Prancūzija, Duravel
...Be pridėtų sulfito, be vyno priedų ir be pretenzijų! Nihil yra grynas Cahors, sveikas, 100% Malbec ir 100% ekologiškas, dėka revoliucinės žemės ūkio technologijos (Marcel Mezy technologijos). Nihil, lotyniškas žodis, reiškiantis "Nieko", savo pavadinimą gavo dėl labai mažo natūralaus sulfito kiekio, kuris yra beveik nulinis - 6 mg litre. Unikalus vynas, kurį verta ragauti be delsimo! Tikimės, kad jo degustacija jums suteiks didžiulį malonumą. 2021 m. Paryžiaus Amphore konkurse (tarptautinis ekologiškų vynų, esančių konversijoje, konkursas) mūsų cuvée Nihil 2020 buvo apdovanota sidabro medaliu!
Prancūzija, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard Sols: Argilo-Calcaire Vyninimas: Tiesioginis spaudimas, statinis nuosėdų nusodinimas ir fermentacija nerūdijančio plieno talpose 14" / 16" temperatūroje 15-20 dienų, po to brandinimas ant smulkių nuosėdų iki buteliavimo Degustacija: Šviesiai geltona ir blizganti spalva, Aromatas siūlo šviežių vaisių, citrinų ir egzotinių kvapų, taip pat gražių gėlių natų. Skanus ir gaivus burnoje, muskatų tipinumas dominuoja pabaigoje. Encépagement: Macabeu - Muscat Sols: Argilo-Calcaire...
Prancūzija, Saint-Vérand
...puodelio formos, labai trumpas, leidžia kontroliuoti derlių. Derlius: rankinis. Vyninimas: Tradiciškai Beaujolais metodas, pusiau anglies dioksido, visą kekę. Su 8 dienų maceracija vidutiniškai. Brandinimas talpose trunka 6–8 mėnesius. Degustacija: Vynas, kuris nesielgia išpuoselėtai! Aromatas pasižymi charakteringais pivonijų ir vyšnių aromatais. Burnoje jis tvirtas, mėsingas. Taninas yra, bet nėra šiurkštus. Vynuogyno apvalumas čia pasireiškia gražia gylio.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... serbentai) natomis, o jį struktūruoja gražūs ištirpę taninai. Išskirtinis ilgaamžiškumas užbaigia šios nuostabios butelės degustaciją, kuri gali būti mėgstama jau dabar, bet taip pat elegantiškai subręsti rūsyje dešimtmetį ir ilgiau. Neįmanoma pamiršti, kai jau paragauta! Talpa: 75cl Tipas: Rožinis vynas Veislės: Syrah, Grenache AOC: Côtes-de-Provence La Londe Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2031 Patiekimo temperatūra: 16-18°C...
Prancūzija, Poitiers
...Jo alkoholio laipsnis, siekiantis 60%, gali apsunkinti degustaciją, jei nesate įpratę prie natūralių gėrimų. Galite pridėti šiek tiek vandens, kad sumažintumėte alkoholio kiekį iki 45% - 50%, išlaikydami natūralaus gėrimo savybes, tačiau padarydami jį šiek tiek prieinamesnį.
Prancūzija, Pantin
... baltas vynas. Patiekti šaltą, jis puikiai tiks kaip aperityvas ir prie Arcachon įlankos austres. 60% Sauvignon Blanc, 35% Sauvignon Gris, 5% Sémillon. Degustacija: Burnoje iš karto jaučiamas koncentruotas, aromatingas, riebus ir puikiai subalansuotas Sauvignon. Vaisinis ir mineralinis, šis vynas puikiai derės su jūros gėrybėmis, taip pat su subtiliais žuvies patiekalais ir sūriais. 2014 metų derlius gavo dvi medalius, taip pat malonumo prizą Autentiškų Vynų ir Terroirų gide, Sidabro medalį Paryžiaus Generaliniame Žemės Ūkio Konkurse, Sidabro medalį Bordo Aquitaine Vynų Konkurse.
Prancūzija, Auxerre
...{"Dégustation":"Degustacija\nGeltonos atspalvio spalva. Vaisių aromatai su kriaušės natomis. Gaivumas burnoje, labai lengvai virškinamas vynas.\n\nVinifikacija\n3 dienų odelės maceracija, po to švelnus spaudimas 3 valandas. Fermentacija vyksta talpoje, atlikta malolaktinė fermentacija. Brandinimas ant smulkių mielių 8 mėnesius talpoje. Vynas pagamintas be sulfitų.\n\nMaisto ir vyno derinimas...
Prancūzija, Fraisse Des Corbieres
...1555 REINASCITA Rouge 75cl už 12.4 €/l Degustacija suteikia malonų nežinomybės, skonio atradimo įspūdį. Šis gana neįprastas mišinys suteikia šiam raudonam vynui organoleptinę sudėtingumą, kuris džiugins smalsiausius. Vynas Renaissance, pagamintas iš raudono vyno, saldintas laukinių medumi ir cukrumi, natūraliai aromatizuotas kriaušėmis su juodaisiais pipirais ir šalavijais. Šis gėrimas su savo 360° etikete yra pagarbos ženklas Prancūzijos Renesanso meniniam ir kultūriniam judėjimui. Jis perteikia prabangą, grožį ir rafinuotumą, tiek vizualiai, tiek skoniu.
Prancūzija, Lys Haut Layon
... poskoniu","Le raisin est vendangé manuellement par tris successifs.":"Vynuogės skinamos rankiniu būdu, atliekant kelis atrankos etapus.","Verrines de poires au foie gras, aumônière de foie gras et mousses au chocolat.":"Kriaušių ir foie gras užkandžiai, foie gras maišeliai ir šokoladiniai putėsiai.","Situation":"Aukštas lajonas","Dégustation entre 10 et 12°C":"Degustacija tarp 10 ir 12°C","Degré...
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Degustacija: Graži auksinė spalva su sidabriniais atspalviais. Nosyje atsiskleidžia daug rafinuotumo su baltųjų gėlių, abrikosų, citrusinių vaisių natomis. Skonis subalansuotas, pilnas, apvalus, malonus su švelnia rūgštelėmis pabaigoje. Domenas: CHÂTEAU DU DONJON Appellation: IGP COTEAUX DE PEYRIAC Regionas: LANGUEDOC ROUSSILLON Spalva: Balta Veislės: Colombard, Sauvignon Auginimo būdas: Racionali žemdirbystė Talpa: 75cl Svoris: 1 kg Charakteris: Sausas Metai: 2020...
Prancūzija, Roubia
... temperatūroje su natūraliomis mielėmis. Brandinama ant smulkių mielių nerūdijančio plieno talpose su temperatūros reguliavimu iki buteliavimo po 8 mėnesių. DEGUSTACIJA Labai šviesi vario spalvos. Malonus aromatas, skrudinta migdolai, subtilios prieskoniai, mažieji raudonieji vaisiai. Minkštas įėjimas, apgaubta burna, turtinga, gaivi su maloniais aromatais. Stilius yra ekspresyvus, gerai viduržemiškas. DERINIMAS SU MAISTU Gambos Talpa (L): 0,75 Bruto svoris (Kg): 1,4...
Prancūzija, Arles
...Maison Lesage Išskirtinių šokoladų asortimentas. Vidutinis šokolado saldainio svoris 13G Šokolado tipas Grynas kakavos sviestas Laikymas Sausoje vietoje, esant 14–17°c Degustacija Rekomenduojama ragauti esant 20°c per 8 savaites po pirkimo.
Prancūzija, L'union
...Kam skirtas šis produktas? Vartotojams, kurie nori kovoti su miego sutrikimais Žmonėms, ieškantiems originalių skonių, kad paįvairintų malonumus, neperkausdami Degustatoriaus nuomonė: Tai YRA gėlė, skirta mažai pertraukai su švelnumu. Šiai veislei nėra paslapčių, jos pavadinimas kalba pats už save. Raudonųjų vaisių aromatai gerai juntami tiek kvape, tiek skonyje. Degustacija atskleidžia prieskonių natų, kurios dar labiau prideda gyvybingumo gėlei. KANABINOIDŲ KIEKIS VIENOJE PORCIJOJE: 80 mg / gr...
Prancūzija, Ham
... nauda: Levandų želė suteikia unikalų ir netikėtą skonį jūsų patiekalams. Jos kreminė tekstūra ir gėlių aromatas prideda elegancijos jūsų sumuštiniams ir desertams. Levandų ir foie gras derinys sukuria harmoningą santuoką tarp želės saldumo ir foie gras turtingumo, taip pakeldamas degustaciją į naujas kulinarines aukštumas. Recepto idėja: Foie Gras Tostas su Levandų Žele Nuoroda: AR809505 Ean13: 3760306809505...
Prancūzija, Saint Cannat
...VINIFIKACIJA Tiesioginis spaudimas ir fermentacija su temperatūros kontrole – mielių maišymas fermentacijos pabaigoje. DEGUSTACIJA Šviesiai geltona spalva su žaliu atspalviu. Burnoje jaučiami citrusinių vaisių (citrinų, pomelų) aromatai ir augalų (buksmedžio, jazmino) kvapai. Puikiai tinka kaip aperityvas, salotoms ar žuvies ant grotelių patiekalams. Šis vynas idealiai patiekiamas esant 8°C - 10°C.
Prancūzija, Brive La Gaillarde
...Dovanų rinkinys, sudarytas iš dovanoto prezentacinio krepšelio, butelio raudono vyno "Tūkstančiai ir viena akmens", brandinto ąžuolo statinėse, kiekvieną kartą skirtingo Corrèze receptų knygos, violetinės garstyčios ir pirmo pasirinkimo džiovintų voveraičių stiklainio. Norint paruošti tikrą corrézien degustaciją!
Prancūzija, Courbevoie
...Degustacija: Graži intensyvumas, giliai rubino spalva. Raudonųjų vaisių (vyšnių, braškių) aromatai, su augaliniais ir prieskoniniais niuansais. Sklandus ir vaisinis. Šilkinė ir intensyvi harmonija. IGP OC: Merlot...
Prancūzija, Le Bignon Mirabeau
...Iš Japonijos širdyje prieš daugiau nei tris šimtmečius gimęs amatas, Umeyoshi sujungia shochu/sake jėgą su umé, Japonijos abrikosu. Su vyšnių ir migdolų natomis bei saldžiu, maloniu apvalumu, Umeyoshi yra idealus aperityvas. Jį galima vartoti su keliais ledo kubeliais, gazuotu vandeniu arba maišyti, Umeyoshi taip pat tampa šventiškas ir draugiškas, ištikimas japoniškai tradicijai. Degustacija...
Prancūzija, Paris
... Origin atskleidžia ryškius apelsinų žievelių kvapus. Vanilė, kuri suteikia būtinos saldumo gaidos, papildo šiuos kvapus, sukurdama ypač vaisišką aromatą. Degustacija: Šis pirmasis skyrius pasižymi kreminė tekstūra, išreiškiama godžiai, atskleidžiant prieskonių, skrudinto šokolado ir pyrago skonį.
Prancūzija, Cagnes-Sur-Mer
... išskirtinė receptūra Ji gaminama rankiniu būdu su gražiu, galingu PREMIUM CBD žiedu CBD vaškas CBD žiedadulkės Tai tikras koncentratas, garantuojantis stiprius pojūčius! Paskanauti geriausiu aukščiausios klasės CBD! Visos mūsų rankų darbo specialybės yra išbandytos ir patvirtintos CBD STARDAWG BY CBD QUEEN. Garantijuojame nepriekaištingą degustaciją! Moonrock 60% yra CBD žiedas, paruoštas infuzijai pagal galiojančius įstatymus Prancūzijoje. cbd cagnes sur mer:cbd cagnes sur mer cbd cagnes sur mer:cbd cagnes sur mer cbd cagnes sur mer:cbd cagnes sur mer...
Prancūzija, Cognac
...Turinys Žinios apie distileriją ir jos sudedamąsias dalis. Kiekvienos talpos analizė pagal CPG, vyno degustacija ir mikrodistiliacija. Prevenciniai distiliacijos patarimai, siūlant įvairius parametrus, reguliuojančius šildymą, atsižvelgiant į lūkesčius dėl ieškomo gėrimo tipo. Reguliari gerų šildymų degustacija ir analizė. Šildymo proceso patvirtinimas, renkant distiliacijos informaciją. 2 formulės mėginiai, kuriuos atnešate patys į laboratoriją. reguliarus apsilankymas (1 kartą per savaitę) distilerijoje.
Prancūzija, Soussans
... pusiausvyrą. Vynas, kuris maloniai išsiskiria ir puikiai pasireiškia. Labai graži butelis, turintis potencialo. Degustacija 2013 m. birželio 3 d. p. COUASNON Norėdami gauti asmeninę informaciją, nesvarbu, ar esate iš Bordo, Pauillac, Lesparre Médoc, Blanquefort, Saint Médard en Jalles, ar iš bet kurios kitos vietos Médoc ar Gironde, susisiekite su mumis telefonu 05.57.88.33.06 arba per mūsų internetinę formą.
Prancūzija, Les Riceys
...CÉPAGES : 50 % PINOT NOIR 35 % CHARDONNAY 15 % PINOT BLANC VINIFIKACIJA : 7 metų brandinimas rūsyje. 2011 metų derlius - ne metinis. DOSAVIMAS : 5 g/l DEGUSTACIJA : 7 metų laikymo mūsų rūsyje vaisius, šis trijų veislių derinys pasiekia brandą. Pinot Noir suteikia aiškų, tačiau elegantišką skonį su citrusinių vaisių natomis, greitai užgožiamas Pinot Blanc augalinio pobūdžio ir Chardonnay rafinuotumo.
Prancūzija, Loudun
... akimirksniu perkelia į tolimus horizontus, kur saulė visada šviečia ir skoniai visada laukia. Ir jūsų didžiausiam malonumui, mūsų greito pristatymo paslauga leidžia jums gauti savo vertingą 366 PUNCHS butelį, kur bebūtumėte, ar tai būtų Prancūzijoje, ar tarptautiniu mastu. Nepraleiskite progos atrasti šį kokteilį, kuris išsiskiria iš visų kitų, kvietimas į degustaciją, kurio negalite praleisti.
Prancūzija, Saint-Mandé
ISO 9000 sertifikuota, REALMIX® laikosi griežtų kokybės standartų, kad degustacija būtų maloni ir sveika. REALMIX® gėrimų gamyba buvo kruopščiai ištirta, o rezultatai - REALMIX® produktai - liudija rimtą ir tikrą gamybos procesą, susijusį su vartotojų gerove. Remiantis šiais privalumais, REALMIX® siūlo natūralių gėrimų seriją, pagamintą iš augalinių ingredientų, iš kurių daugelis apima natūralių alternatyvų tradiciniams cukrams. REALMIX® sukurtas paslaptis yra unikali rinkoje!
Prancūzija, Qimperlé
DISTILLERIE HEROULT, amatinė distilerija, įsikūrusi Bretanėje, siūlo išskirtinius receptus spiritiniams gėrimams, pripažintiems dėl jų kokybės, su specifiniais aromatais ir skoniais, kurie sukuria harmoningą ir galingą degustaciją. Visi mūsų originalūs receptai yra paruošiami mūsų pačių dirbtuvėse. Mes turime du alambikus, leidžiančius siūlyti tiek 100L iki 20000L talpos didmeninius produktus...
Prancūzija, Cesson Sévigné
... plotą, organizuotą kaip parodų salę, taip pat dideles atsargų patalpas, kad užtikrintų geriausią paslaugų lygį. Siūlomos įvairios skatinimo veiklos, tokios kaip produktų ir naujienų atradimas bei degustacija vietoje. Naujas „COOKACADEMY“ programos projektas sujungia Piment Rouge su savo klientais, siekiant išlaikyti labai aukštą pasitenkinimo lygį. Skaitmeninė parduotuvė leidžia peržiūrėti pagrindinius pasiūlymo produktus. Daugiau nei daugelis restoranų, taip pat teminių maisto produktų profesionalų, pasitiki mumis ir rekomenduoja mus.
Prancūzija, La Fouillade
... kiaulių auginimas ir alaus gamyba puikiai dera. Alaus gamybos proceso atliekos tarnauja kaip maisto šaltinis mūsų gyvūnams, o kiaulės prisideda prie kokybiško komposto tiekimo, kad praturtintų mūsų žemę. Mūsų ekologiškos kiaulienos mėsos degustacija yra patirtis, kuri nieko nepalieka abejingo. Mūsų alūs BEL’ AVEY yra mūsų įsipareigojimo autentiškam alaus gamybos menui rezultatas, gaminami vietoje ir...
Prancūzija, Cognac
AIRMAIL COCKTAIL manome, mes tikime, kad skanų kokteilių degustacija neturėtų būti ribojama tik barais. Pasitelkdami savo patirtį ir žinias, mes pergalvojome, kaip vartoti kokteilius, kad galėtume pasiūlyti jums kūrybingas ir unikalas receptūras. Skirkite laiko esminiams dalykams ir pasidalinkite unikaliu skonio potyriu! AIRMAIL COCKTAIL siūlo buteliuose ir statinėse paruoštus kokteilius...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play