio Intereso Rinkoje (MIN) daugiau nei 30 metų. Specializuojasi mėsos ir vidaus organų importavime, PRODAL yra ekspertas pjaustymo, apdorojimo ir pardavimo srityje. Jos vidaus organų specialistai tradiciškai apdoroja vidaus organus, taip pat atitinka pačius įvairiausius poreikius. Gamyba: mūsų vidaus organų specialistai specializuojasi gaminant sudėtingus produktus...
Prancūzija, Chaponost
Randy yra mažoji ir vidutinė įmonė, įkurta 1903 metais, esanti Chaponost mieste, pietvakarių Lione. Orientuota į regioninius produktus, Randy deda visas savo žinias į sūrių pyragų, mėsos gaminių ir regioninių salotų gamybą. Šios žinios perduodamos jau daugiau nei šimtą metų Randy namuose. Iš tiesų, mūsų personalą sudaro profesionalai, dirbantys mėsos gaminių ir konditerijos srityse, gerai išmanantys lionietiškus produktus, kad užtikrintume optimalų mūsų produktų kokybę.
Prancūzija, Clermont-Ferrand
... siūlome dosnius 140G Prancūzijos Charolais jautienos kepsnius. Visada teikiame pirmenybę trumpiems tiekimo grandinėms, kad galėtume naudoti mūsų gražios regiono produktus ir turėti vis stipresnį ekologišką įsipareigojimą. Visi yra laukiami Chez KM Burger, tiek mėsos mėgėjai, tiek vegetarai, tiek maži, tiek dideli, vieni ar su draugais! Kai kurie gali padvigubinti savo kepsnį arba pasirinkti...
Prancūzija, Foix
Natūralioje ir autentiškoje aplinkoje ROUCH šeima nuo 1870 metų tęsia tikrų regioninių produktų, turtingų skonių ir kaimiškų, gamybą. Arižeo regiono kumpis, džiovinta kepenų dešra, pelenų dešra iš Arižeo, foie gras, antis konservuotas, šerno, elnio paštetas ir kt. ROUCH mėsos gaminiai gaminami Europos standartus atitinkančioje laboratorijoje, esančioje Ferrières, Ariže.
Prancūzija, Rungis
Įmonė di spé ré yra įsikūrusi Rungyje. Siūlome regioninę mėsos produkciją, tokią kaip foie gras, šviežius produktus, mišraines, lašišą... Visada siekėme atrasti geriausius produktus iš mūsų Prancūzijos ir užsienio provincijų. Įmonė, didmeninė mėsos produkcijos tiekėja, buvo įkurta 1975 metais ir 1978 metais įsikūrė MIN Rungyje. Specialybės yra daugiausia regioninės mėsos gaminiai, foie gras, Label Rouge lašiša, švieži produktai ir taip pat mišraines. Gastronomija: Regioninių ir užsienio specialybių gamyba. Tel. :01 46 87 33 00.
Prancūzija, Besné
Aukštosios Savojo ir Ronos Alpių dešros natūriniu žarnynu, be dažiklių ar cheminių konservantų. Dešrelės padengtos natūralia žiedine danga. Šoninės riešutas su mažiausiai 6 savaičių džiovinimu. Aukštos kokybės sausa mėsos gamyba laikoma brandinimo kameroje Pontšate, gerbiant produktą.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play