...Truffettes de France yra tikras kokybės ženklas, o jos receptai remiasi daugiau nei 50 metų prancūziška patirtimi gaminant šokoladu aptrauktas zefyrus. Po traškia pieninio šokolado apvalkalu, kuris pasiduoda dantims, slepiasi subtilus zefyras, kuris tirpsta burnoje. Saldus desertas, kurį galima mėgautis be jokių apribojimų.
Prancūzija, Torcy
...tiesioginis vartojimas. Produkto likutinė vandens koncentracija yra 9-12 %. Ši transformacija ypač domina konditeriją ir kepyklas. Džiovinti vaisiai vartojami žygiuose, kaip užkandis, užkandis, aperityvas arba desertas. Taip pat idealiai tinka sportininkams. Jie taip pat naudojami kepykloje ir puikiai pakeičia razinas.
Prancūzija, Aix En Provence
...desertą ir dienos crumble, o kiekvieną mėnesį - patiekalą ir mėnesio burgerį. Pasirinkite, kaip norite: vietoje, išsinešimui ar pristatymui. Mūsų meniu rasite mūsų svetainėje www.lamiedinette.com, taip galėsite užsisakyti tiesiogiai internetu ir gauti pristatymą Milles zonoje ir Aix La Duranne (pristatymas nemokamas). Mūsų pasiūlymai: vienas patiekalas už 7€90 / patiekalas + desertas už 10€ / patiekalas + desertas + gėrimas už 10€50 / patiekalas + gėrimas už 9€50. Neabejokite, atvykite aplankyti mūsų restorano, mes labai džiaugsimės jus ten sutikę!
Prancūzija, Artigues-Près-Bordeaux
Įmonė LA TOQUE CUIVRÉE specializuojasi kannele gamyboje, Bordo regiono delikatesėje. Kannelė yra mažas, skanus karamelizuotas pyragaitis, kuris mėgaujasi visą dieną, kaip desertas, užkandžiui ar šventiniam valgiui. Jis valgomas šaltas arba šiltas ir kelias dienas išlieka skanus.
Prancūzija, Montbozon
... prieglobstį mažame Montbozon kaimelyje pas Lanternier šeimą. Norėdamas padėkoti savo šeimininkams už svetingumą, jis jiems perdavė brangų savo biskvito receptą. Tas, kuris buvo karalių desertas, tapo desertų karaliumi. Ši maksima niekada nepaliks Montbozon biskvito, net kai dabartinės vadovės senelis įsigijo garsųjį receptą iš Lanternier šeimos Pirmojo pasaulinio karo aušroje.
Prancūzija, Marmande
Įmonė ST DALFOUR gamina daugybę vaisių pagrindu pagamintų produktų, taip pat paruoštų patiekalų. 98 % produkcijos yra eksportuojama. Mūsų lyderis yra vaisių desertas (uogienė) ST DALFOUR, 100 % pagamintas iš vaisių, be dažiklių ir konservantų, kurio ypatumas yra vynuogių sulčių naudojimas kaip saldiklio.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play